Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arijana92
    07. Kolovoz 2023. 15:40

I kod mene je isto tako genetska predispozicija s mamine strane i to se onda valjda izbjec ne moze  😢 Ja sam dobila 13kg do sad i mirujem skoro cijelu trudnoću. Iskočile su mi jako baÅ” u periodu kad sam strogo mirovala i očajna sam zbog toga. Prije su mi samo bedra bila prepuna ispucalih kapilara i od kratkih hlača sam se davnih dana oprostila, ali ovo sad ispod koljena, jako se vidi i baÅ” mi je zahvatilo skoro cijeli list na lijevoj nozi ā˜¹ļø a u danima kad baÅ” jako boli zamotam nogu sa zavojem za vene, nema druge šŸ˜–Ā 

Mislila sam da sam jedina s tim problemom u ovim godinama. Također evo držim i ja tebi fige da ih se rijeÅ”iÅ” i da te dotad ne bole šŸ€šŸ¤—

Rina 39
    07. Kolovoz 2023. 16:22

Pozdrav cure.
    Vratila se jucer s godisnjeg i danas isla na ultrazvuk 23+0.
    I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti Ā bubrega u obitelji.
    Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
    Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
    I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od Ā brigešŸ™šŸ½
    Vama svima zelim sve naj najšŸ’ž

šŸ‘©39god
    šŸ‘Ø38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🄰
    2021 rodena Ivf-om šŸ‘§šŸ¼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvijeā„ļøā„ļø
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Jana25
    07. Kolovoz 2023. 16:39

Rina 39

Pozdrav cure.
    I prvo me pita dal imamo kakvih genetskih bolesti bubrega u obitelji.
    Rekoh nemamo,a oba kaze na jednom bubregu vidi nesto,nisam skuzila sta jer ne razumijem dobro njemacki.
    Imam sreca drugi tjedan onaj veliki anomaly pregled pa kaze i oni ce to pregledat.
    I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brigešŸ™šŸ½

Vjerojatno proŔireni pijeloni.  Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
    Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu viÅ”e bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiÅ”ki joÅ” u rodiliÅ”tu. ProÅ”ire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.
    Ako je to, jel. Ali bit ce sve okej šŸ¤ž

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Miss88
    07. Kolovoz 2023. 16:41

Kika5

Miss moje saucesce,drzi se šŸ˜”
    Nadam se da ste sve dobro i sretno svima na pregledu 🄰

Ti si baÅ” u dan kad i ja, termin. ā˜ŗļø jel osjetiÅ” udarce? Kad sjedim baÅ” me Å”iba po mjehuru a o ležanju ma bok da ne pričam vrti se na sve strane. ā˜ŗļø

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

Miss88
    07. Kolovoz 2023. 16:43

Ana_Maria

Bok curke! Nadam se da ste dobro, ja se vratih s GO pa cu pokusati procitati propusteno! Do tad, svima sretno na novim pregledima, a tebi Miss iskrena sucut šŸ˜”
    Moja curka je jako aktivna, cim legnem pogotovo ako sam dugo sjedila poludi doslovno šŸ˜‚ jako ju osjecam i vidim naocigled pokrete, kakve su vase bebice po tom pitanju?
    P.s. planiram odraditi jos osmi mjesec i bjezim, curke koje su vec na komplikacijama, samo kazem na iducem pregledu od kojeg datuma bih htjela i dobijem doznaku? Nez zaista nista oko te administracije, pitat cu jos i svojh kolegicu iz HR-a. šŸ¤·ā€ā™€ļø

I mi smo u dan. Mrda me naveliko. šŸ„°ā¤ļøĀ 

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

Rina 39
    07. Kolovoz 2023. 16:44

Jana25

Rina 39

Pozdrav cure.
    I kao nebrinite moze bit da to nebude vise za mjesec dana a ako bude Onda cete dobit bakon poroda uputnicu za pedijatr tako da sam sad odapela od brigešŸ™šŸ½

Vjerojatno proŔireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.
    Meni je to bilo u prvoj trudnoci. Na drugom, kontrolnom ultrazvuku nisu viÅ”e bili naznačeni, ali mi je dr rekao da treba pratit da se beba popiÅ”ki joÅ” u rodiliÅ”tu. ProÅ”ire i pijeloni su "opasnost" od vraćanja mokraće u bubrege, i onda su česte infekcije.

Sta si imala to na oba bubrega od bebe?

šŸ‘©39god
    šŸ‘Ø38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🄰
    2021 rodena Ivf-om šŸ‘§šŸ¼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvijeā„ļøā„ļø
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Jana25
    07. Kolovoz 2023. 16:46

Rina 39

Jana25

Rina 39

Pozdrav cure.

Vjerojatno proŔireni pijeloni. Trebali bi sa 25 tjedana biti okej.

Sta si imala to na oba bubrega od bebe?

Da, na oba se vidjelo

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Jana25
    07. Kolovoz 2023. 16:49

Miss žao mi je, moja iskrena sućut šŸ˜”šŸ™
    Vec ste se vratili s mora? Ili ste morali ranije zbog smrtnog slucaja? Kako si ti?

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Selmaa34
    07. Kolovoz 2023. 16:55

Miss, moja sucut šŸ˜ž.
    Ja sam obavila mini anomaly i sve je ok, Bogu hvala. Naravno da me uhvatila panika cim sam usla u polikliniku. Tlak mi je bio 135/80 sto je super s obzirom koliko mi je lupalo srce. Zivcira me sto sam toliko osjetljiva, ali glavno da je sve ok sa curkom. Slijedeci pregled 01.09. Svima ostalima sretno! šŸ¤žšŸ»

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• Vitara
    07. Kolovoz 2023. 17:13

Zadnji puta bila kod svoje dr prije 4 tj. Nisam joj spominjala da sam privatno iŔla na uzv prije mora.
    Watcherom je potražila otkucaje, izmjerila cervix i to je sve!!! Bebu nije ni pogledala. Pa zar ne bi za 4 tj trebala provjeriti koliko je narasla??!!!! 🤷
    Rekla mi je jedino da je posteljica nisko i da ne dižem teÅ”ko. Poslala mi uputnicu i naručila sam se 18.8. na anomaly u bolnici.Ā 
    Sljedeći pregled 4.9.Ā 
    Očekivala sam viÅ”e. 🫣 
    Od 1.9. idem na komplikacije. Rekla je da je toliko malo poroda da trudnice Ŕalje kad žele na komplikacije. 

šŸ‘©40, šŸ‘±ā€ā™‚ļø41, šŸ‘¦ 8 g, pokuÅ”avamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. šŸ’“
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI