Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ItsMarija
    19. Srpanj 2023. 19:24

Ens

Mom2onedrzi se 💪🏽 i javljaj nam sve novosti. ❤️❤️
    Cure jeste vi dobile trudnicke knjizice od svojih ginekologa? Ja nisam jos nista, ne znam jel to jos uvijek daju…

Ja sam odmah dobila kad sam bila na prvom pregledu kad je potvrdio trudnoću. 

Jana25
    19. Srpanj 2023. 19:27

Nemam knjizicu. Nisam ju dobila ni u prvoj trudnoci. Skupljam nalaze u fascikl. Simbolično, plavi 🩵😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    19. Srpanj 2023. 19:58

Ja sam svoju dobila sa 7 tjedana :D 
    Mom, molim tr piši, ne smijes ovo prolaziti sama! Drži se i piši nam kako se osjećaš i šta ima novoga, jesi sad u bolnici ili doma ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

mateak44
    19. Srpanj 2023. 20:20

karlica18

mateak44

Mala_mu vjeruj da mi je isto tako bilo, u koji god ducan otisla nemaju nista izlozbeno za blizance, tako da sam narucila preko interneta cybex kolica, dosla su prije 2 dana i savrsena su, jako sam zadovoljna, lagana su i lijepo se sklapaju 🙂

Koja cybex si uzela? Ja sam gledala balios s lux al bi ih zeljela prvo vidjeti uzivo

Cybex Gazzele S 🙂 mogu bit za dvoje djece, a ne moraju. Mogu i sliku stavit ako zelis 😊

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Tinchy09
    19. Srpanj 2023. 21:06

Caliopi, tako i ja... imam fascikl, prvo KG pa onda svi nalazi kronoloski 😁👌🏼
    ...
    Stizem s pregleda..  nasa mala ljubav ima 123g 🥰🥳  staaalno udara nogama, ruke stavlja iznad glave 😁 bez obzira na Harmony, lijepo se vidio spol, to dijete nije sramezljivo ni 2% 😂😂 
    Nemam nijednu lijepu sliku jer kad god gin pokusa slikati, ona se trzne i pomakne 😂😂 ali imam DVD pa bar nesto 🥰
    I tako, posve smo odusevljeni opet❤️ 
    Iduci pregled 16.08.

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

ItsMarija
    19. Srpanj 2023. 21:21

Tinchy09

Caliopi, tako i ja… imam fascikl, prvo KG pa onda svi nalazi kronoloski 😁👌🏼

Stizem s pregleda.. nasa mala ljubav ima 123g 🥰🥳 staaalno udara nogama, ruke stavlja iznad glave 😁 bez obzira na Harmony, lijepo se vidio spol, to dijete nije sramezljivo ni 2% 😂😂
    Nemam nijednu lijepu sliku jer kad god gin pokusa slikati, ona se trzne i pomakne 😂😂 ali imam DVD pa bar nesto 🥰
    I tako, posve smo odusevljeni opet❤️
    Iduci pregled 16.08.

Super vijesti!! Ja ne mogu dočekati svoj🤭 toliko sam uzbudjena a toliko me i trta. Drugi pregled... Ipak je sad već formirano pa me strah ishoda. Bojim se sta ce reci, dal je sve u redu. 😔 znam da je taj osjecaj normalan i da svi zelimo da je u redu al barem kak inace imam niski tlak taj dan će mi skociiiiit na 200.
    🤭🤣🤣

Mom2One
    19. Srpanj 2023. 21:47

Da ne odgovaram svima pojedinacno. 
    Hvala vam od ❤️ i ja se nadam da cu izdrzati sto dulje, pritisak i nervoza je ogromna ali se drzim. 
    Pia, nisam u bolnici, doma u krevetu trenutno. Vidjet cemo za 2 tjedna situaciju ili ako se nedaj Boze nesto ne dogodi prije onda se moram javit njima. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Jana25
    19. Srpanj 2023. 22:17

Tinchy bravo za pregled 🥰❤️
    ItsMarija to je normalno 🤣🥰 i ne prolazi s vremenom🤣 Ja sam pred prošli pregled imala zatvor. Nisam mogla na wc 2,3 dana. Kad sam došla s pregleda dobila sam proljev.
    Čovjek bi rekao kak tjedni odmicu, osjetim ga više puta dnevno, da ću smirit tu nervozu pred pregled, ali ne, ne staje 🙈 a druga trudnoća, nista nisam iz prve naucila 🤣
    Mom2One izdržat ćeš. Naravno da hoćeš i sve će biti uredu ❤️ slušaj doktore ali i sebe i što ti tvoje tijelo i osjećaj govori. Bila i u pravu više puta. Mi smo tu kad trebaš podijelit brige, strahove ali i lijepe vijesti kojih će biti ❤️🙏

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ItsMarija
    19. Srpanj 2023. 22:30

Jana25

ItsMarijato je normalno 🤣🥰 i ne prolazi s vremenom🤣 Ja sam pred prošli pregled imala zatvor. Nisam mogla na wc 2,3 dana. Kad sam došla s pregleda dobila sam proljev.
    Čovjek bi rekao kak tjedni odmicu, osjetim ga više puta dnevno, da ću smirit tu nervozu pred pregled, ali ne, ne staje 🙈 a druga trudnoća, nista nisam iz prve naucila 🤣
    Mom2Oneizdržat ćeš. Naravno da hoćeš i sve će biti uredu ❤️ slušaj doktore ali i sebe i što ti tvoje tijelo i osjećaj govori. Bila i u pravu više puta. Mi smo tu kad trebaš podijelit brige, strahove ali i lijepe vijesti kojih će biti ❤️🙏

Ma joj brinut ćemo se uvijek 🤣 ne znas vise jel sad dok su u trbuhu il dok ih bude bilo kraj nas🤣 maaa to je ta neizvjesnost, koliko god pokusavam mislit pozitivno, bas se bojim da nebi nest rekao loše, da nije dobro. Al pokusat cu manje o tome🤣 ko kak sam rekla nakon prvog pregleda; ma joj probila sam led kasnije će biti lakse. Hahahha.😅😅😅 Svaki put je valjd sve gore i gore🙄

Tinchy09
    19. Srpanj 2023. 23:09

ItsMarija

Jana25

ItsMarijato je normalno 🤣🥰 i ne prolazi s vremenom🤣 Ja sam pred prošli pregled imala zatvor. Nisam mogla na wc 2,3 dana. Kad sam došla s pregleda dobila sam proljev.
    Mom2Oneizdržat ćeš. Naravno da hoćeš i sve će biti uredu ❤️ slušaj doktore ali i sebe i što ti tvoje tijelo i osjećaj govori. Bila i u pravu više puta. Mi smo tu kad trebaš podijelit brige, strahove ali i lijepe vijesti kojih će biti ❤️🙏

Ma joj brinut ćemo se uvijek 🤣 ne znas vise jel sad dok su u trbuhu il dok ih bude bilo kraj nas🤣 maaa to je ta neizvjesnost, koliko god pokusavam mislit pozitivno, bas se bojim da nebi nest rekao loše, da nije dobro. Al pokusat cu manje o tome🤣 ko kak sam rekla nakon prvog pregleda; ma joj probila sam led kasnije će biti lakse. Hahahha.😅😅😅 Svaki put je valjd sve gore i gore🙄

Potpisujem do zadnje rijeci 😂
    Prvo je bilo, samo da cujem srceko i bude lakse.
    Pa s 12tt, samo da mini anomally bude okej i NIPT i bit ce lakse...
    Mos mislit, evo upravo 16tt, danas cijeli dan me crijeva muce, ne mogu jest pola dana, od nervoze sam oribala frizider i kuhinju temeljito 😂😂 kad kaze sve je okej, toliko olaksanje osjetim❤️😌 i onda opet 4tjedna, od stanja potpunog zena do takvog stresa na dan pregleda 🙈🙈 znam da bebice sve osjete ali ne mogu si nikako pomoci 😅 kasnije ju pomazim i kazem da samo jako brinem za nju ❤️  
    Nikad ova briga nece prestati, sad mi je tek jasno🙈

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.