Ja još ne osjećam bebu, nekad sam mislila da osjećam ali očito nisam. Jučer me dva puta na istom mjestu unutra nešto kao lupnulo, ali nisam sigurna. Vec mu je vrijeme da se javi.
Gdje vi kupujete gacice? Ja ne mogu nigdje naci neke normalne. Sve me steze, sve mi je premalo, a nije da imam 100+ kg. Uopce ne znam gdje da trazimNe znam kakve tražiš ali ja nikad nisam bila fan onih plitkih koje ti se mogu uvuć u dupe ko tange, ali pepco ti ima super rastezljive gaćice. Imaš nešto kao tip bokserice ili obične slip. Meni one baš pašu sad kako mi trbuh polako postaje čvršći pa jedino da tamo skokneš i pogledaš ako nisi?
Nisam, izbjegavam pepco za odjecu, ali otici cu vidjeti. Ja imam i jake noge i bokove i trebaju mi najobicnije gacice. Kupila sam neke visoke bas, totalni promasaj jer se trbuh povecava i stisce m
Hej ja sam naručila iz sinsaya baš za trudnice duboke gaćice. Malo su bapske ali nigdje ne stišću i ne padaju dole.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Noir meni su pepco u trudnoći prošloj bile odlične i ponovo ću ih kupit. Najveći broj i nema stiskanja 😄
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Selmaa34 hvala ti na dobrodošlici ❤️. Imala sam već dva pregleda. Večeras treći. Kod moga gyna su pregledi na dva tjedna do 12og tjedna. Sretnica sam.
Vidila sam da su cure pisale i o babywatcherima. Ja se pomognem sad i njime u iščekivanjima između pregleda. Vidim da si moje godište. Prva je bebica?
Ovo mi je druga bebica, imam sina koji puni 3 godine u studenom. Znaci isto smo godiste, super ☺️. Tebi je prvo?
Ja sam narucila neki baby wather sa alija, neznam hoce li valjati ali bio je 25 eur. Zar vec pronalazis otkucaje?
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Selmaa34 a divno. Ja imam curku od 17 mj. E našla sam otkucaje sa 9 tjedana. Malo je teže al uspijem. Doduše ja sam se s njime ispraksala još iz prošle trudnoće. A valjda bi i taj trebao Radit posao. Moj je massov.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja još ne osjećam bebu, nekad sam mislila da osjećam ali očito nisam. Jučer me dva puta na istom mjestu unutra nešto kao lupnulo, ali nisam sigurna. Vec mu je vrijeme da se javi.
Gdje vi kupujete gacice? Ja ne mogu nigdje naci neke normalne. Sve me steze, sve mi je premalo, a nije da imam 100+ kg. Uopce ne znam gdje da trazim
Ja sam si u tezenisu kupila neke organski pamuk bez ruba i niti ih ne osjetim da imam.. druge su me sve smetale doma sta imam.. imaju cak neku akciju ako se uzme 5 komada
..
Znaci uskoro bih mogla osjetiti bebu ❤️😍 ful se veselim tome 😁🤗
Ja sam si u tezenisu kupila neke organski pamuk bez ruba i niti ih ne osjetim da imam.. druge su me sve smetale doma sta imam.. imaju cak neku akciju ako se uzme 5 komada
..
Znaci uskoro bih mogla osjetiti bebu ❤️😍 ful se veselim tome 😁🤗
Ja imam iste i za sada jedine koje mi odgovaraju, i jos neke iz intimissimi isto pamucne👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Selmaa34 a divno. Ja imam curku od 17 mj. E našla sam otkucaje sa 9 tjedana. Malo je teže al uspijem. Doduše ja sam se s njime ispraksala još iz prošle trudnoće. A valjda bi i taj trebao Radit posao. Moj je massov.
Aa super za curku 💝. Jesi li radila nifty? Taj massov je ziher, sad mi zao sto nisam njega uzela.
Cure imate na mali zakladi babybjorn njihalice na 15%.
Selmaa34 nifty u pon vadim krv 🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore