Tinchy bravo za pregled 🥰❤️
ItsMarijato je normalno 🤣🥰 i ne prolazi s vremenom🤣 Ja sam pred prošli pregled imala zatvor. Nisam mogla na wc 2,3 dana. Kad sam došla s pregleda dobila sam proljev.
Čovjek bi rekao kak tjedni odmicu, osjetim ga više puta dnevno, da ću smirit tu nervozu pred pregled, ali ne, ne staje 🙈 a druga trudnoća, nista nisam iz prve naucila 🤣
Mom2Oneizdržat ćeš. Naravno da hoćeš i sve će biti uredu ❤️ slušaj doktore ali i sebe i što ti tvoje tijelo i osjećaj govori. Bila i u pravu više puta. Mi smo tu kad trebaš podijelit brige, strahove ali i lijepe vijesti kojih će biti ❤️🙏
Ma joj brinut ćemo se uvijek 🤣 ne znas vise jel sad dok su u trbuhu il dok ih bude bilo kraj nas🤣 maaa to je ta neizvjesnost, koliko god pokusavam mislit pozitivno, bas se bojim da nebi nest rekao loše, da nije dobro. Al pokusat cu manje o tome🤣 ko kak sam rekla nakon prvog pregleda; ma joj probila sam led kasnije će biti lakse. Hahahha.😅😅😅 Svaki put je valjd sve gore i gore🙄
Potpisujem do zadnje rijeci 😂
Prvo je bilo, samo da cujem srceko i bude lakse.
Pa s 12tt, samo da mini anomally bude okej i NIPT i bit ce lakse…
Mos mislit, evo upravo 16tt, danas cijeli dan me crijeva muce, ne mogu jest pola dana, od nervoze sam oribala frizider i kuhinju temeljito 😂😂 kad kaze sve je okej, toliko olaksanje osjetim❤️😌 i onda opet 4tjedna, od stanja potpunog zena do takvog stresa na dan pregleda 🙈🙈 znam da bebice sve osjete ali ne mogu si nikako pomoci 😅 kasnije ju pomazim i kazem da samo jako brinem za nju ❤️
Nikad ova briga nece prestati, sad mi je tek jasno🙈
Sad mi je jasno sta su nam majke govorile 😂😂😂
Ma najgore sto si ja takav scenarij napravim u svojoj glavi da je to nest za nepovjerovat🤐 ovo sto kazes anomaly scan nest sam guglala jel je to sa 12tj kao opsirniji pregled kod svih trudnica ili? Ono kad mjere sve, pregledaju ili? Prva trudnoca, novo mi sve nemam pojma koliko guglam toliko mi draze kad mi neko bas potvrdi🤭😂
Cure, ja sam sad vidjela nalaz briseva na e gradani.
One dvije beštije nisu izolirane, al na drugom nalazu piše "fiziološka flora vagine"
Komentar:
"Mikroskopski preparat: vidi se <5 polimorfonuklearnih leukocita po velikom vidnom polju"
ŠTA?! kakav komentar? Kakvi leukociti?! Umrijet ću dok dobijem sutra popodne doktoricu.
U četvrtak sam radila briseve, u petak navečer me počelo svrbit. Riješila sam to canestenom. Nadam se da je zbog toga 😔😫😫😫
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, ja sam sad vidjela nalaz briseva na e gradani.
One dvije beštije nisu izolirane, al na drugom nalazu piše "fiziološka flora vagine"
Komentar:
"Mikroskopski preparat: vidi se <5 polimorfonuklearnih leukocita po velikom vidnom polju"
ŠTA?! kakav komentar? Kakvi leukociti?! Umrijet ću dok dobijem sutra popodne doktoricu.
U četvrtak sam radila briseve, u petak navečer me počelo svrbit. Riješila sam to canestenom. Nadam se da je zbog toga 😔😫😫😫
To je i meni bilo, rekao je dr.da to nije nista 🤷🏼♀️
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Mom2one, nadam se da će sve izaći na dobro. 🤞🍀🤗 Drži se!
Ne spavam od kiše i grmljavine i užasno me svrbe noge oko zgloba i podlaktice!!!! Nemam ugriza, ne znam zašto. Do sad nikad s kožom nisam imala problema. Namazala sam bepandermom za ublažavanje svrbeža ali ne osjetim razliku. Svaku noć spavam sve manje. Bojim se pomisliti što će biti zadnjih mjeseci trudnoće.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Zeniceee u moruuuu djevojčica nama stizem jedan djecak ❤️
Čestitke!!!
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Žene, jel kod vas sve ok? Jučer je bilo užasno nevrijeme u Slavoniji, u mom gradu je kaos. Nema kuće koja nije oštećena i bez dijela krova.. nema struje nekoliko dana ni interneta, ništa. Prelose ! U šoku sam
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Zeniceee u moruuuu djevojčica nama stizem jedan djecak ❤️
Čestitam 🩵
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Tinchy bravo za pregled 🥰❤️
ItsMarijato je normalno 🤣🥰 i ne prolazi s vremenom🤣 Ja sam pred prošli pregled imala zatvor. Nisam mogla na wc 2,3 dana. Kad sam došla s pregleda dobila sam proljev.
Čovjek bi rekao kak tjedni odmicu, osjetim ga više puta dnevno, da ću smirit tu nervozu pred pregled, ali ne, ne staje 🙈 a druga trudnoća, nista nisam iz prve naucila 🤣
Mom2Oneizdržat ćeš. Naravno da hoćeš i sve će biti uredu ❤️ slušaj doktore ali i sebe i što ti tvoje tijelo i osjećaj govori. Bila i u pravu više puta. Mi smo tu kad trebaš podijelit brige, strahove ali i lijepe vijesti kojih će biti ❤️🙏
Ma joj brinut ćemo se uvijek 🤣 ne znas vise jel sad dok su u trbuhu il dok ih bude bilo kraj nas🤣 maaa to je ta neizvjesnost, koliko god pokusavam mislit pozitivno, bas se bojim da nebi nest rekao loše, da nije dobro. Al pokusat cu manje o tome🤣 ko kak sam rekla nakon prvog pregleda; ma joj probila sam led kasnije će biti lakse. Hahahha.😅😅😅 Svaki put je valjd sve gore i gore🙄
Potpisujem do zadnje rijeci 😂
Prvo je bilo, samo da cujem srceko i bude lakse.
Pa s 12tt, samo da mini anomally bude okej i NIPT i bit ce lakse…
Mos mislit, evo upravo 16tt, danas cijeli dan me crijeva muce, ne mogu jest pola dana, od nervoze sam oribala frizider i kuhinju temeljito 😂😂 kad kaze sve je okej, toliko olaksanje osjetim❤️😌 i onda opet 4tjedna, od stanja potpunog zena do takvog stresa na dan pregleda 🙈🙈 znam da bebice sve osjete ali ne mogu si nikako pomoci 😅 kasnije ju pomazim i kazem da samo jako brinem za nju ❤️
Nikad ova briga nece prestati, sad mi je tek jasno🙈
Sad mi je jasno sta su nam majke govorile 😂😂😂
Ma najgore sto si ja takav scenarij napravim u svojoj glavi da je to nest za nepovjerovat🤐 ovo sto kazes anomaly scan nest sam guglala jel je to sa 12tj kao opsirniji pregled kod svih trudnica ili? Ono kad mjere sve, pregledaju ili? Prva trudnoca, novo mi sve nemam pojma koliko guglam toliko mi draze kad mi neko bas potvrdi🤭😂
Tako je, s 12tt mjeri nuhalni nabor, gleda jel prisutna nosna kost, takoder gleda glavu, trbuh, tj jesu li se organi smjestili gdje bi trebali biti do kraja. Izmjeri sve detaljno. Nije strašno, doduse, predobro je jer dok je on to detaljno gledao uzv je trajao malo duze, a ja sam gledala bebu kako lupka nogama i rukama 🥰🥰
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
Žene, jel kod vas sve ok? Jučer je bilo užasno nevrijeme u Slavoniji, u mom gradu je kaos. Nema kuće koja nije oštećena i bez dijela krova.. nema struje nekoliko dana ni interneta, ništa. Prelose ! U šoku sam
Ja sam iz Zg i bio je kaos. Srecom, bila sam doma, ali decko je zapeo u Zapresicu u kojem je takoder bilo uzasno. Nama, srecom, nista nije osteceno, ali inace sam rodom iz Samobora i Smb je bas jako pogodilo 😔😔 jednako kao i Zg, iscupana stabla s korijenom, letjeli su krovovi s kuća, sruseni su stupovi od struje, u djelovima grada isto nije bilo struje, voda po ulicama(kao u Ilici),nije se moglo voziti uopce.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji