Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    27. Srpanj 2023. 12:55

Evo i mene s pregleda. AC odnosno opseg trbuha je 13 dana manji.. znači u šoku sam i pretužna.. da li je itko bio u ovoj situaciji i da je na kraju sve bilo ok?

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    27. Srpanj 2023. 12:58

lana202021

Evo i mene s pregleda. AC odnosno opseg trbuha je 13 dana manji.. znači u šoku sam i pretužna.. da li je itko bio u ovoj situaciji i da je na kraju sve bilo ok?

Lana, kad je bio zadnji pregled i kako je bilo tada? Ja se nadam da će to biti dobro, vjerojatno će to sad pomnije pratiti. Jesu te naručiki brzo na novi pregled ili kako?
    Često sam nailazila na takva iskustva i ne sjećam se da je ijednom bilo nešto lose na kraju. Što je doktor rekao?

12/2023 dječak 💙

• karlica18
    27. Srpanj 2023. 13:36

Caliopi sretan ti ročkaaas!! :D sve najbolje želim!!
    ..
    Čestitam svima na pregledima!! :)
    ..
    Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam dečkić  sad sam na miru :D

Bubica1
    27. Srpanj 2023. 13:43

Pozdrav svima, evo da vam se i ja priključim, ako me primate 🤗
    Dolazim s teme potpomognuta oplodnja, uspio nam je transfer smrznutog embrija i evo nas danas 9+1, termin 28.02.2024.
    Iz prvog postupka imamo curicu koja će uskoro imati 2 god. i 5 mjeseci, ovo će nam biti druga bebica. 🥰
    U oba postupka, i svježeg i smrznutog, uspjelo nam je iz prve tako da sam jedna od rijetkih sretnica koja se nije puno mučila s potpomognutom oplodnjom. 😊
    Zasad nemam puno simptoma za prijaviti, prije koji tjedan sam imala neko krvarenje za koje doktori nisu utvrdili točan uzrok, ali srčeko i dalje junački kuca pa se nadam da će i dalje biti sve OK i da je to bio samo jedan izolirani slučaj. 😊
    Lana, da te odmah probam malo utješiti. U prvoj trudnoći sam imala takav slučaj, doduše od 33. tjedna nadalje. Uglavnom, na UZV-u je svaki put bilo drugačije, čas je bila manja za dva tjedna, čas sve super, čas opet manja za jedan tjedan pa ponovo za 2 tjedna na idućem ultrazvuku i tako u krug. Tih zadnjih tjedana sam se stvarno jako stresirala i bila očajna i jadna, čak su i govorili da se radi o zastoju u razvoju, međutim sve je na kraju bilo super, curica se rodila s 2920 g i 49 cm. Ništa neuobičajeno. Jedan mi je doktor objasnio da puno toga ovisi i o ginekologu koji uzima mjere, zatim i o položaju bebe i također i o samom ultrazvuku jer je moguće da imaju one koji su za američke bebice koje su po fizionomiji ionako veće od europskih beba. Želim ti reći da se ne uzrujavaš previše jer ima tu puno faktora koji utječu na mjere tako da se probaj smiriti i samo pozitivno, bit će to sve OK. 🫶😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Noir
    27. Srpanj 2023. 13:48

Bubica1

Dolazim s teme potpomognuta oplodnja, uspio nam je transfer smrznutog embrija i evo nas danas 9+1, termin 28.02.2024.
    Iz prvog postupka imamo curicu koja će uskoro imati 2 god. i 5 mjeseci, ovo će nam biti druga bebica. 🥰
    U oba postupka, i svježeg i smrznutog, uspjelo nam je iz prve tako da sam jedna od rijetkih sretnica koja se nije puno mučila s potpomognutom oplodnjom. 😊
    Zasad nemam puno simptoma za prijaviti, prije koji tjedan sam imala neko krvarenje za koje doktori nisu utvrdili točan uzrok, ali srčeko i dalje junački kuca pa se nadam da će i dalje biti sve OK i da je to bio samo jedan izolirani slučaj. 😊
    Lana, da te odmah probam malo utješiti. U prvoj trudnoći sam imala takav slučaj, doduše od 33. tjedna nadalje. Uglavnom, na UZV-u je svaki put bilo drugačije, čas je bila manja za dva tjedna, čas sve super, čas opet manja za jedan tjedan pa ponovo za 2 tjedna na idućem ultrazvuku i tako u krug. Tih zadnjih tjedana sam se stvarno jako stresirala i bila očajna i jadna, čak su i govorili da se radi o zastoju u razvoju, međutim sve je na kraju bilo super, curica se rodila s 2920 g i 49 cm. Ništa neuobičajeno. Jedan mi je doktor objasnio da puno toga ovisi i o ginekologu koji uzima mjere, zatim i o položaju bebe i također i o samom ultrazvuku jer je moguće da imaju one koji su za američke bebice koje su po fizionomiji ionako veće od europskih beba. Želim ti reći da se ne uzrujavaš previše jer ima tu puno faktora koji utječu na mjere tako da se probaj smiriti i samo pozitivno, bit će to sve OK. 🫶😘

Cestitke! Naravno da te primamo, a mozes i na proljetne bebe, tamo su cure s terminima oko tvog. Vec ih se dosta skupilo 😊

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    27. Srpanj 2023. 13:49

karlica18

..
    ..
    Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam dečkićsad sam na miru :D

Cestitke!!! 🙈🥰

Curke koje ste vec rodile, sjecate li se kad ste mogle vidjeti naocigled da se beba mrda u trbuhu, nekakvo pomicanje trbuha?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    27. Srpanj 2023. 13:50

Bubica1

Cestitke!! Drzimo fige da i dalje bude sve ok s mrvicom🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Jana25
    27. Srpanj 2023. 14:05

Ana_Maria

karlica18

..
    ..

Cestitke!!! 🙈🥰

Curke koje ste vec rodile, sjecate li se kad ste mogle vidjeti naocigled da se beba mrda u trbuhu, nekakvo pomicanje trbuha?

Kako ne, da vididis samo kako iskoči kvrga 🤣🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    27. Srpanj 2023. 14:16

mateak44

Caliopi sretan ročkas 🥰🤗
    Noir počni i magnezij piti, meni je on u kombinaciji sa željezom super, svaki dan imam stolicu.

Koji magnezij piješ? Idem do apoteke 🤣

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    27. Srpanj 2023. 14:19

Jana25

Ana_Maria

karlica18

..
    ..

Cestitke!!! 🙈🥰

Kako ne, da vididis samo kako iskoči kvrga 🤣🥰

Muž i ja maloprije na plazi vidjeli dva puta i nismo mogli vjerovati, nisam znala da se to tak rano vec moze vidjeti 🤯😄🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.