Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    14. Travanj 2023. 17:09

Noir

BruNa

I ja sam ig zagorja. Polančec kolko znam radi privatno, al i preko doma zdravlja. I onds mozes kombinirat. Tsko su narem moje prijateljice
    A znas li prima li nove pacijentice? Jesu tvoje frendice zadovoljne s njim?

Bile su jako zadovoljne. On je dobar i iskusan ginekolog. Mislim da prima. Mozda da se ode prvo privatno kod njega pa onda dogovorit da se orebaci k njemu. Ne znam evo, to mi pada na pamet

• ivana505
    14. Travanj 2023. 17:11

Noir

ivana505

Hej cure evo i mene s pregleda. Bio je zakazan za sljedeći tjedan međutim krvarila sam pa sam danas otišla na hitni. Kažu 5 + 5 i vidi se samo gestacijska vrećica (ništa unutra).
    Da li je tko imao iskustva?
    Hej, nemam iskustva s tim. I meni je ovo prva trudnoća. Pa što su ti rekli u vezi toga na UZV?

Zapravo ništa, kažu da je možda i prerano da se išta vidi, a može i biti naznaka uredne trudnoće. Ne može se još ništa potvrditi.  Uz to trebala bih otvoriti komplikacije od drugog tjedna. Obzirom da to poslodavac vidi odnosno vidi temelj otvaranja bolovanja, trebala bih najaviti trudnoću, a ni sama ne znam da li je okej odnosno hoće li biti uredu.

Ciklusi svakih 27-28 dana
    Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin

• johel02
    14. Travanj 2023. 17:57

Pozdrav! Evo da se i mi javimo, stigao nam je Harmony nakon tri radna dana, stože nam malena djevojčica! 🥰🥰🥰🥰

• BruNa
    14. Travanj 2023. 18:00

ivana505

Hej cure evo i mene s pregleda. Bio je zakazan za sljedeći tjedan međutim krvarila sam pa sam danas otišla na hitni. Kažu 5 + 5 i vidi se samo gestacijska vrećica (ništa unutra).

Jesi prestala krvarit? Vidjet ces zapravo po krvarenju kakvo je stanje. 
    Mozda je bila kasna ovulacija i zato se vidi samo gestacijska vrecica, prerano je jos da se sve vidi. Imas kakve simptome?
    Sad ti treba strpljenja i odmaraj. Otvori bolovanje, najvaznije ti je da mirujes posto si imala krvarenje. 

• ivana505
    14. Travanj 2023. 18:12

BruNa

ivana505

Jesi prestala krvarit? Vidjet ces zapravo po krvarenju kakvo je stanje.
    Mozda je bila kasna ovulacija i zato se vidi samo gestacijska vrecica, prerano je jos da se sve vidi. Imas kakve simptome?
    Sad ti treba strpljenja i odmaraj. Otvori bolovanje, najvaznije ti je da mirujes posto si imala krvarenje.

Krvarenje je vidljivo nakon odlaska na wc. Prije 15ak dana dana imala sam Tzv. implantacijsko krvarenje trajalo je dobrih 6 dana. 
    Ovulaciju je po meni bila 17-18 dan, tako su pokazale ovulacijske trakice. 

Ciklusi svakih 27-28 dana
    Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin

ivonicaa
    14. Travanj 2023. 18:15

johel02 aaa čestitke za curicu! 💜 Otkrili prvi spol! Svu sreću dalje! ☺
    ivana505 nadam se da će sve biti ok, sretno od srca. 
    BruNa slažem se s tobom, ima stvarno iznimaka samo takvih. Ovisi koje si sreće. Teško je danas naći nekog dobrog. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• KittyFane
    14. Travanj 2023. 18:18

Evo da se ja javim. 
    Bila sam na pregledu kad sam po zadnjoj menstruaciji bila 6+4. Ugl, vidjela se vrecica, al ploda nije bilo. I kao govori ginekolog da je mozda kasnije bila ovulacija pa da najbolje da dodjem za 2 tjedna na ultrazvuk.
    Vec tada sam bila svjesna da nista od trudnoće jer nema sanse da je kasnije bilo jer sam znala tocno i kad su bili odnosi. To isto popodne sam i prokrvarila. Tako da od mene nista. 
    Svu sreću želim ostalim curama. 
    Ja sam to prihvatila ok. Nekako sam si posložila da je bolje da se to dogodilo sad na početku. Dobro je ispalo jer nikome nisam nista ni govorila pa nema ni puno objašnjavanja.
    Pozdrav od mene! 
    Čuvajte se

Noir
    14. Travanj 2023. 18:29

KittyFane

Evo da se ja javim.
    Bila sam na pregledu kad sam po zadnjoj menstruaciji bila 6+4. Ugl, vidjela se vrecica, al ploda nije bilo. I kao govori ginekolog da je mozda kasnije bila ovulacija pa da najbolje da dodjem za 2 tjedna na ultrazvuk.
    Vec tada sam bila svjesna da nista od trudnoće jer nema sanse da je kasnije bilo jer sam znala tocno i kad su bili odnosi. To isto popodne sam i prokrvarila. Tako da od mene nista.
    Ja sam to prihvatila ok. Nekako sam si posložila da je bolje da se to dogodilo sad na početku. Dobro je ispalo jer nikome nisam nista ni govorila pa nema ni puno objašnjavanja.
    Pozdrav od mene!
    Čuvajte se

Žao mi je, želim ti ubrzo plus i urednu trudnoću! Očito su ovakve situacije baš česte, nažalost.

12/2023 dječak 💙

ivonicaa
    14. Travanj 2023. 19:06

KittyFane

Evo da se ja javim.
    Pozdrav od mene!
    Čuvajte se

KittyFane

Evo da se ja javim.
    Pozdrav od mene!
    Čuvajte se

Jako mi je žao, hvala za dobre želje i tebi isto! Nadam se da ćeš uspjeti sve iz početka, samo čvrsta glava koliko god bilo teško. Moja osoba iz bliske obitelji slično nedavno. Puno sreće!!! 🍀🍀

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Mala_mu
    14. Travanj 2023. 21:31

Litra Fine ženo draga vas mi je zao, prošla sam to i molim te budi pametna pa traži uputnicu za trombofiliju, meni je tek nako 5 spontanog i nakon sto mi se ginekolog promijenio, dr rekla da joj se javim cim test bude pozitivan da probamo sa heparinom… bas mi je zao! Al glavu gore 😘 drži se

🍀 34 godine
    🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.