Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    27. Srpanj 2023. 08:33

Marija, jako mi je zao zbog svega sto sj proala i joa uvijek prolazis. Drzi se i cuvaj, ovdje imas potporu svih nas!❤️
    Caliopi sretan okrugli rockas! 😁🥰
    Svima ostalima sretno na pregledima ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Miss88
    27. Srpanj 2023. 08:37

Selmaa34

Noir

gospodjica

Anchiii97

Malena1122

Anchiii97

Malena1122

gospodjica ti si trudna isto koliko i ja 😄

I ti si trudna koliko ja :D kakve siptome imas, kako se osjecas? 😁

Uuuu pa ovo je neki Lucky datum 😄.
    Imam mučnine i totalno sam umorna. U prvoj trudnoći mi nije bilo ništa približno ovako. A ti?

Pa meni su na početku bile povremene mučnine kad ne jedem, grudi su me bas boljele i spavalo mi se konstantno… sad ima nedelju dana da me grudi ne bole Al su onako vruće i teške 😅 ne spava mi se kao prije non stop, jedino sto je sad pocelo da mj je muka na neke bas jake mirise i ako vidim hranu kao smece sa svim tim mirisom onda imam nagon za povracenje… 7.8 imam pregled i vjecnost mi je samo da odem da mi kaže da je sve okej i kako treba… bas se cimam oko svega i strah me… kao budala sve siptome pažljivo odsluskujemmm. I gledam grudi… živim u New York pa ovdje ne mogu bas na pregled samo da odem bez razloga tako da sam osudjena da sjedim i čekam 🤦‍♀️

Drago mi je da nas ima i "kasnijih" zimskih bebica. 🥰
    Meni od simptoma jedino umor i osjetljive grudi od negdje 5og tjedna pa do nedavno. Sad mi je umor malo blazi. Recimo do prije tjedan dana, morala sam svaki dan malo zaspat oko 6 popodne. A sad ne moram zaspat, nego me samo umor odjedom uhvati navecer u 11 i meni jednostavno treba taj krevet i spavanac. 😂
    Danas sam bas rekla ginekologici da mi je cak malo zabrinjavaju e kako se osjecam "normalno" i netrudno. Rekla je da je to super, posebno nakon sto je vidila na uzv da je sve ok i da se bebolino razvija…
    Ne mozemo bas utjecati, mislim da trebamo slusat svoja tijela i raditi onako kako se osjecamo. Planiram pocet vjezbat kucnu yogu/aerobik da malo ojacam kroz trudnocu cijelo tijelo jer sam cijela mekana i jadna i nikakva 😂 pa da pripremim tijelo na nosenje nadolazecih kilograma. 🙈
    Vjezbate li vi cure ista?

Ja sam aktivna fizicki, ali ne vjezbam posebno.
    Ima kasnih zimskih i na proljetnim bebama, neke su tamo otisle jer su ipak cure blize po tjednima

Da, vidila sam i razmiljala sam o tome, ali mi preglupo da sa terminom u veljaci, budem u proljetnim bebama. 🤣

Pa realno mi sa terminom krajem 11. i početkom 12. trebale bi biti u jesenskim bebama. Jer zima počinje 21.12. haha

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    27. Srpanj 2023. 08:39

Caliopi sretan rođendan 🥳🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Noir
    27. Srpanj 2023. 09:08

Pocela sam piti Floradix tonik za zeljezo. Stolica zadnja dva dana uzas, jedva obavim uz puno muke. Sto da uzimam za omeksavanje? 🤣

12/2023 dječak 💙

Jana25
    27. Srpanj 2023. 09:44

Noir

Pocela sam piti Floradix tonik za zeljezo. Stolica zadnja dva dana uzas, jedva obavim uz puno muke. Sto da uzimam za omeksavanje? 🤣

Postolje u ljekarni neki čepići koje trudnice smiju koristit. Al prije toga probaj malo ugrijat donat Mg, mene peotjera u roku sat vremena. Kefir, jogurt, naljevaj se vodom i bot ce dobro.  Ako baš neide s tim  uzmi čepić 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

mateak44
    27. Srpanj 2023. 09:47

Caliopi sretan ročkas 🥰🤗
    Noir počni i magnezij piti, meni je on u kombinaciji sa željezom super, svaki dan imam stolicu. 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Miss88

Noir

Magnezij Direkt obavezno. Ujutro natašte toplu vodu s cjeđenim limunom.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Noir

Jana25

Noir

Postolje u ljekarni neki čepići koje trudnice smiju koristit. Al prije toga probaj malo ugrijat donat Mg, mene peotjera u roku sat vremena. Kefir, jogurt, naljevaj se vodom i bot ce dobro. Ako baš neide s tim uzmi čepić 🤷‍♀️

Jao uzas, nadam se da ce se normalizirati 🙈
    Btw, s kojim tjednom pocinje 6 mj? 22 ili 23?

12/2023 dječak 💙

mateak44
    27. Srpanj 2023. 09:51

Noir

Jana25

Noir

Postolje u ljekarni neki čepići koje trudnice smiju koristit. Al prije toga probaj malo ugrijat donat Mg, mene peotjera u roku sat vremena. Kefir, jogurt, naljevaj se vodom i bot ce dobro. Ako baš neide s tim uzmi čepić 🤷‍♀️

Ja bi rekla sa 23 tt 🫣

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Noir
    27. Srpanj 2023. 09:59

mateak44

Noir

Jana25

Noir

Ja bi rekla sa 23 tt 🫣

Izgleda da je to svuda drugacije, vidim Njemacka i Austrija 21-24 tjedan računaju kao 6 mj 😅

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.