![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Stigao mi je nalaz krvne grupe na e-gradani i pise da je indirektni antiglobulinski test negativan. Pretpostavljam da je to ok, dali netko zna?
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.
Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.
I mene svrbe bradavice. Posebno nakon tusiranja. Namazem uljem
12/2023 dječak 💙
O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
Olaksa mi..
Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
Olaksa mi..
Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂
A bude ti kao i crvenilo i osip ili samo svrbez?
Ok znaci to je normalno. Bas me zabrrinulo 😆
Masnica-skroz se razumijemo, na sličnom smo😂 mene panika lovi šta se zapravo osjećam tako normalno 😂 dal spavaš na bok? Još malo i osjećat ćeš ☺️♥️
Cure, dal i vas svrbi trbuh? 😂
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Olaksa mi..
A bude ti kao i crvenilo i osip ili samo svrbez?
Ok znaci to je normalno. Bas me zabrrinulo 😆
Samo svrbez.. bradavice doduse izgledaju ful suho i ispucano, dehidrirano, ako ne namazem.
...
Nevezano, al osip sam imala u 1.tromj, uz jaaaaki svrbez, bila sam i na hitnoj. Jetrene probe su bile dosta visoke. Al uz svrbez kože je isao svrbez dlanova i tabana... zabrinuli su se jer se to desava u 3.tromj. a ne ovako rano. Na kraju je ispala alergija na utrogestan koji sam odmah tad prestala uzimati.
Ne kazem da je to kod tebe slucaj, moj je bio malo ekstreman 😄 obican svrbez ce proci s puno mazanja, koža se širi. Čak i na bedrima, da.. 😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Cime se sve mazete? Znaci poludit cu od svrbeza. Samo me odjednom uhvati!
Posvrbi me tijelo tu i tamo, al najvise bradavice i tu i primijecujem blagi osip/crvenilo.
U jednom trenu sam mislila da je cak od znoja, posto su ove vrucine, a koza mi je mozda osjetljiva
Posvrbi me tijelo tu i tamo, al najvise bradavice i tu i primijecujem blagi osip/crvenilo.
U jednom trenu sam mislila da je cak od znoja, posto su ove vrucine, a koza mi je mozda osjetljiva
Odi svakako doktoru i reci za svrbez, trebalo bi napravit pretrage.
Mene znaju svrbit cice i oko pupka, ali kad se pocesem to je okej. Koza se rasteze. Ali nebi smjelo svrbit tijelo
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Odi svakako doktoru i reci za svrbez, trebalo bi napravit pretrage.
Mene znaju svrbit cice i oko pupka, ali kad se pocesem to je okej. Koza se rasteze. Ali nebi smjelo svrbit tijelo
Da, ici cu svakako. Ali nije da me konstantno svrbi cijelo tijelo, nego ono dva puta se pocesem, ali bradavice stalnoooo 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji