![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Curke imam pitanje! Jel koja od Vas ima osjećaj kao da joj “pulsira” nešto u dijelu di bi trebala otprilike biti beba? Kao da mi se bilo preselilo na tu stranu trbuha pa udara. Traje par sekundi pa stane. To osjećam jučer i danas pomalo,ali ne znam jel bi se trebala brinuti i je li ta senzacija opasna?
Ja sam imala taj osjecaj prije par dana. Sad ne znam... Nisam si umislila, al mislim da nije nešta loše.🤷
Masnica, nije kasno, najteže je cekat pregled do tad 😅 nisam, samo kombinirani probir, rečeno mi je da je dobar i da nema potrebe da radim te testove, ti? :) kako se osjećaš u ovom tjednu? :)
noir, koliko ti je željezo? Meni je do nedavno bilo 29 pa je palo na 15, al je dobro :)
Tako je i meni dr rekla i poslušala sam je. Mada sam se dvoumila zbog prijašnjeg spontanog, a vidim da si i ti imala pa zato pitam. Sad mi je dobro, prošle mučnine i umor. Jedino je sad počelo nekakvo boluckanje i zatezanje u stomaku ali ništa strašno sve se da izgurati. Kako se ti osjećaš, jesi imala mučnine?
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Masnica-Dvoumila sam se i ja ali ona tvrdi da nema potrebe i poslušala sam ju ☺️
Ja sam imala dva spontana, ostavi strah i otme ti bezbrižnost tijekom trudnoće.. imala sam jutarnje mučnine ako ne pojedem odmah, bolove u grudima i umor… sad mi je čudno šta su mi svi simptomi prošli odjednom pa mi daje dozu nemira 😅 jedino šta me tu i tamo malo zabole bradavice i dok hodam ‘osjetim jajnik’ 😅 šta je tebi najveći izazov ? ☺️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Dali mozda zna neko ugl.
Imama sam pobacaj sa tabletama 3.7.
Krvarrnje je prestalo i i imala sam neko vrijeme smedi iscjedak nakon toga...
Dali se smije imat spolni odnos ako je krvarenje prestalo..
Pitam da nebi slucajnk doslo to toga i da slucajno nebi imala kakav problem?
Dali mozda zna neko ugl.
Imama sam pobacaj sa tabletama 3.7.
Krvarrnje je prestalo i i imala sam neko vrijeme smedi iscjedak nakon toga…
Dali se smije imat spolni odnos ako je krvarenje prestalo..
Pitam da nebi slucajnk doslo to toga i da slucajno nebi imala kakav problem?
Najbolje bi bilo da se posavjetujes sa svojim izabranim ginekologom o tome 😊
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Meni je hemoglobin 126 a zeljezo 10. Dr nista nije dao, ja sam kupila floradix pa budem ponavljala nalaz.
Kako se to uzima? Razmusljam otici do ljekarne po nesto takvo
Pise po 10ml prije obroka, 2 puta dnevno.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Caliopi, ja isto imam pulsiranje, da nisam ovako rano u trudnoci pomislila bi da je beba. Ovako mislim da su crijeva ili nemam pojma sto.
Masnica-Dvoumila sam se i ja ali ona tvrdi da nema potrebe i poslušala sam ju ☺️Ja sam imala dva spontana, ostavi strah i otme ti bezbrižnost tijekom trudnoće.. imala sam jutarnje mučnine ako ne pojedem odmah, bolove u grudima i umor… sad mi je čudno šta su mi svi simptomi prošli odjednom pa mi daje dozu nemira 😅 jedino šta me tu i tamo malo zabole bradavice i dok hodam ‘osjetim jajnik’ 😅 šta je tebi najveći izazov ? ☺️
Pa baš zato sam i ja bila u nekom strahu, plus što nisam prirodnim putem zatrudnila. I meni je čudno što je sve prošlo, pa onda i kad me zaboli nešto ja sam sretna 😅. Za sada još se ne osjećam "trudnom" sve dok ne vidim zaobljeni stomak a ne salo 🤣 i dok ne osjetim bebu.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Meni su zadnja dva dana koma, mucine me uhvatile naglo nakon sto su bile malo popustile. Zbog toga bih samo lezala.
Ja u punom pogonu, posla oko kuće i na vrtu preko glave tako da sam cijeli dan aktivna. Ja srećom nisam imala previše umora ni rano u trudnoći, ali svakom dođe dan kad mu se ništa ne da i ne može. Odmarajte curke
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji