Žene jel ima neka od vas problem sa natečenim nogama? Ja sam mislila da to tek kasnije dolazi u trudnoći. Znam da su i vrućine još razlog ali evo meni već drugi dan noge kao da su me bumbari izujedali 🤨
Imam i ja taj problem,nisu bas jako natecene ali ja primjetim po obuci da jedva obujem papuce koje nosim ljeti i tenisice također. Ne znam jel to sto stojim cijeli dan na poslu i hodam ali eto,pocelo je cini mi se..🤔
Ja sam naravno kao po običaju kucala na netu i odma mi izbacilo razne dijagnoze. Moguće da ti je od stajanja i hodanja. Ali kontam ako je sad ovako kako će pred kraj biti 🤔
Tak isto i ja svasta procitala al skuzila sam da doktori opce ne reagiraju na to i kazu da je to sve normalno, tak da necemo se brinuti 😁👍🏼 mozda nam bude bolje kad produ vrucine
Tako je i ja to mislim, mislimo pozitivno 😊
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Meni je rekao da vise odmaram i dignem noge na poviseno. Skuzila sam da mi nateknu kad imam sandale na manju blok petu, u ravnim nemam takvih probl, pa sam se pomirila s ovom sezonom od sandala na petu 😅
Mozda jedete slanije pa vam se zadrzava voda?
Ana_Maria sretno na anomalyu 🤞 ❤️ javi se obavezno
Naježim se kad pročitam anomaly 😅🤣
Matea i tebe čekamo s vijestima s pregleda, nemoj da ne podneses izvjestaj 😁🤞❤️
Noir to ti je normalno. Kaze moja gin da je u trudnoci normalno u danu da ide do 2 kile gore. Vazes se uvijek ujutro, ako moze poslje kakice. A pogledaj, vec si 20tt. Mora nekad krenut plus 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
U prvoj trudnoci mi je krenuo curit kolostrum oko 19, 20 tjedna. Sad nema niceg. Al sad su mi vene na cicama doslovno nabubrene. Ne samo da su vidno plavije nego i natecene, osjete se pod prstom 😳 bas ozgleda ruzno i jezivo 🤣
Jel curka nekome mlijeko?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
U prvoj trudnoci mi je krenuo curit kolostrum oko 19, 20 tjedna. Sad nema niceg. Al sad su mi vene na cicama doslovno nabubrene. Ne samo da su vidno plavije nego i natecene, osjete se pod prstom 😳 bas ozgleda ruzno i jezivo 🤣
Ja ne znam, ali meni bude kao bijelo pa s vaticom obrisem.. nije da curi al u toku dana se stvori malo.. jel to normalno?
Ja ne znam, ali meni bude kao bijelo pa s vaticom obrisem.. nije da curi al u toku dana se stvori malo.. jel to normalno?
Ja sam primjetila jer mi je na mjestu bradavice na pidžami znalo bit onako skoreno, kao da sam nešto prolila 🤣 nije mi se događalo da mi tijekom dana kaplje. Kolostrum je proziran, a kad beba krene sisat meni je bio onak zlatni, boje pive 😁🤣
A svaka je različita, vjerojatno je normalno. Ako ti krene jače uzmi si obe jajstučić za grudnjake da ti skuplja 🙂
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Niti meni još ne curi kolostrum.
Što se tice natecenih nogu, za sada nemam ali cura koja samnom ide na preglede i trudne smo isto već 2 tjedna ima jako natečene noge.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Pozdrav cure,
malo kasno, ali da se i ja uključim :D
Danas sam 16+5, ne znam spol jer kako kaže moja starija kćer "seka je okrenula guzu".
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Meni kad stisnem bradavice curka prozirno…ali nije jos samo od sebe nikad krenulo..
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja sam primjetila jer mi je na mjestu bradavice na pidžami znalo bit onako skoreno, kao da sam nešto prolila 🤣 nije mi se događalo da mi tijekom dana kaplje. Kolostrum je proziran, a kad beba krene sisat meni je bio onak zlatni, boje pive 😁🤣
A svaka je različita, vjerojatno je normalno. Ako ti krene jače uzmi si obe jajstučić za grudnjake da ti skuplja 🙂
E pa to kao skoreno 😅 al bude mi u bradavici nisam skuzila na grudnjaku (nisam ni gledala) bas cu obratit paznju
Sortiraj odgovore
Najstariji