Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower0
    12. Travanj 2023. 22:42

A šta da ti kažem😄😄 Prva mi je trudnoća i jako veliko uzbuđenje🙈 tek je sve krenulo a kao da se bojim da neću stići sve na vrijeme
    Uz sve to renoviramo stan kompletno tako da bude nam veselo😄

➕ 05.04. 💛

ivonicaa
    13. Travanj 2023. 09:31

Ja se isto u prvoj trudnoći informirala na sve strane, čitala, gledala, na kraju mi je improvizacija bila rješenje. 😁

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Ana_Maria
    13. Travanj 2023. 11:37

Osjecate li vi cesto pritisak u trbuhu? Ja evo svaki dan osjecam na lijevoj strani, najvise kad sjedim i radim, znam da je to sve ok i normalno, ali danas mi je bas nekako jace nego proslih dana... 🤷‍♀️ 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    13. Travanj 2023. 11:42

Ana_Maria

Osjecate li vi cesto pritisak u trbuhu? Ja evo svaki dan osjecam na lijevoj strani, najvise kad sjedim i radim, znam da je to sve ok i normalno, ali danas mi je bas nekako jace nego proslih dana… 🤷‍♀️

I ja osjecam, nekad kad se nakasljem me zasmeta. Sad sam svasta procitala i o izvanmatericnoj trudnoci i brinem. Ali cini mi se da cu tako uvijek jer sam pesimist i uvijek imam neke crne scenarije u glavi. 🥴

12/2023 dječak 💙

Haru
    13. Travanj 2023. 14:08

Kika5

Mene uhvatila prehlada i nos mi je zacepljen,totalno sam u kaosu a ne smijem nista od tableta i sirupa piti,inace mi prospan najbolje pomogne a sad nemam pojma kako da se rijesim toga😫😫 svi savjeti su dobrodosli❤️

Kika5

Mene uhvatila prehlada i nos mi je zacepljen,totalno sam u kaosu a ne smijem nista od tableta i sirupa piti,inace mi prospan najbolje pomogne a sad nemam pojma kako da se rijesim toga😫😫 svi savjeti su dobrodosli❤️

Lupocet i Isla pastile smiješ , ako ti što od toga može pomoći. 

'21. 💙
    '24. 💛

Ana_Maria
    13. Travanj 2023. 14:18

Kika5

Ja sam prebolila virozu sad za vikend i to s temp., ono sto ti je meni pomoglo je lezanje, puuuno caja s limunom i medom, cijedena naranca i limun i hladni oblozi ako imas temp. Ja na kraju nisam nista od tableta pila, ai kako kazu cure smijes paracetamol. Proci ce, samo odmaraj i krcaj se vitaminima! 🥰  

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

ivonicaa
    14. Travanj 2023. 07:32

Da se javim... Preživjela pregled 😂 imamo srce! ☺❤🙏🏻 6+6, otp 2.12.2023. 

7/24 💙 B

Ana_Maria
    14. Travanj 2023. 08:25

tratincica12345

Da se javim… Preživjela pregled 😂 imamo srce! ☺❤🙏🏻 6+6, otp 2.12.2023.

Bravo 🥰 neka i dalje bude sve super! 🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Jana25
    14. Travanj 2023. 09:36

tratincica12345

Da se javim… Preživjela pregled 😂 imamo srce! ☺❤🙏🏻 6+6, otp 2.12.2023.

Čestitaaam 🥰🥳❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivonicaa
    14. Travanj 2023. 09:42

Hvala cure od ❤! Mislim da još netko danas ima pregled, pa se nadam pozitivnim vijestima. Kako ste?

7/24 💙 B

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.