![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
karlica čestitam na dečku,pojačavate malo omjer 😎
Curkekoje ste bile na moru ili se spremate ići…jeste bile na plaži do 10-11 ujutro pa se vraćale oko 17-18 navečer kao da idete se bebom koja je star oko godine dana ili ste se kupale i bile na plaži kao i inače samo ste više štitile trbuh i matale kremom,držale se hlada i sve ostalo? Pitam čisto da znam jer sam ja inače znala bit na plaži od 8-9 ujutro pa tamo do 11,najkasnije podne i onda bi se popodne vratila nakon ručka i spavanja oko 16-17h ali ne znam hoće li sad to biti prerano obzirom da bi trebala biti blizu polovice trudnoće pa čisto ako koja ima koji savjet da kaže pa da imam na umu 😊
Isto se kupam kao inace, ne razmisljam previse 😁
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Caliopi sretan ti ročkaaas!! :D sve najbolje želim!!
..
Čestitam svima na pregledima!! :)
..
Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam dečkićsad sam na miru :D
Odličnoooo! Napokon dečkić ☺️🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Je li vam se vec pojavila linea negra? Ja sam ju veceras primjetila
Meni nije linija, nego mi podlakavio taj dio
Caliopi sretan najljepši rođendan 😊😊
Mi smo se baš vratili s mora i ovo što cure kažu - više hladovine, mazanje standard (ja sam sa 30 SPF) i mijenjanje donjeg dijela kupaćeg :) no stress, vidjet ćeš kako se osjećaš, meni je super bilo i bebica se javila na zrake sunca i na more.🤩
Meni se pojavila linija, a kažu da to neke dobiju, neke ne. Nema nekog pravila. Tek sam ju skužila kad sam se obukla u badić kao i da mi se jače vide žile po trbuhu 😅
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Caliopi ja sam dobila lineu a nosila sam curicu. Imate i foru sa sodom i pišakom za otkrivanje spola 😄
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Caliopi sretan ti ročkaaas!! :D sve najbolje želim!!
..
Čestitam svima na pregledima!! :)
..
Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam dečkićsad sam na miru :D
Cestitke!!! 🙈🥰
Curke koje ste vec rodile, sjecate li se kad ste mogle vidjeti naocigled da se beba mrda u trbuhu, nekakvo pomicanje trbuha?
Hej
Pisala sam neki dan. Ležim na boku i držim ruku pa sam s rukom osjetila kako mrdulji. 🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Je li vam se vec pojavila linea negra? Ja sam ju veceras primjetila
Nije mi još. Imala sam ju u prošloj trudnoći. Vidjet ćemo sad. 🤷🏼♀️😁
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Čestitam svima na dobrim pregledima. Ja blizance osjtim već duže vrijeme, sad sve jače čak i dok hodam.
Linea negra -nije se pojavila ni meni još. Ja sam ju imala u obje trudnoće sa dečkima.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
karlica čestitam na dečku,pojačavate malo omjer 😎
Curkekoje ste bile na moru ili se spremate ići…jeste bile na plaži do 10-11 ujutro pa se vraćale oko 17-18 navečer kao da idete se bebom koja je star oko godine dana ili ste se kupale i bile na plaži kao i inače samo ste više štitile trbuh i matale kremom,držale se hlada i sve ostalo? Pitam čisto da znam jer sam ja inače znala bit na plaži od 8-9 ujutro pa tamo do 11,najkasnije podne i onda bi se popodne vratila nakon ručka i spavanja oko 16-17h ali ne znam hoće li sad to biti prerano obzirom da bi trebala biti blizu polovice trudnoće pa čisto ako koja ima koji savjet da kaže pa da imam na umu 😊
Isto se kupam kao inace, ne razmisljam previse 😁Sretno na pregledu sutra,ako se ne varam ti si nam jedina na popisu? Svakako javi kako je prošlo! Jesi ujutro ili poslijepodne?
Hvalaaa. Pregled je u 14:40 😄 javim sve!
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sretno Ens! 🤞🏻
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Sortiraj odgovore