Jao kako vi sa zubima i desnima. Mene to tako pati. Lijeva strana me otkida. I onda me još i uho boli. Traje to već mjesecima. Idem u ponedjeljak kod zubara da vidim šta kaže ako ima kvara neka popravi. Anesteziju smijemo?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Jao kako vi sa zubima i desnima. Mene to tako pati. Lijeva strana me otkida. I onda me još i uho boli. Traje to već mjesecima. Idem u ponedjeljak kod zubara da vidim šta kaže ako ima kvara neka popravi. Anesteziju smijemo?
Taman sam promijenila zadnju plombu kad sam saznala da sam 4 tjedna trudna. Prije toga sam sve rijesila.Okej sam, zna mi krvarit kad idem koncem, al nista strasno.
Mozes anesteziju, bez problema, samo ne smijs slikat
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, dobro jutro. Evo ja na kavi, radim popodne. Mene zanima kada ste vi, koje pratite trudnocu privatno, otisle kod svog socijalnog ginekologa. Ja sam imala tu srecu da sam neke pocetne uputnice dobila od svog lijecnika opce prakse i nemam za sada potrebu otici kod ginica. Planiram otici kada budem otvarala komplikacije, a cula sam da nekad zna komplicirati sa time ako se vodi trudnoca privatno. Ajmee
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Cure, dobro jutro. Evo ja na kavi, radim popodne. Mene zanima kada ste vi, koje pratite trudnocu privatno, otisle kod svog socijalnog ginekologa. Ja sam imala tu srecu da sam neke pocetne uputnice dobila od svog lijecnika opce prakse i nemam za sada potrebu otici kod ginica. Planiram otici kada budem otvarala komplikacije, a cula sam da nekad zna komplicirati sa time ako se vodi trudnoca privatno. Ajmee
Ja sam odmah isla i kod socijalnog i rekla mu da planiram trudnocu voditi privatno i dao mi je uputnice. Mozda malo nevoljko, ali je dao. Kod mene lijecnici opce prakse ne zele dati uputnice za stvari vezane uz trudnocu.
12/2023 dječak 💙
Selmaa34 Ja sve obavljam preko D1 uputnice u bolnici, ali za svaki recept se moram javiti svojoj socijalnoj ginekologici kod koje nikad u zivotu nisam bila jer sam sve dosad privatno vodila, eto jedino smo se mailom znale cut, ali nikad mi nije problem oko niceg radila… mozda bi bilo okej i ljudski od tebe da prije nego zatrazis otvaranje komplikacija odes jednom socijalnom tek toliko, da se ne zamaras i stresiras oko toga hoce te zezat ili ne
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Kad vi radite ponovljeni labos i urin? Ja sutra vec. Ne znam hocu li jos koji put do kraja trudnoce. Vjerojatno hocu 🤷🏼♀️ dok OGTT oko 24 tjedna tek
12/2023 dječak 💙
Kad vi radite ponovljeni labos i urin? Ja sutra vec. Ne znam hocu li jos koji put do kraja trudnoce. Vjerojatno hocu 🤷🏼♀️ dok OGTT oko 24 tjedna tek
Mislkm da ce me poslat kad se iduci put budemo vidjele, a to ce bit tek 31.8.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Anchy, čestitam ne dečkiću🥰
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Zeniceee u moruuuu djevojčica nama stizem jedan djecak ❤️
Jeej cestitam
💙🩵
Hvala svima na savjetima.
Anchy, cestitam na deckicu.
Idem na godisnji pocetkom 8og mjeseca pa cu kod socijanog, nego neznam kako to ide, dali me soc dr pregledava ili moram donijeti privatne nalaze.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Sortiraj odgovore
Najstariji