Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    07. Kolovoz 2023. 16:41

Kika5

Miss moje saucesce,drzi se 😔
    Nadam se da ste sve dobro i sretno svima na pregledu 🥰

Ti si baš u dan kad i ja, termin. ☺️ jel osjetiš udarce? Kad sjedim baš me šiba po mjehuru a o ležanju ma bok da ne pričam vrti se na sve strane. ☺️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    07. Kolovoz 2023. 16:43

Ana_Maria

Bok curke! Nadam se da ste dobro, ja se vratih s GO pa cu pokusati procitati propusteno! Do tad, svima sretno na novim pregledima, a tebi Miss iskrena sucut 😔
    Moja curka je jako aktivna, cim legnem pogotovo ako sam dugo sjedila poludi doslovno 😂 jako ju osjecam i vidim naocigled pokrete, kakve su vase bebice po tom pitanju?
    P.s. planiram odraditi jos osmi mjesec i bjezim, curke koje su vec na komplikacijama, samo kazem na iducem pregledu od kojeg datuma bih htjela i dobijem doznaku? Nez zaista nista oko te administracije, pitat cu jos i svojh kolegicu iz HR-a. 🤷‍♀️

I mi smo u dan. Mrda me naveliko. 🥰❤️ 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Rina 39
    07. Kolovoz 2023. 16:44

Jana25

Rina 39

Pozdrav cure.
    Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
    I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
    Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
    Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
    I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brige🙏🏽
    Vama svima zelim sve naj naj💞

Vjerojatno prošireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
    Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu više bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiški još u rodilištu. Prošire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.
    Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej 🤞

Sta si imala to na oba bubrega od bebe?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Jana25
    07. Kolovoz 2023. 16:46

Rina 39

Jana25

Rina 39

Pozdrav cure.
    Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
    I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
    Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
    Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
    I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brige🙏🏽
    Vama svima zelim sve naj naj💞

Vjerojatno prošireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
    Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu više bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiški još u rodilištu. Prošire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.
    Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej 🤞

Sta si imala to na oba bubrega od bebe?

Da, na oba se vidjelo

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    07. Kolovoz 2023. 16:49

Miss žao mi je, moja iskrena sućut 😔🙏
    Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Selmaa34
    07. Kolovoz 2023. 16:55

Miss, moja sucut 😞.
    Ja sam obavila mini anomaly i sve je ok, Bogu hvala. Naravno da me uhvatila panika cim sam usla u polikliniku. Tlak mi je bio 135/80 sto je super s obzirom koliko mi je lupalo srce. Zivcira me sto sam toliko osjetljiva, ali glavno da je sve ok sa curkom. Slijedeci pregled 01.09. Svima ostalima sretno! 🤞🏻

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Vitara
    07. Kolovoz 2023. 17:13

Zadnji puta bila kod svoje dr prije 4 tj. Nisam joj spominjala da sam privatno išla na uzv prije mora.
    Watcherom je potražila otkucaje, izmjerila cervix i to je sve!!! Bebu nije ni pogledala. Pa zar ne bi za 4 tj trebala provjeriti koliko je narasla??!!!! 🤷
    Rekla mi je jedino da je posteljica nisko i da ne dižem teško. Poslala mi uputnicu i naručila sam se 18.8. na anomaly u bolnici. 
    Sljedeći pregled 4.9. 
    Očekivala sam više. 🫣 
    Od 1.9. idem na komplikacije. Rekla je da je toliko malo poroda da trudnice šalje kad žele na komplikacije. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Mašnica_22
    07. Kolovoz 2023. 17:32

KobraV

Mašnica_22

KobraV

Mašnica_22

Cure ja sam pomalo u strahu jer bebu još ne osjetim. Baš sam par puta dok sam ležala pokušala se umiriti ali ništa. Vidim sve pišete da ste već osjetile i u ranijim tjednima. Posteljica mi je nazad i ne bi onda trebalo biti do toga.

Ne brini se. Ako je prva trudnoća, i osjetiš nešto kasnije.
    Ja sam je prvi put osjetila u 21.tjednu.
    A ako osjećaš kruljenje u želucu kroz dan, to je beba.
    Tako je bilo i kod mene. 😊🤗🤗🤗

Je prva trudnoca, zato i znam da bi trebala kasnije osjetiti ali ovo mi djeluje kasno 🤔 imam pregled u 22 tj pa se nadam do tada da hoću. A šta znači kruljenje? 😅

🤣🤣🤣 Pa kruli u želucu dok si gladan.. Ne znam da li postoji druga riječ za to! 🤔 Oni zvukovi koji čuješ u želucu, crijevima…

Ahaaa sad razumijem, moram onda obratiti pažnju na to, hvala 🥰

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

Miss88
    07. Kolovoz 2023. 17:41

Jana25

Missžao mi je, moja iskrena sućut 😔🙏
    Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?

Samo smo pet noćenja uzeli. Taman dosta. Vrijeme se zadnji dan pogoršalo, pljusak bio. U subotu smo došli kući.
    Ja sam dobro, ne mogu se stvarno požaliti. Kako si ti? 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

slavonka92
    07. Kolovoz 2023. 19:25

Pozdrav curke, pregled prošao super, potvrđena jedna curica a najvjerovatnije su obje curke. Napredne su odgovaraju mjerama 21tt. Ja sam dobila malo više kg 2.800 ali budući da su i one napredovale rekao je da samo malkice pripazim. 

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.