Caliopi, ja isto imam pulsiranje, da nisam ovako rano u trudnoci pomislila bi da je beba. Ovako mislim da su crijeva ili nemam pojma sto.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Masnica-Dvoumila sam se i ja ali ona tvrdi da nema potrebe i poslušala sam ju ☺️Ja sam imala dva spontana, ostavi strah i otme ti bezbrižnost tijekom trudnoće.. imala sam jutarnje mučnine ako ne pojedem odmah, bolove u grudima i umor… sad mi je čudno šta su mi svi simptomi prošli odjednom pa mi daje dozu nemira 😅 jedino šta me tu i tamo malo zabole bradavice i dok hodam ‘osjetim jajnik’ 😅 šta je tebi najveći izazov ? ☺️
Pa baš zato sam i ja bila u nekom strahu, plus što nisam prirodnim putem zatrudnila. I meni je čudno što je sve prošlo, pa onda i kad me zaboli nešto ja sam sretna 😅. Za sada još se ne osjećam "trudnom" sve dok ne vidim zaobljeni stomak a ne salo 🤣 i dok ne osjetim bebu.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Meni su zadnja dva dana koma, mucine me uhvatile naglo nakon sto su bile malo popustile. Zbog toga bih samo lezala.

Ja u punom pogonu, posla oko kuće i na vrtu preko glave tako da sam cijeli dan aktivna. Ja srećom nisam imala previše umora ni rano u trudnoći, ali svakom dođe dan kad mu se ništa ne da i ne može. Odmarajte curke
12/2023 dječak 💙
Stigao mi je nalaz krvne grupe na e-gradani i pise da je indirektni antiglobulinski test negativan. Pretpostavljam da je to ok, dali netko zna?

Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.
Curke, da li se kojoj pojavilo osim i svrbez oko bradavica i na preponama? Na bradavicama me posebno svrbi. Malo me to zabrinulo. 20 sam tjedan.
I mene svrbe bradavice. Posebno nakon tusiranja. Namazem uljem
12/2023 dječak 💙
O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
Olaksa mi..
Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
O da 😅😅 intenzivno je krenulo jos u 1.tromj. na bradavicama ..namazem s onom masti za bradavice pa je okej..
Olaksa mi..
Sad se ne desava cesto, ali zato bas cesto mazem i trbuh i prepone i bradavice, sva se namastim i dobro je 😂😂😂
A bude ti kao i crvenilo i osip ili samo svrbez?
Ok znaci to je normalno. Bas me zabrrinulo 😆
Masnica-skroz se razumijemo, na sličnom smo😂 mene panika lovi šta se zapravo osjećam tako normalno 😂 dal spavaš na bok? Još malo i osjećat ćeš ☺️♥️
Cure, dal i vas svrbi trbuh? 😂
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji