Miss moje saucesce,drzi se 😔
Nadam se da ste sve dobro i sretno svima na pregledu 🥰
Ti si baš u dan kad i ja, termin. ☺️ jel osjetiš udarce? Kad sjedim baš me šiba po mjehuru a o ležanju ma bok da ne pričam vrti se na sve strane. ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bok curke! Nadam se da ste dobro, ja se vratih s GO pa cu pokusati procitati propusteno! Do tad, svima sretno na novim pregledima, a tebi Miss iskrena sucut 😔
Moja curka je jako aktivna, cim legnem pogotovo ako sam dugo sjedila poludi doslovno 😂 jako ju osjecam i vidim naocigled pokrete, kakve su vase bebice po tom pitanju?
P.s. planiram odraditi jos osmi mjesec i bjezim, curke koje su vec na komplikacijama, samo kazem na iducem pregledu od kojeg datuma bih htjela i dobijem doznaku? Nez zaista nista oko te administracije, pitat cu jos i svojh kolegicu iz HR-a. 🤷♀️
I mi smo u dan. Mrda me naveliko. 🥰❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pozdrav cure.
Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brige🙏🏽
Vama svima zelim sve naj naj💞
Vjerojatno prošireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu više bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiški još u rodilištu. Prošire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.
Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej 🤞
Sta si imala to na oba bubrega od bebe?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Pozdrav cure.
Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brige🙏🏽
Vama svima zelim sve naj naj💞
Vjerojatno prošireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu više bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiški još u rodilištu. Prošire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.
Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej 🤞
Sta si imala to na oba bubrega od bebe?
Da, na oba se vidjelo
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Miss žao mi je, moja iskrena sućut 😔🙏
Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Miss, moja sucut 😞.
Ja sam obavila mini anomaly i sve je ok, Bogu hvala. Naravno da me uhvatila panika cim sam usla u polikliniku. Tlak mi je bio 135/80 sto je super s obzirom koliko mi je lupalo srce. Zivcira me sto sam toliko osjetljiva, ali glavno da je sve ok sa curkom. Slijedeci pregled 01.09. Svima ostalima sretno! 🤞🏻
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Zadnji puta bila kod svoje dr prije 4 tj. Nisam joj spominjala da sam privatno išla na uzv prije mora.
Watcherom je potražila otkucaje, izmjerila cervix i to je sve!!! Bebu nije ni pogledala. Pa zar ne bi za 4 tj trebala provjeriti koliko je narasla??!!!! 🤷
Rekla mi je jedino da je posteljica nisko i da ne dižem teško. Poslala mi uputnicu i naručila sam se 18.8. na anomaly u bolnici.
Sljedeći pregled 4.9.
Očekivala sam više. 🫣
Od 1.9. idem na komplikacije. Rekla je da je toliko malo poroda da trudnice šalje kad žele na komplikacije.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure ja sam pomalo u strahu jer bebu još ne osjetim. Baš sam par puta dok sam ležala pokušala se umiriti ali ništa. Vidim sve pišete da ste već osjetile i u ranijim tjednima. Posteljica mi je nazad i ne bi onda trebalo biti do toga.
Ne brini se. Ako je prva trudnoća, i osjetiš nešto kasnije.
Ja sam je prvi put osjetila u 21.tjednu.
A ako osjećaš kruljenje u želucu kroz dan, to je beba.
Tako je bilo i kod mene. 😊🤗🤗🤗
Je prva trudnoca, zato i znam da bi trebala kasnije osjetiti ali ovo mi djeluje kasno 🤔 imam pregled u 22 tj pa se nadam do tada da hoću. A šta znači kruljenje? 😅
🤣🤣🤣 Pa kruli u želucu dok si gladan.. Ne znam da li postoji druga riječ za to! 🤔 Oni zvukovi koji čuješ u želucu, crijevima…
Ahaaa sad razumijem, moram onda obratiti pažnju na to, hvala 🥰
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Missžao mi je, moja iskrena sućut 😔🙏
Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?
Samo smo pet noćenja uzeli. Taman dosta. Vrijeme se zadnji dan pogoršalo, pljusak bio. U subotu smo došli kući.
Ja sam dobro, ne mogu se stvarno požaliti. Kako si ti?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pozdrav curke, pregled prošao super, potvrđena jedna curica a najvjerovatnije su obje curke. Napredne su odgovaraju mjerama 21tt. Ja sam dobila malo više kg 2.800 ali budući da su i one napredovale rekao je da samo malkice pripazim.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji