Caliopi sretan ti roÄkaaas!! :D sve najbolje želim!!
..
Äestitam svima na pregledima!! :)
..
Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam deÄkiÄĀ Ā sad sam na miru :D
Pozdrav svima, evo da vam se i ja prikljuÄim, ako me primate š¤
Dolazim s teme potpomognuta oplodnja, uspio nam je transfer smrznutog embrija i evo nas danas 9+1, termin 28.02.2024.
Iz prvog postupka imamo curicu koja Äe uskoro imati 2 god. i 5 mjeseci, ovo Äe nam biti druga bebica. š„°
U oba postupka, i svježeg i smrznutog, uspjelo nam je iz prve tako da sam jedna od rijetkih sretnica koja se nije puno muÄila s potpomognutom oplodnjom. š
Zasad nemam puno simptoma za prijaviti, prije koji tjedan sam imala neko krvarenje za koje doktori nisu utvrdili toÄan uzrok, ali srÄeko i dalje junaÄki kuca pa se nadam da Äe i dalje biti sve OK i da je to bio samo jedan izolirani sluÄaj. š
Lana, da te odmah probam malo utjeÅ”iti. U prvoj trudnoÄi sam imala takav sluÄaj, doduÅ”e od 33. tjedna nadalje. Uglavnom, na UZV-u je svaki put bilo drugaÄije, Äas je bila manja za dva tjedna, Äas sve super, Äas opet manja za jedan tjedan pa ponovo za 2 tjedna na iduÄem ultrazvuku i tako u krug. Tih zadnjih tjedana sam se stvarno jako stresirala i bila oÄajna i jadna, Äak su i govorili da se radi o zastoju u razvoju, meÄutim sve je na kraju bilo super, curica se rodila s 2920 g i 49 cm. NiÅ”ta neuobiÄajeno. Jedan mi je doktor objasnio da puno toga ovisi i o ginekologu koji uzima mjere, zatim i o položaju bebe i takoÄer i o samom ultrazvuku jer je moguÄe da imaju one koji su za ameriÄke bebice koje su po fizionomiji ionako veÄe od europskih beba. Želim ti reÄi da se ne uzrujavaÅ” previÅ”e jer ima tu puno faktora koji utjeÄu na mjere tako da se probaj smiriti i samo pozitivno, bit Äe to sve OK. š«¶š
š© 37 - AMH 13
šØ 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - š¶ š©·; 1 š§
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ā¤ļø
23.02.2024. Stigla druga curica š©·
Dolazim s teme potpomognuta oplodnja, uspio nam je transfer smrznutog embrija i evo nas danas 9+1, termin 28.02.2024.
Iz prvog postupka imamo curicu koja Äe uskoro imati 2 god. i 5 mjeseci, ovo Äe nam biti druga bebica. š„°
U oba postupka, i svježeg i smrznutog, uspjelo nam je iz prve tako da sam jedna od rijetkih sretnica koja se nije puno muÄila s potpomognutom oplodnjom. š
Zasad nemam puno simptoma za prijaviti, prije koji tjedan sam imala neko krvarenje za koje doktori nisu utvrdili toÄan uzrok, ali srÄeko i dalje junaÄki kuca pa se nadam da Äe i dalje biti sve OK i da je to bio samo jedan izolirani sluÄaj. š
Lana, da te odmah probam malo utjeÅ”iti. U prvoj trudnoÄi sam imala takav sluÄaj, doduÅ”e od 33. tjedna nadalje. Uglavnom, na UZV-u je svaki put bilo drugaÄije, Äas je bila manja za dva tjedna, Äas sve super, Äas opet manja za jedan tjedan pa ponovo za 2 tjedna na iduÄem ultrazvuku i tako u krug. Tih zadnjih tjedana sam se stvarno jako stresirala i bila oÄajna i jadna, Äak su i govorili da se radi o zastoju u razvoju, meÄutim sve je na kraju bilo super, curica se rodila s 2920 g i 49 cm. NiÅ”ta neuobiÄajeno. Jedan mi je doktor objasnio da puno toga ovisi i o ginekologu koji uzima mjere, zatim i o položaju bebe i takoÄer i o samom ultrazvuku jer je moguÄe da imaju one koji su za ameriÄke bebice koje su po fizionomiji ionako veÄe od europskih beba. Želim ti reÄi da se ne uzrujavaÅ” previÅ”e jer ima tu puno faktora koji utjeÄu na mjere tako da se probaj smiriti i samo pozitivno, bit Äe to sve OK. š«¶š
Cestitke! Naravno da te primamo, a mozes i na proljetne bebe, tamo su cure s terminima oko tvog. Vec ih se dosta skupilo š
12/2023 djeÄak š
..
..
Stigla Panorama - sve je low risk i stiže nam deÄkiÄsad sam na miru :D
Cestitke!!! šš„°
Curke koje ste vec rodile, sjecate li se kad ste mogle vidjeti naocigled da se beba mrda u trbuhu, nekakvo pomicanje trbuha?
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Cestitke!! Drzimo fige da i dalje bude sve ok s mrvicomš„°
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
..
..
Cestitke!!! šš„°
Curke koje ste vec rodile, sjecate li se kad ste mogle vidjeti naocigled da se beba mrda u trbuhu, nekakvo pomicanje trbuha?
Kako ne, da vididis samo kako iskoÄi kvrga š¤£š„°
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Caliopi sretan roÄkas š„°š¤
Noir poÄni i magnezij piti, meni je on u kombinaciji sa željezom super, svaki dan imam stolicu.
Koji magnezij pijeÅ”? Idem do apoteke š¤£
12/2023 djeÄak š
..
..
Cestitke!!! šš„°
Muž i ja maloprije na plazi vidjeli dva puta i nismo mogli vjerovati, nisam znala da se to tak rano vec moze vidjeti š¤Æšš„°
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Caliopi, sretan roÄendan š„³
ItsMarija, nadam se da je s ovim gotovo i da napokon mozes ostaviti traume iza sebe.
Bubica, dobrodosla, zelim ti skolsku trudnocu do kraja!
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
..
..
Cestitke!!! šš„°
Muž i ja maloprije na plazi vidjeli dva puta i nismo mogli vjerovati, nisam znala da se to tak rano vec moze vidjeti š¤Æšš„°
Meni je druga trudnoca pa tocno raspoznajem sta su rukice, a sta noge. Stopala ili koljena malo teze, al dal je ruka ili neki dio noge to prepoznam.
I tocno znam kako je okrenut dok udara. JuÄer je udarao prema unutra, prema leÄima, a sad udara prema vanĀ š„°
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji