Evo i nas sa pregleda. Po UZV 7+1 :)
Kuca nam srčeko ❤️ dobila uputnice za krv, urin,
Suuuper, bravo! 🥰
Ja sam iduci petak, 21.04. privatno na pregledu pa se javim 🙈 zasad od simptoma samo i dalje pritisak sa lijeve strane trbuha i umor klasika...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hej cure evo i mene s pregleda. Bio je zakazan za sljedeći tjedan međutim krvarila sam pa sam danas otišla na hitni. Kažu 5 + 5 i vidi se samo gestacijska vrećica (ništa unutra).
Da li je tko imao iskustva?
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Pozdrav cure,cestitke na lijepim pregledima😍😍🥰🙏 Neka se tako nastavi!Moje mucnine i nagoni na povracanje zadnja dva dana malo slabija.
I dalje odbojnost prema hrani, slatkisima, itd. (jedino mi juha odgovara)
Sinoc sam malo osjetila kao menstrualne bolove, danas isto. Sta Vi mislite?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Cure, je li koja iz Zagorja? Zvala sam svoju doktoricu i nimalo mi se nije svidjela njena komunikacija. Ne želim voditi trudnoću kod nje. Ima li koja preporuku doktora iz Zaboka i okolice?
12/2023 dječak 💙
Hej cure evo i mene s pregleda. Bio je zakazan za sljedeći tjedan međutim krvarila sam pa sam danas otišla na hitni. Kažu 5 + 5 i vidi se samo gestacijska vrećica (ništa unutra).
Da li je tko imao iskustva?
Hej, nemam iskustva s tim. I meni je ovo prva trudnoća. Pa što su ti rekli u vezi toga na UZV?
12/2023 dječak 💙
Noir ja sam. Jesi probala kod Balenovića u Klanjec?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noir ja sam. Jesi probala kod Balenovića u Klanjec?
Nisam. Niti ne znam za njega. Ti si kod njega? Misliš da prima nove pacijentice?
12/2023 dječak 💙
Noir + da se razumijemo on ima jako stari UZV ovako je inače okej ko čovjek i prije par godina kad sam tražila gin on je po svemu bio najbolji, a i nemaš neki pametan izbor, nazalost 🙄
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noirprima nove pacijentice da.
Moram brzo odlučiti i naručiti se na pregled, sad sam 5 tjedana. A znaš može li se na Bračaku voditi trudnoća kod nekog doktora? I ako imas kakvo saznanje za Polančeca?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji