Ja ako racunam prema zadnjoj mengi sam 5+4 i narucena sam tek 03.05. 🙄 tako da bih svakako otisla ranije privatno.
Pijem Novalac jer sam ga kupila dok nisam ni znala da smo uspjeli 🙈
Od mucnina i averzija prema hrani trenutno bas nista, jedino sto sam jako zedna stalno!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja sam dobila termin prvog pregleda 24.4. Nadala sam se da će biti malo kasnije , ali dobro . Vidjet ćemo što će se moći vidjeti.
Jeeej i ja idem tada. Tko će dočekati 😬🙏🏻
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Baš gledam kako izračunati termin. Ja ne znam točan dan kad mi je bila O, a ciklusi mi variraju 27-31 dan.
Ukucaj u Google termin poroda pampers. Samo ukucaj zadnju mengu i ciklus koliko ti raje inače. Uvijek će ti varirati par dana gore dole.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Baš gledam kako izračunati termin. Ja ne znam točan dan kad mi je bila O, a ciklusi mi variraju 27-31 dan.Ukucaj u Google termin poroda pampers. Samo ukucaj zadnju mengu i ciklus koliko ti raje inače. Uvijek će ti varirati par dana gore dole.
Da, 15.12. kaže.
12/2023 dječak 💙
Baš gledam kako izračunati termin. Ja ne znam točan dan kad mi je bila O, a ciklusi mi variraju 27-31 dan.Ukucaj u Google termin poroda pampers. Samo ukucaj zadnju mengu i ciklus koliko ti raje inače. Uvijek će ti varirati par dana gore dole.Da, 15.12. kaže.
Vidim pisala si da vam je uspjelo iz prve. Predzadnju mengu sam imala krajem 12.mj pošto su mi ciklusi nekako od 40-42 trebala sam dobiti 5.2. i umjesto menge krenuo mi eggwhite i sluzi užas koliko. I dok smo se odlučili prošla ovulacija i sve. Na kraju sam pila duphaston jer menga nije dolazila. I kaže mi dr kad dođe pij od 16tog dana. Nisam ju poslušala već sam s trakicama pratila O i došla je na 20dc. I uspjelo odmah hvala bogu. 🤞😁
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Meni je prvi pregled 19.04., ne znam ako će se vidjeti srce jer je dosta rano...
Po googleu mi je termin 13.12. ali i to ćemo vidjetiOd hrane mi odgovara sve😋🤭 nikakvih averzija nemam, ni mučnina, jedino sam jako žedna kao što je netko gore napisao
Pijem folnu od solgara i omegu 3, gledam jesti raznoliko i biram hranjive namirnice ali nađe se tu i slatkiša, jednostavno ne mogu odoljeti🤭
➕ 05.04. 💛
Miss88, dok krenemo raditi idući tjedan (i ja sam u školi) nadam se da će nam brzo proći tjedan i doći dan pregleda.😄
Ništa mi od hrane ne smeta za sada. 😬 Primijetila sam isto da me češće uhvati žeđ i da pijem više vode. Danas npr nisam imala nalet mučnine, a jučer i prekjučer jesam.
'21. 💙
'24. 💛
Miss88, dok krenemo raditi idući tjedan (i ja sam u školi) nadam se da će nam brzo proći tjedan i doći dan pregleda.😄
Ništa mi od hrane ne smeta za sada. 😬 Primijetila sam isto da me češće uhvati žeđ i da pijem više vode. Danas npr nisam imala nalet mučnine, a jučer i prekjučer jesam.
Mislim da bi mi prije prošao dan da radim. Ovako sam samo na Googlu. Haha. 😬
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
I ja sam kod kuće do idućeg tjedna i vjerujte da sam toliko videa već pogledala na sve moguće teme vezane za trudnoću/porod 🤣🤣
➕ 05.04. 💛
Ništa mi od hrane ne smeta za sada. 😬 Primijetila sam isto da me češće uhvati žeđ i da pijem više vode. Danas npr nisam imala nalet mučnine, a jučer i prekjučer jesam.Mislim da bi mi prije prošao dan da radim. Ovako sam samo na Googlu. Haha. 😬
Baš to. 🙈
Sunflowero, nemoj odmah sve. Ima do kraja vremena za videe. 😄
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji