![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Marija, jako mi je zao zbog svega sto sj proala i joa uvijek prolazis. Drzi se i cuvaj, ovdje imas potporu svih nas!❤️
Caliopi sretan okrugli rockas! 😁🥰
Svima ostalima sretno na pregledima ❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
gospodjica ti si trudna isto koliko i ja 😄
I ti si trudna koliko ja :D kakve siptome imas, kako se osjecas? 😁
Uuuu pa ovo je neki Lucky datum 😄.
Imam mučnine i totalno sam umorna. U prvoj trudnoći mi nije bilo ništa približno ovako. A ti?
Pa meni su na početku bile povremene mučnine kad ne jedem, grudi su me bas boljele i spavalo mi se konstantno… sad ima nedelju dana da me grudi ne bole Al su onako vruće i teške 😅 ne spava mi se kao prije non stop, jedino sto je sad pocelo da mj je muka na neke bas jake mirise i ako vidim hranu kao smece sa svim tim mirisom onda imam nagon za povracenje… 7.8 imam pregled i vjecnost mi je samo da odem da mi kaže da je sve okej i kako treba… bas se cimam oko svega i strah me… kao budala sve siptome pažljivo odsluskujemmm. I gledam grudi… živim u New York pa ovdje ne mogu bas na pregled samo da odem bez razloga tako da sam osudjena da sjedim i čekam 🤦♀️
Drago mi je da nas ima i "kasnijih" zimskih bebica. 🥰
Meni od simptoma jedino umor i osjetljive grudi od negdje 5og tjedna pa do nedavno. Sad mi je umor malo blazi. Recimo do prije tjedan dana, morala sam svaki dan malo zaspat oko 6 popodne. A sad ne moram zaspat, nego me samo umor odjedom uhvati navecer u 11 i meni jednostavno treba taj krevet i spavanac. 😂
Danas sam bas rekla ginekologici da mi je cak malo zabrinjavaju e kako se osjecam "normalno" i netrudno. Rekla je da je to super, posebno nakon sto je vidila na uzv da je sve ok i da se bebolino razvija…
Ne mozemo bas utjecati, mislim da trebamo slusat svoja tijela i raditi onako kako se osjecamo. Planiram pocet vjezbat kucnu yogu/aerobik da malo ojacam kroz trudnocu cijelo tijelo jer sam cijela mekana i jadna i nikakva 😂 pa da pripremim tijelo na nosenje nadolazecih kilograma. 🙈
Vjezbate li vi cure ista?
Ja sam aktivna fizicki, ali ne vjezbam posebno.
Ima kasnih zimskih i na proljetnim bebama, neke su tamo otisle jer su ipak cure blize po tjednima
Da, vidila sam i razmiljala sam o tome, ali mi preglupo da sa terminom u veljaci, budem u proljetnim bebama. 🤣
Pa realno mi sa terminom krajem 11. i početkom 12. trebale bi biti u jesenskim bebama. Jer zima počinje 21.12. haha
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Caliopi sretan rođendan 🥳🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pocela sam piti Floradix tonik za zeljezo. Stolica zadnja dva dana uzas, jedva obavim uz puno muke. Sto da uzimam za omeksavanje? 🤣
12/2023 dječak 💙
Pocela sam piti Floradix tonik za zeljezo. Stolica zadnja dva dana uzas, jedva obavim uz puno muke. Sto da uzimam za omeksavanje? 🤣
Postolje u ljekarni neki čepići koje trudnice smiju koristit. Al prije toga probaj malo ugrijat donat Mg, mene peotjera u roku sat vremena. Kefir, jogurt, naljevaj se vodom i bot ce dobro. Ako baš neide s tim uzmi čepić 🤷♀️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Caliopi sretan ročkas 🥰🤗
Noir počni i magnezij piti, meni je on u kombinaciji sa željezom super, svaki dan imam stolicu.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Magnezij Direkt obavezno. Ujutro natašte toplu vodu s cjeđenim limunom.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Postolje u ljekarni neki čepići koje trudnice smiju koristit. Al prije toga probaj malo ugrijat donat Mg, mene peotjera u roku sat vremena. Kefir, jogurt, naljevaj se vodom i bot ce dobro. Ako baš neide s tim uzmi čepić 🤷♀️
Jao uzas, nadam se da ce se normalizirati 🙈
Btw, s kojim tjednom pocinje 6 mj? 22 ili 23?
12/2023 dječak 💙
Ja bi rekla sa 23 tt 🫣
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ja bi rekla sa 23 tt 🫣
Izgleda da je to svuda drugacije, vidim Njemacka i Austrija 21-24 tjedan računaju kao 6 mj 😅
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji