Meni doktorica propisala zbog krvarenja hormone i Klotrimazol tablete za rodnici ako je slučajno neka infekcija. Ne znam je li koja od vas to koristila, ali meni je od toga krvarenje jače. Odnosno ne znam kako da objasnim ali tijekom dana izbacujem rastopljenu tabletu i u krvi. Jučer su mi se javljali i grčevi. Nadam se da nisam previše u detalje ali ne znam kako bolje opisati.
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Čestitam na prvoj princezi u grupi 🥳💞
.Cure, meni je toliko loše od ovih mučnina i povraćanja da je to prestrašno.
Kako otvorim oči tako povraćam. Mučnina 24 sata dnevno. Nagon na povraćanje konstantan, sretna sam ako dođem do wc-a.
A umor, da, stalno. Ko baba sam 😴Kad su ti počele te mučnine?
Ja sam ih imala prvih par dana a sada je stalo :)
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Kavu sam pila prvu trudnocu obavezno ujutro tursku cistu i popodne mozda jednu na poslu
Sad takoder tako ,ne smeta mi i nemislim prestat.
Ovaj put i pusim jednu,dvije iqous zasad.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Kako stojite s kavama? Jeste smanjile? 😭
Ja nisam još. 😬 Ujutro pijem jednu i onda popodne još jednu. Mislim da ću na tome i ostati.
Ivana505, nisam ih nikada koristila i nadam se da će ti krvarenje ubrzo prestati. 🙏🏻🤞🏻
'21. 💙
'24. 💛
Ja isto pijem jednu ujutro i jednu kavu popodne, ne smeta mi za sada tako da. 😁
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam jedino prešla s Nescafe na Jacobs i trudim se piti jednu dnevnu ali nekad mi ne ide. Tako da popijem jednu i poslijepodne oko pet. A sad jel šteti kava? Ne pušim , ne pijem ne moj mi i kavu oduzeti 🙃
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja sam nešto čitala i mislim da dvije šalice kave ne mogu štetiti. Samo čim više vode piti. Ja ću se sutra konačno naručiti na pregled, računam da će me onaj idući tjedan naručiti. Tada ću biti 6+3. Iako bi radije da me naruče u 7 tj kad bi se sve trebalo vidjeti
12/2023 dječak 💙
Noir što si odlučila kod koga ideš?
Kod Puneka. Vidjet ću kako će mi biti kod njega, nadam se da dobro.
12/2023 dječak 💙
Ja ujutro čaj, a popodne tu jednu šalicu kave, uz cigaretu. Da, još nisam uspjela skroz ukinuti. 🙈
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Sortiraj odgovore
Najstariji