Ima netko tko ce radjati u OB Zabok? 😀osim Lane i Brune, za njih znam.Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃Tko te je porodio prvi put? I koliko si ti sad tjedana trudna?Trudna sam 26+5. Kod koga vas dvije vodite trudnoce?
Ja privatno kod Puneka, ali mi doktor K vodi i jako sam zadovoljna. A ti?
12/2023 dječak 💙
Ima netko tko ce radjati u OB Zabok? 😀osim Lane i Brune, za njih znam.Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃Tko te je porodio prvi put? I koliko si ti sad tjedana trudna?Trudna sam 26+5. Kod koga vas dvije vodite trudnoce?
Ja sam kod Malinac.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ej cure, bila sam danas na 5d ultrazvuku i vidli smo maleno slatko lice i sve ostalo😍😌 sve je super ave je odlicno, od bebe do cerviksa
Jel su kome od vas govorili mozda percentilu za gestacijsku dob? Neka procjena od 1-100 na temelju tezine bebe, 1 najlaksa a 100 najteza valjda najveca beba, meni je 82 (beba ima 760g) bas sam nekak iznenadena radi tog a obzirom da zdravo jedem i nisam sw puno zdebljala u trudnoci, al dobila sam prije 10 kila kak sam prestala pusiti😅
Doktorica sw nije zabrinjavala i rekla da nemogu oni to tocno ni procjeniti al svejednoI ja sam danas bila na pregledu, beba ima 740 grama, uvijek je za par dana ispred. A dosad sam dobila samo pola kile.
Hej kako si ti?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Meni je u prvoj trudnoci pukao vodenjak sa 37+4, takod a sam ja rodila mrvicu ranije,nije doslo do indukcije ni nicega. Rofila sam relativno brzo, puknuo vodenjak u pol 3 ujutro, u 9 prvi trud, u 13 malo dripa i u 14,45 sam rodila. Bio mi je dr. Gredicak, sve pohvale njemu i babicama.Za rodiliste ne trebas oblekicu za bebu, to oni imaju svoje, ali, pelene, maramice, treba. Jedino sto cu uzet sad a prosli puta nisam imala su jastucici za dojenje.
Za nas treba sve, od pidzama, uloska, gacice. Ja sam najvise bila zadovoljna sa chicco uloscima.
I ja sam rodila prvo dijete u 37+4. Tako da mislim da će i ovaj sin ranije nekako 🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Dali je moguće u 16 tjednu prvi put osjetit bebu? Prva je trudnoca pa sam zbunjena ode koliko sam čitala oko 20 tog tjedna osjete prvi put
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Dali je moguće u 16 tjednu prvi put osjetit bebu? Prva je trudnoca pa sam zbunjena ode koliko sam čitala oko 20 tog tjedna osjete prvi put
Moguće je .
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Ne znam sto je to, niti sam o tome citala pa ne znam reci neki savjet, no svakako ono sto mogu je to da ti kazem da pokusas stvarno misliti da je sve dobro, dok doktori ne kazu nesto drugacije, a ja vjerujem da nece. Toliko puta se znamo prepasti od “sto ako” scenarija u glavi koji nam ne služe, ne donose nista dobro i 99% njih se ni ne ostvari. Vjerovanje u dobre ishode i stanja, puno vise moze pomoci nasem tijelu i duhu. Saljem ti zagrljaj.
Kada ti je pregled? U kojem tjednu su ti rekli za to povecanje?
Pozdrav cure
Evo i nas s pregleda, potvrđen pišulinac 🙊, sve je dobro, bebač po mjerama tjedan dana veći. Sljedeći pregled 21.9. Brisevi došli uredni osim candide koju baš i osjećam zadnjih dana, nadam se da će proć s vaginaletama.
Što se kolica tiče, mi od prvog malca imamo Cybex balios s lux 3 u 1 i zadovoljni smo apsolutno sa svime. Jedino što se boja na mjestima nekako ogulila i zagrebala, al doduše nismo ih ni štedili, išli smo od početka po svim mogućim terenima. Jako su okretna i vozljiva.
Ja sam zasad bez tegoba, očekujem žgaravicu u narednim tjednima kao s prvim malcem. Kile +2. I daa, osjetila prije par dana par lupkanja 💙 dosta ranije nego u prvoj trudnoći.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bravo, poravlja se omjer! Deckici u zadnje vrijeme napadaju 😅
Je li netko tko vec ima djece preselio bebu u svoju sobu s nekih 6 mjeseci ili da se tome uopce ne nadam? Plan mi je da bude s nama dok stane u next to me, a za kasnije cu kupiti veci kinderbed.
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji