Mom2Onegdje si? Javi nam se da znamo kako si 💓
Draga moja, tu sam. Uredno Vas sve pratim i cestitam svima na lijepim pregledima i urednim trudnocama.
Ja bas i nisam dobro. Cerviks mi se konstantno skracuje, drasticno, trenutno sam na 32 mm, stavljena na apsolutno mirovanje uz pojacanu terapiju. Konstantni nesnosni bolovi, krvarenja, zeleni iscjedak, kontrakcije..
Kontrolu imam za 2 tjedna, pa cemo vidjeti za serklazu, ako i izguram do tada.
Beba je ok, prati biometriju, posteljica i vat navodno isto uredni. Sve je upitno.
Ne javljam se jer nemam sto pametno za reci ali se veselim vasim lijepim trenutcima.
Ja vjerujem da ce na kraju biti sve ok, sad samo miruj i vjeruj u pozitivan ishod ❤️
Mala_mu vjeruj da mi je isto tako bilo, u koji god ducan otisla nemaju nista izlozbeno za blizance, tako da sam narucila preko interneta cybex kolica, dosla su prije 2 dana i savrsena su, jako sam zadovoljna, lagana su i lijepo se sklapaju 🙂
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Bok curke! Imam pitanje,.mozda glupo, ali Boze moj, prva trudnoca pa fkt nis ne znam 🙈 planiramo na more iduci tjedan, na otok, ima li nesto sto bas nikako ne smijem zaboraviti kao trudnica ponijeti ili se spremam kao i inače
Ponesi jači faktor za sunčanje i malo više kupaćih kostima jer nije dobro da budeš u mokrim gaćicama.
Trudničku knjižicu, prenatalne tablete 🙃
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Mom2one i ja sam se već uplašila šta je s tobom. Ne javljaš se. Piši nam. Žao mi je što to prolaziš. Ne mogu zamisliti kako se osjećaš. Ali vjerujem da će sve biti u redu. Drži se ❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure, imam pitanje. Gdje ste kupile ili planirate kupit ogrtač za bolnicu? Ne onaj predebeli, teški koji gauzme više od pola kofera, a ni onaj svileni što je samo da muz skine s nas. Nego neki lagani, frotirni. Gledam u C&a, 36€ 🙄 pa ko da je od zlata majko moja 🙄 Ipak će bit 11 mjesec, spavacice sam kupila u lidlu za 5,6€ na bretele su, lagane, mekane, ugodne. Super za dojenje a mogu se nosit i poslje. One s rodama ću sad pokusat izbjeć u širokom luku 🤣 stvarno su tvrde i neudobne i baš su bolničke hahah
Jana25 kad si kupila spavaćice? Davno ili?
👩🏻 mama 33 🧔♂️tata 29
Termin 26.12.2023. 🐣
Mala_mu vjeruj da mi je isto tako bilo, u koji god ducan otisla nemaju nista izlozbeno za blizance, tako da sam narucila preko interneta cybex kolica, dosla su prije 2 dana i savrsena su, jako sam zadovoljna, lagana su i lijepo se sklapaju 🙂
Koja cybex si uzela? Ja sam gledala balios s lux al bi ih zeljela prvo vidjeti uzivo
Mom2One da, to je baš dosta 🫣 ništa, miruj, oni će ti to zašit ako bude potrebe i sve će biti okej ❤️ nemoj da se ne javljas ❤️❤️
Binchio uzela sam ih početkom 6 mjeseca. Možda još negdje ima, a ostali su sigurno ogromni brojevi 😅 prati lidl, bude ih cesto 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mom2one drzi se 💪🏽 i javljaj nam sve novosti. ❤️❤️
Cure jeste vi dobile trudnicke knjizice od svojih ginekologa? Ja nisam jos nista, ne znam jel to jos uvijek daju…
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Mom2onedrzi se 💪🏽 i javljaj nam sve novosti. ❤️❤️
Cure jeste vi dobile trudnicke knjizice od svojih ginekologa? Ja nisam jos nista, ne znam jel to jos uvijek daju…
Ja nisam nis dobila 😅 idem privatno samo su dali fascikl u koji si slazem nalaze od svakog pregleda
Mom2onedrzi se 💪🏽 i javljaj nam sve novosti. ❤️❤️
Da, ja sam svoju dobila na pregledu sa 11tjedana.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji