Kika vjerujem da ce sve biti ok, mozda stvarno imas doktora koji zeli da je sve u mm, ali odstupanja su normalna, vjerujem da ce sve biti dobro kod specijalista, nemoj se stresirati jako 🤗
Matea drago mi je da je pregled prosao dobro, da nije losija situacija, ti samo odmaraj 🥰
Caliopi ako sam pohvatala pregled je prosao dobro, zasto bolnica?
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Evo mene opet s losim vjestima izbacite me slobodno ako vas nerviram. Danas tresem se ko siba odjednom povracala 5 6 x trbuh boli vrti mi se. Smjestili su me u bolnicu i sad cekam nalaz krvi i doktora.😪
gospodjica ti si trudna isto koliko i ja 😄
I ti si trudna koliko ja :D kakve siptome imas, kako se osjecas? 😁
Uuuu pa ovo je neki Lucky datum 😄.
Imam mučnine i totalno sam umorna. U prvoj trudnoći mi nije bilo ništa približno ovako. A ti?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cestitam svima na super pregledima. Vidim ima nas sve vise koje smo 10-12 tjedana trudne i to me veseli.
Kika, ja stvarno neznam sta da kazem. Mislim nebi da se sve bebe radjaju iste. Ja nisam strucnjak ali nekad je bolje ne ulaziti u detalje. Dobro da se radi o tjedan dana odstupanja, ali par dana. Stvarno mi nema smisla, al eto. Uostalom, zar ne kazu da se bebe nakon 12og tjedna ne razvijaju vise po tablicama vec genetika utjece.
ItsMarija, drzi se i javljaj nam se. ❤️
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Caliopi, Matea i gospodjica cestitam na dobrim pregledima 🥳🥳🥰😊 drago mi je da su bebice super i da rastu ❤️
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Uuuu pa ovo je neki Lucky datum 😄.
Imam mučnine i totalno sam umorna. U prvoj trudnoći mi nije bilo ništa približno ovako. A ti?
Upadam u raspravu ali moram se ukljuciti jer je meni identicno kao Malena, sada nosim curicu. Iz prve trudnoce imam djecaka i nisam imala nikakvih simptoma.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Selmaa meni su ovi simptomi baš šok i mučenje. Uvijek sam kao priželjkivala neke simptome jer inače se ne osjećaš trudno Al bome su sretne sve koje su izbjegle mučnine. Ja nisam za ništa zadnjih mjesec dana.
Kika ja uzv puno ne vjerujem. U prvoj trudnoći su stalno govorila beba velika,beba dugonja. Ja pripremila robicu 56. Izbacio uzv sedam dana prije poroda da će bit 4000 g. Na kraju rodila bebicu 49 cm i 3360 g. Nadam se da će sve bit ok.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
ItsMarija moja prva duže iščekivana trudnoća je na kraju bila blighted. Bol je sigurno puno manja nego tvoja jer si čula otkucaje i nadala se da je sve ok. Želim ti da se uskoro oporaviš i ostvariš školsku trudnoću uskoro.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji