Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    22. Srpanj 2023. 17:29

Stigao mi je nalaz krvne grupe na e-gradani i pise da je indirektni antiglobulinski test negativan. Pretpostavljam da je to ok, dali netko zna?

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• samojed5
    22. Srpanj 2023. 19:21

Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.

Noir
    22. Srpanj 2023. 19:51

samojed5

Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.

I mene svrbe bradavice. Posebno nakon tusiranja. Namazem uljem

12/2023 dječak 💙

Tinchy09
    22. Srpanj 2023. 20:46

samojed5

O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice  pa je okej..
    Olaksa mi..
    Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• samojed5
    22. Srpanj 2023. 22:47

Tinchy09

samojed5

O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
    Olaksa mi..
    Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂

A bude ti kao i crvenilo i osip ili samo svrbez? 
    Ok znaci to je normalno. Bas me zabrrinulo 😆

PiaBuu
    23. Srpanj 2023. 00:34

Masnica-skroz se razumijemo, na sličnom smo😂 mene panika lovi šta se zapravo osjećam tako normalno 😂 dal spavaš na bok?  Još malo i osjećat ćeš ☺️♥️
    Cure, dal i vas svrbi trbuh? 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Tinchy09
    23. Srpanj 2023. 01:09

samojed5

Tinchy09

samojed5

O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
    Olaksa mi..

A bude ti kao i crvenilo i osip ili samo svrbez?
    Ok znaci to je normalno. Bas me zabrrinulo 😆

Samo svrbez.. bradavice doduse izgledaju ful suho i ispucano, dehidrirano, ako ne namazem.
    ...
    Nevezano, al osip sam imala u 1.tromj, uz jaaaaki svrbez, bila sam i na hitnoj. Jetrene probe su bile dosta visoke. Al uz svrbez kože  je isao svrbez dlanova i tabana... zabrinuli su se jer se to desava u 3.tromj. a ne ovako rano. Na kraju je ispala alergija na utrogestan koji sam odmah tad prestala uzimati.
    Ne kazem da je to kod tebe slucaj, moj je bio malo ekstreman 😄 obican svrbez ce proci s puno mazanja, koža se širi. Čak i na bedrima, da.. 😂 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• samojed5
    23. Srpanj 2023. 07:36

Cime se sve mazete? Znaci poludit cu od svrbeza. Samo me odjednom uhvati! 
    Posvrbi me tijelo tu i tamo, al najvise bradavice i tu i primijecujem blagi osip/crvenilo.
    U jednom trenu sam mislila da je cak od znoja, posto su ove vrucine, a koza mi je mozda osjetljiva

Jana25
    23. Srpanj 2023. 08:37

samojed5

Posvrbi me tijelo tu i tamo, al najvise bradavice i tu i primijecujem blagi osip/crvenilo.
    U jednom trenu sam mislila da je cak od znoja, posto su ove vrucine, a koza mi je mozda osjetljiva

Odi svakako doktoru i reci za svrbez, trebalo bi napravit pretrage.
    Mene znaju svrbit cice i oko pupka, ali kad se pocesem to je okej. Koza se rasteze. Ali nebi smjelo svrbit tijelo

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• samojed5
    23. Srpanj 2023. 10:09

Jana25

samojed5

Odi svakako doktoru i reci za svrbez, trebalo bi napravit pretrage.
    Mene znaju svrbit cice i oko pupka, ali kad se pocesem to je okej. Koza se rasteze. Ali nebi smjelo svrbit tijelo

Da, ici cu svakako. Ali nije da me konstantno svrbi cijelo tijelo, nego ono dva puta se pocesem, ali bradavice stalnoooo 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.