Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    14. Travanj 2023. 14:35

Noir mislim da se na Bracki ne može bar su mi tako rekli, za Polančeca ne znam, a da probaš kod Puneka u Oroslavje? Jest da je privatnik ali su stvarno super. Tamo rade svi doktori sa Bračka

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    14. Travanj 2023. 14:41

lana202021

Noir mislim da se na Bracki ne može bar su mi tako rekli, za Polančeca ne znam, a da probaš kod Puneka u Oroslavje? Jest da je privatnik ali su stvarno super. Tamo rade svi doktori sa Bračka

Još ću se raspitati kroz vikend pa odlučiti. Hvala ti puno

12/2023 dječak 💙

• lana202021
    14. Travanj 2023. 14:44

Ja u ovih par godina sve čekam nešto će se promjeniti doći će netko novi, ali to se ne dešava. Valjda će biti bolje. Žalosno kaj nema izbora uopće. 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    14. Travanj 2023. 14:52

lana202021

Ja u ovih par godina sve čekam nešto će se promjeniti doći će netko novi, ali to se ne dešava. Valjda će biti bolje. Žalosno kaj nema izbora uopće.

Da, čak mislim da ću kod Puneka pa mozda onda i porod na Bračku ako su njihovi doktori, makar sam govorila da tamo nikad ne idem.🤦‍♀️

12/2023 dječak 💙

• lana202021
    14. Travanj 2023. 15:12

Zašto?

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    14. Travanj 2023. 15:17

lana202021

Zašto?

Oduvijek sam bila za zagrebačke bolnice. Čula sam dosta loših iskustava i nema epiduralne. Tako su meni bar rekli. Ali nekako mislim da nigdje nije savršeno. Ti planiraš u Zaboku?

12/2023 dječak 💙

Noir
    14. Travanj 2023. 16:21

Marija_94

Noir

Cure, je li koja iz Zagorja? Zvala sam svoju doktoricu i nimalo mi se nije svidjela njena komunikacija. Ne želim voditi trudnoću kod nje. Ima li koja preporuku doktora iz Zaboka i okolice?
    Hej, ja sam iz zagorja. U Zaboku su oboje uzas, vodim se kod Bilobrk Josipovic i jos na pocetku sam ju molila da se vodim u bolnici na bracku cak mi nije pravila probleme, odmah mi je napisala uputnicu tako da sretno. Jedino kod Goude nikako nemoj ici, on je skrt za uputnice.

Kako to mislis uputnicu? Nije mi jasno kako to uopce ide? Znači ideš na svaki pregled u bolnicu, k njoj uopće ne ideš ili trrbas svaki put uputnicu?

12/2023 dječak 💙

• BruNa
    14. Travanj 2023. 16:26

I ja sam ig zagorja. Polančec kolko znam radi privatno, al i preko doma zdravlja. I onds mozes kombinirat. Tsko su narem moje prijateljice

• BruNa
    14. Travanj 2023. 16:50

Noir

lana202021

Zašto?
    Oduvijek sam bila za zagrebačke bolnice. Čula sam dosta loših iskustava i nema epiduralne. Tako su meni bar rekli. Ali nekako mislim da nigdje nije savršeno. Ti planiraš u Zaboku?

Nisu ni zagrebacke bolnice bajne. Sve ovisi na koga nabasas, u bilo kojoj bolnici. 

Noir
    14. Travanj 2023. 16:57

BruNa

I ja sam ig zagorja. Polančec kolko znam radi privatno, al i preko doma zdravlja. I onds mozes kombinirat. Tsko su narem moje prijateljice

A znas li prima li nove pacijentice? Jesu tvoje frendice zadovoljne s njim?

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.