Izgleda da sam ja najvise dobila kila😂 kad nisam opce imala mucnine, bas suprotno, prvo tromjesecje mi je apetit bio za poludit, sve zivo bi jela i stalno, sad se malo smirilo pa nejdu vise tak kile😅
Ma to ti ovisi.. ja isto nisam imala nikakvih mucnina, dobila sam za sad 3.5 kg.
Ali mislim da ima i veze to sto imam visak od prije. Samo me zanima koliko cu jos dobiti u ostatku trudnoce. Imam osjecaj da ce to tek sad krenuti 🤦♀️
12/2023 dječak 💙
Ima netko tko ce radjati u OB Zabok? 😀osim Lane i Brune, za njih znam.
12/2023 dječak 💙
Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃
Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃
Tko te je porodio prvi put? I koliko si ti sad tjedana trudna?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sve nam ispricaj, sve. Mene sve zanima 😅🤣kaj treba za rodiliste za bebu i nas? Ja samo znam zasad da pustaju do 41tt onda induciraju. Jer me bilo "strah" da ne bude bas na Bozic pa su rekli da max 7 dana pustaju 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Ej cure, bila sam danaqs na 5d ultrazvuku i vidli smo maleno slatko lice i sve 31 ostalo😍😌 sve je super ave je odlicno, od bebe do cerviksa
Jel su kome od vas govorili mozda percentilu za gestacijsku dob? Neka procjena od 1-100 na temelju tezine bebe, 1 najlaksa a 100 najteza valjda najveca beba, meni je 82 (beba ima 760g) bas sam nekak iznenadena radi tog a obzirom da zdravo jedem i nisam sw puno zdebljala u trudnoci, al dobila sam prije 10 kila kak sam prestala pusiti😅
Doktorica sw nije zabrinjavala i rekla da nemogu oni to tocno ni procjeniti al svejedno
I ja sam danas bila na pregledu, beba ima 740 grama, uvijek je za par dana ispred. A dosad sam dobila samo pola kile
Bravo🙈💕 dakle s bebicom sve ok!
A kako si ti?
Bebica je super a ja idem uz dana u dan nekako. Sav drzi, malo sam uloziva ali nista strasno. Normalno da sam pokupila u bolnici e.coli u brisu tako da smo danas ponovili da vidimo jel prisutna.
Sljedeci tjedan moram odraditi OGTT i to je to.
Sve u svemu, ukupno stanje je bolje znaci? Joj, kako mi je to drago za cuti... jesi se ti malo smirila psihicki? Skidam kapu i tebi i bebici kako se borite i ne date❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Meni je u prvoj trudnoci pukao vodenjak sa 37+4, takod a sam ja rodila mrvicu ranije,nije doslo do indukcije ni nicega. Rofila sam relativno brzo, puknuo vodenjak u pol 3 ujutro, u 9 prvi trud, u 13 malo dripa i u 14,45 sam rodila. Bio mi je dr. Gredicak, sve pohvale njemu i babicama.
Za rodiliste ne trebas oblekicu za bebu, to oni imaju svoje, ali, pelene, maramice, treba. Jedino sto cu uzet sad a prosli puta nisam imala su jastucici za dojenje.
Za nas treba sve, od pidzama, uloska, gacice. Ja sam najvise bila zadovoljna sa chicco uloscima.
Trudna sam 26+5. Kod koga vas dvije vodite trudnoce?
Ja privatno kod Puneka, ali mi doktor K vodi i jako sam zadovoljna. A ti?
12/2023 dječak 💙
Ja sam kod Malinac.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji