Pozdrav! Evo da se i mi javimo, stigao nam je Harmony nakon tri radna dana, stože nam malena djevojčica! 🥰🥰🥰🥰
Čestitke na curici!!! 💗💗💗
➕ 05.04. 💛
Evo da se ja javim.
Bila sam na pregledu kad sam po zadnjoj menstruaciji bila 6+4. Ugl, vidjela se vrecica, al ploda nije bilo. I kao govori ginekolog da je mozda kasnije bila ovulacija pa da najbolje da dodjem za 2 tjedna na ultrazvuk.
Vec tada sam bila svjesna da nista od trudnoće jer nema sanse da je kasnije bilo jer sam znala tocno i kad su bili odnosi. To isto popodne sam i prokrvarila. Tako da od mene nista.
Svu sreću želim ostalim curama.
Ja sam to prihvatila ok. Nekako sam si posložila da je bolje da se to dogodilo sad na početku. Dobro je ispalo jer nikome nisam nista ni govorila pa nema ni puno objašnjavanja.
Pozdrav od mene!
Čuvajte se
Stvarno mi je žao, šaljem veliki zagrljaj 🥺❤️
Treba biti jak u glavi, a vidim da ti to jesi, i ne dati da te ovo obeshrabri. Daj si vremena i samo hrabro, tvoj plusić te čeka❤️
➕ 05.04. 💛
Kittyfane baš mi je žao! ❤️🙏🏻
Johelo2 čestitam na lijepim vijestima 🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozz cure,buduce mame evo ulazim ovdje kao padoobranac ja sam svoju curicu rodila i 2022godEvo prodajem kolica bebetto vulcano 3u1 za 100e
Slike mogu stavit ako nekog zanima
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Kako ste cure? Ovo umorno vrijeme mene još više umara 🙈🙈 iznenađuju me cice, baš su se promijenile već. Morat ću po nove grudnjake nakon pregleda ako će sve biti ok jer me stišće na sve strane. Teàko mi je i na trbuhu spavati zbog njih, baš me smetaju 🙈
12/2023 dječak 💙
Kako ste cure? Ovo umorno vrijeme mene još više umara 🙈🙈 iznenađuju me cice, baš su se promijenile već. Morat ću po nove grudnjake nakon pregleda ako će sve biti ok jer me stišće na sve strane. Teàko mi je i na trbuhu spavati zbog njih, baš me smetaju 🙈
Joj sam bi spavala. I mene sise baš bole,baš kažem danas da ću trebati novi grudnjak. Možda si sportski top uzmem. I ova vrtoglavica čim ustanem 🥴
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Isto umor. Miss88 meni su sportski topovi odlični.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Joooj kod mene je umor još ok ovih dana, ali po noći jako loše spavam. Počela sam se usred noći ustajati i ići na WC, okrenem se sto puta. Imam osjećaj kao da bih već mogla između koljena staviti jastučić da mi bude udobnije. 🙈 Kako je vama s spavanjem po noći?
'21. 💙
'24. 💛
Čestitam na prvoj princezi u grupi 🥳💞
.Cure, meni je toliko loše od ovih mučnina i povraćanja da je to prestrašno.
Kako otvorim oči tako povraćam. Mučnina 24 sata dnevno. Nagon na povraćanje konstantan, sretna sam ako dođem do wc-a.
A umor, da, stalno. Ko baba sam 😴
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Čestitam na prvoj princezi u grupi 🥳💞
.Cure, meni je toliko loše od ovih mučnina i povraćanja da je to prestrašno.
Kako otvorim oči tako povraćam. Mučnina 24 sata dnevno. Nagon na povraćanje konstantan, sretna sam ako dođem do wc-a.
A umor, da, stalno. Ko baba sam 😴
Kad su ti počele te mučnine?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji