Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ItsMarija
    20. Srpanj 2023. 12:43

Jel nekom sa cca 13tj ginekolog rekao da barem sumnja na curicu ili decka ili je to jos rano jako? 

Noir
    20. Srpanj 2023. 12:55

Selmaa34

Hvala svima na savjetima.
    Anchy, cestitam na deckicu.
    Idem na godisnji pocetkom 8og mjeseca pa cu kod socijanog, nego neznam kako to ide, dali me soc dr pregledava ili moram donijeti privatne nalaze.

Ja sam nosila privatne. Nije me pregledavao i ja sam trazila da me ne pregledava jer nema potrebe da sve radim duplo

12/2023 dječak 💙

Ens
    20. Srpanj 2023. 13:10

ItsMarija

Jel nekom sa cca 13tj ginekolog rekao da barem sumnja na curicu ili decka ili je to jos rano jako?

Ja sam bila sa nekih 13 tjedana na pregledu, a vec sam prije toga odradila prenatalni i znali smo da je curica. A ginekologica mi je na tom pregledu rekla da njoj sada izgleda kao da je decko i da je upravo to razlog zasto tako rano ne govore spol jer se vrlo lako mogu zeznuti. Na pocetku djevojcice imaju isto nesto sto izgleda kao muski spolni organ koji kasnije sraste gore 😁

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Selmaa34
    20. Srpanj 2023. 16:12

Noir

Selmaa34

Hvala svima na savjetima.
    Anchy, cestitam na deckicu.
    Idem na godisnji pocetkom 8og mjeseca pa cu kod socijanog, nego neznam kako to ide, dali me soc dr pregledava ili moram donijeti privatne nalaze.

Ja sam nosila privatne. Nije me pregledavao i ja sam trazila da me ne pregledava jer nema potrebe da sve radim duplo

Upravo to, ni meni se bas neda da me cacka nepotrebno.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• samojed5
    20. Srpanj 2023. 17:22

Curke, ima li koja manji stan  ili manju spavacu sobu pa da javi kako je ona iskombinirala kinderbet? Naime, nama je sirina od kreveta do zida 58 cm i sada naci takav kinderbet je lutrija 

Ana_Maria
    20. Srpanj 2023. 18:09

samojed5

Curke, ima li koja manji stan ili manju spavacu sobu pa da javi kako je ona iskombinirala kinderbet? Naime, nama je sirina od kreveta do zida 58 cm i sada naci takav kinderbet je lutrija

Nama je stan tak mali da nam je soba ujedno i dnevni i obzirom da ja radim od doma trenutno, cosak jedan mi je ured 😂🙄 zasad mi je plan izbaciti radni stol i u taj cosak staviti komodu i sve sto ce trebati vec za bebu, a kinderbet pojma nemam, kad promuckam to tam u 9. mjesecu kad planiram otvoriti komplikacije, javim 😂 ali sigurno nesto mozete pomaknuti ili skombinirati! 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    20. Srpanj 2023. 18:21

samojed5

Curke, ima li koja manji stan ili manju spavacu sobu pa da javi kako je ona iskombinirala kinderbet? Naime, nama je sirina od kreveta do zida 58 cm i sada naci takav kinderbet je lutrija

Nama ne stane ovako nigdje isto, planiramo izbacit sve ormare nase i uzet nove, manje a funkcionalnije, ja sam vec pola svojih stvari dala dalje jer inace nam nebu stalo nis😂😅

• Elenicaa20
    20. Srpanj 2023. 18:53

Cure da li neka od vas pije Fertil F2 tablete tj ovi vitamini samo kao neki bolji mislim da su njemacki?
    I ako ima neka kako pije pise 4 tablete dnevno
    Da li ujutro 2 i navecer 2 ili kako?

ItsMarija
    20. Srpanj 2023. 21:31

https://ibb.co/4jwwCkL rvo ja sam danas otišla po paketić u DM :) 

slavonka92
    21. Srpanj 2023. 09:06

Pozdrav cure,  nas je u srijedu navečer pogodilo nevrijeme, tek smo sinoć dobili struju. Toliko sam bila pod stresom ova dva dana ne mogu vam opisati. Jučer smo cijeli dan pokrivali krov, selo nam je uništeno a večeras opet javljaju nevrijeme. Djeca su mi bila prestravljena budući da je stariji bio vani kad je počeo vjetar i jedva sam stigla do njega. 

Ja cijelo vrijeme vodim trudnoću preko svog socijalnog i ne bi ga mijenjala ni za jednog privatnika.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.