Pozdrav cure.
Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brigeđđœ
Vama svima zelim sve naj najđ
Vjerojatno proĆĄireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu viĆĄe bili naznaÄeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiĆĄki joĆĄ u rodiliĆĄtu. ProĆĄire i pijeloni su "opasnost" od vraÄanja mokraÄe u bubrege, i onda su Äeste infekcije.
Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej đ€
Sta si imala to na oba bubrega od bebe?
đ©39god
đš38god
Amh 0.37ng
Sve drugo urednođ„°
2021 rodena Ivf-om đ§đŒ
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvijeâïžâïž
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4đ€©
Pozdrav cure.
Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brigeđđœ
Vama svima zelim sve naj najđ
Vjerojatno proĆĄireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu viĆĄe bili naznaÄeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiĆĄki joĆĄ u rodiliĆĄtu. ProĆĄire i pijeloni su "opasnost" od vraÄanja mokraÄe u bubrege, i onda su Äeste infekcije.
Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej đ€
Sta si imala to na oba bubrega od bebe?
Da, na oba se vidjelo
MamađđŒââïž28
Tatađââïž32
Kđ§ đ 09/21
Lđ¶đ©” 11/23
MissÂ ĆŸao mi je, moja iskrena suÄut đđ
Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?
MamađđŒââïž28
Tatađââïž32
Kđ§ đ 09/21
Lđ¶đ©” 11/23
Miss, moja sucut đ.
Ja sam obavila mini anomaly i sve je ok, Bogu hvala. Naravno da me uhvatila panika cim sam usla u polikliniku. Tlak mi je bio 135/80 sto je super s obzirom koliko mi je lupalo srce. Zivcira me sto sam toliko osjetljiva, ali glavno da je sve ok sa curkom. Slijedeci pregled 01.09. Svima ostalima sretno! đ€đ»
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Zadnji puta bila kod svoje dr prije 4 tj. Nisam joj spominjala da sam privatno iĆĄla na uzv prije mora.
Watcherom je potraĆŸila otkucaje, izmjerila cervix i to je sve!!! Bebu nije ni pogledala. Pa zar ne bi za 4 tj trebala provjeriti koliko je narasla??!!!! đ€·
Rekla mi je jedino da je posteljica nisko i da ne diĆŸem teĆĄko. Poslala mi uputnicu i naruÄila sam se 18.8. na anomaly u bolnici.Â
SljedeÄi pregled 4.9.Â
OÄekivala sam viĆĄe. đ«ŁÂ
Od 1.9. idem na komplikacije. Rekla je da je toliko malo poroda da trudnice ĆĄalje kad ĆŸele na komplikacije.Â
đ©39, đ±ââïž40, đŠ 7 g, pokuĆĄavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
StiĆŸe curica. đ
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure ja sam pomalo u strahu jer bebu joĆĄ ne osjetim. BaĆĄ sam par puta dok sam leĆŸala pokuĆĄala se umiriti ali niĆĄta. Vidim sve piĆĄete da ste veÄ osjetile i u ranijim tjednima. Posteljica mi je nazad i ne bi onda trebalo biti do toga.
Ne brini se. Ako je prva trudnoÄa, i osjetiĆĄ neĆĄto kasnije.
Ja sam je prvi put osjetila u 21.tjednu.
A ako osjeÄaĆĄ kruljenje u ĆŸelucu kroz dan, to je beba.
Tako je bilo i kod mene. đđ€đ€đ€
Je prva trudnoca, zato i znam da bi trebala kasnije osjetiti ali ovo mi djeluje kasno đ€ imam pregled u 22 tj pa se nadam do tada da hoÄu. A ĆĄta znaÄi kruljenje? đ
đ€Łđ€Łđ€Ł Pa kruli u ĆŸelucu dok si gladan.. Ne znam da li postoji druga rijeÄ za to! đ€ Oni zvukovi koji ÄujeĆĄ u ĆŸelucu, crijevimaâŠ
Ahaaa sad razumijem, moram onda obratiti paĆŸnju na to, hvala đ„°
đ±ââïž27 PCOS đ§27 normo
Ovulacije potvrdjene
đ Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI â
4/23 IUI â
A. đ§žđŁ
8/24 âïž spontana trudnoca
MissĆŸao mi je, moja iskrena suÄut đđ
Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?
Samo smo pet noÄenja uzeli. Taman dosta. Vrijeme se zadnji dan pogorĆĄalo, pljusak bio. U subotu smo doĆĄli kuÄi.
Ja sam dobro, ne mogu se stvarno poĆŸaliti. Kako si ti?Â
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Pozdrav curke, pregled proĆĄao super, potvrÄena jedna curica a najvjerovatnije su obje curke. Napredne su odgovaraju mjerama 21tt. Ja sam dobila malo viĆĄe kg 2.800 ali buduÄi da su i one napredovale rekao je da samo malkice pripazim.Â
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav curke, pregled proĆĄao super, potvrÄena jedna curica a najvjerovatnije su obje curke. Napredne su odgovaraju mjerama 21tt. Ja sam dobila malo viĆĄe kg 2.800 ali buduÄi da su i one napredovale rekao je da samo malkice pripazim.
2800 od pocetka? đđ
12/2023 djeÄak đ
I kod mene je isto tako genetska predispozicija s mamine strane i to se onda valjda izbjec ne moze đą Ja sam dobila 13kg do sad i mirujem skoro cijelu trudnoÄu. IskoÄile su mi jako baĆĄ u periodu kad sam strogo mirovala i oÄajna sam zbog toga. Prije su mi samo bedra bila prepuna ispucalih kapilara i od kratkih hlaÄa sam se davnih dana oprostila, ali ovo sad ispod koljena, jako se vidi i baĆĄ mi je zahvatilo skoro cijeli list na lijevoj nozi âčïž a u danima kad baĆĄ jako boli zamotam nogu sa zavojem za vene, nema druge đ
Mislila sam da sam jedina s tim problemom u ovim godinama. TakoÄer evo drĆŸim i ja tebi fige da ih se rijeĆĄiĆĄ i da te dotad ne bole đđ€
BaĆĄ smo smrdane. đ
Meni isto lijeva strana buknula. Ma mislit Äemo pozitivno. Prvo su najbitnije bebice, a onda Äemo sebe sreÄivati đÂ
đ©30, đš35
PCOS, poviĆĄen prolaktin
3/23 AIH = đ
Baby H đ©·
Sortiraj odgovore
Najstariji