![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
ItsMarija, pa zar se to jos uvijek kao pod normalno, radi na zivo?? 😳
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
ItsMarija, pa zar se to jos uvijek kao pod normalno, radi na zivo?? 😳
Izmasakrirali me ova 2dana. Pa da, daju ti kao anesteziju od nje budes haj lajf al ono i dalje sve boli. Idem kući sada napokon.
Čestitam svima na dobrim pregledima 🥳🥳
Marija drži se! ❤️ne mogu vjerovati da dr. Ne mogu odraditi svoj posao kako spada 😡i da moraš dvaput prolaziti kroz sve to. Baš mi je žao! 😣
Ja ležim na boku i s jednom rukom na pupi kad ono udarac u ruku. Prvi put sam s rukom osjetila udarac. Inače ovako stalno osjetim. ❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Gospodjica, ja idem na vjezbe za trudnice i iskreno, super mi je. Sjedila sam doma do cca 14tt i otad krenula jer me vec kicma pocela jako probadati (a inace imam napuknute diskove) pa to bas jakozna boljeti kad ne vjezbam.
Uglavnom, otkad vjezbam se super osjecam, nemam bolova 😁😁👌🏼👌🏼 osim sto me kruzni ligament probode al dobro, ne moze sve bit savrseno 😂😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
ItsMarija, uzasno uuuzasno mi je zao sto to prolazis 😖😖😖 zelim ti sto prije oporavak, pogotovo psihicki nakon sveg mrcvarenja ❤️
...
Caliopi, sretan rođendan zelim!! 🥳🥳🥳🥳❤️
Da ti se sve zelje ispune, uz ovu najvecu koja je vec na putu! Nek je najsretniji do sada🤗
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Caliopi, za tj tjedan je super, pokušala sam Poslat sliku al ne mogu naći onaj link. Ps, sretan ti ročkas, zdrava i sretna nam bila! ♥️
Marija, i to sve radi toga sto dr nije napravio posao kako spada, izdrži! ♥️🥹🌈
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Sretno danas na pregledu Kobra!
Sretan rockas Caliopi😊
Ja bi cijeli dan jela...al po griz, i to samo da je jako ledeno to što jedem...malo je osvježilo, možda se sad promjeni😅
Jutro cure
Caliopi sretan rođendan! Sve najbolje želim 🥰🥳
Joj cure ja sam se sinoc toliko uplasila. Spavala sam, isla se premjestit s lijevog na desni bok. Kak sam se okrenula tako mi se cijela soba pocela vrtjet ko da sam pijana 😳 nikad mi se to nije dogodilo. Morala sam na wc a kak god bi se pomakla bilo bi još gore. Zvala sam tatu 🤣 kod svojim sam jos uvijek a njwlega sam čula da je išao u sobu spavati.
Nešto slično osjećaju nakon poroda kad trebate s nosila doci do kreveta. Slabost i ringišpil u glavi.
Onda sam se još i uplašila pa sam se počela trest 😒 onda nisam mogla zaspat, što od straha što od toga da osjetim malca da se pomakne. Kad se pomaknuo smirila sam se i polako zaspala.
Danas trebam kod frizera. Valjda ce sve biti okej 🙈
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro 😄
Caliopi sretan rockas 🌸🌸
Curke jucer ste se ful raspisale, drago mi je da su pregledi dobro prosli!
ItsMarija kako si danas? Nadam se da si bolje i da su bolovi prestali ❤️
Jana moguce da si nekako krivo do tad spavala i malo da ti se vratna kraljesnica iskrivila pa ti se od toga pocelo vrtiti, a kasnije si se krenula tresti od straha. Sve je to okej samo neka se ne ponovi. Nemoj razmisljati o tome i uzivaj danas kod frizera 😁
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Caliopi sretan rođendan 🥳🤗
Its Marija žao mi je što se sve zakompliciralo, umjesto da su napravili kako treba i zadrzali te u bolnici odmah 😞
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji