Bravo cure na super pregledima danas. 💪🥰
I moj je bio u redu i sad sam malo mirnija. Danas sam 10tj+2 i mali plod je narastao malko i ima 3cm. Vidila sam kako se mice na uzv. 😊
Caliopi mozes me ukljuciti u sljedecu tablicu please, OTP 20.02.2024, a iduci pregled mi je 23.8.
Rekla mi je gin da su ovo tjedni kada mogu radit kombinirani probir ako zelim... jel to vecina vas radila ovdje? Imam 32 god. Mogla bi to napravit, jos jedan uzv :)
Nisam sigurna ni hocu li prenatalni test onaj skupi raditi. Nije mi to malo novaca, a ne znam sta bi s rezultatom kojeg dobijem. Nekako, srecom, nemam u obitelji neke nasljedne bolesti, pa sam blize odluci da prenatalni ne bi.

gospodjica ti si trudna isto koliko i ja 😄

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 125
Fragmin 2500
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Tinchy, bome to 😂 i meni je tako 😂
Caliopi, zašto bolnica?
Odlično za super preglede ✌🏻♥️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Kika vjerujem da ce sve biti ok, mozda stvarno imas doktora koji zeli da je sve u mm, ali odstupanja su normalna, vjerujem da ce sve biti dobro kod specijalista, nemoj se stresirati jako 🤗
Matea drago mi je da je pregled prosao dobro, da nije losija situacija, ti samo odmaraj 🥰
Caliopi ako sam pohvatala pregled je prosao dobro, zasto bolnica?

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Evo mene opet s losim vjestima izbacite me slobodno ako vas nerviram. Danas tresem se ko siba odjednom povracala 5 6 x trbuh boli vrti mi se. Smjestili su me u bolnicu i sad cekam nalaz krvi i doktora.😪
I ti si trudna koliko ja :D kakve siptome imas, kako se osjecas? 😁
I ti si trudna koliko ja :D kakve siptome imas, kako se osjecas? 😁
Uuuu pa ovo je neki Lucky datum 😄.
Imam mučnine i totalno sam umorna. U prvoj trudnoći mi nije bilo ništa približno ovako. A ti?

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 125
Fragmin 2500
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Cestitam svima na super pregledima. Vidim ima nas sve vise koje smo 10-12 tjedana trudne i to me veseli.
Kika, ja stvarno neznam sta da kazem. Mislim nebi da se sve bebe radjaju iste. Ja nisam strucnjak ali nekad je bolje ne ulaziti u detalje. Dobro da se radi o tjedan dana odstupanja, ali par dana. Stvarno mi nema smisla, al eto. Uostalom, zar ne kazu da se bebe nakon 12og tjedna ne razvijaju vise po tablicama vec genetika utjece.
ItsMarija, drzi se i javljaj nam se. ❤️

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Caliopi, Matea i gospodjica cestitam na dobrim pregledima 🥳🥳🥰😊 drago mi je da su bebice super i da rastu ❤️

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji