Noir mislim da se na Bracki ne može bar su mi tako rekli, za Polančeca ne znam, a da probaš kod Puneka u Oroslavje? Jest da je privatnik ali su stvarno super. Tamo rade svi doktori sa Bračka
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noir mislim da se na Bracki ne može bar su mi tako rekli, za Polančeca ne znam, a da probaš kod Puneka u Oroslavje? Jest da je privatnik ali su stvarno super. Tamo rade svi doktori sa Bračka
Još ću se raspitati kroz vikend pa odlučiti. Hvala ti puno
12/2023 dječak 💙
Ja u ovih par godina sve čekam nešto će se promjeniti doći će netko novi, ali to se ne dešava. Valjda će biti bolje. Žalosno kaj nema izbora uopće.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja u ovih par godina sve čekam nešto će se promjeniti doći će netko novi, ali to se ne dešava. Valjda će biti bolje. Žalosno kaj nema izbora uopće.
Da, čak mislim da ću kod Puneka pa mozda onda i porod na Bračku ako su njihovi doktori, makar sam govorila da tamo nikad ne idem.🤦♀️
12/2023 dječak 💙
Zašto?
Oduvijek sam bila za zagrebačke bolnice. Čula sam dosta loših iskustava i nema epiduralne. Tako su meni bar rekli. Ali nekako mislim da nigdje nije savršeno. Ti planiraš u Zaboku?
12/2023 dječak 💙
Cure, je li koja iz Zagorja? Zvala sam svoju doktoricu i nimalo mi se nije svidjela njena komunikacija. Ne želim voditi trudnoću kod nje. Ima li koja preporuku doktora iz Zaboka i okolice?Hej, ja sam iz zagorja. U Zaboku su oboje uzas, vodim se kod Bilobrk Josipovic i jos na pocetku sam ju molila da se vodim u bolnici na bracku cak mi nije pravila probleme, odmah mi je napisala uputnicu tako da sretno. Jedino kod Goude nikako nemoj ici, on je skrt za uputnice.
Kako to mislis uputnicu? Nije mi jasno kako to uopce ide? Znači ideš na svaki pregled u bolnicu, k njoj uopće ne ideš ili trrbas svaki put uputnicu?
12/2023 dječak 💙
I ja sam ig zagorja. Polančec kolko znam radi privatno, al i preko doma zdravlja. I onds mozes kombinirat. Tsko su narem moje prijateljice
Zašto?Oduvijek sam bila za zagrebačke bolnice. Čula sam dosta loših iskustava i nema epiduralne. Tako su meni bar rekli. Ali nekako mislim da nigdje nije savršeno. Ti planiraš u Zaboku?
Nisu ni zagrebacke bolnice bajne. Sve ovisi na koga nabasas, u bilo kojoj bolnici.
I ja sam ig zagorja. Polančec kolko znam radi privatno, al i preko doma zdravlja. I onds mozes kombinirat. Tsko su narem moje prijateljice
A znas li prima li nove pacijentice? Jesu tvoje frendice zadovoljne s njim?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji