Pozdrav djevojke, Evo da se i ja javim. 😁ja i decko vec 3 godine pokusavamo i napokon se odlucili krenuti na ivf, evo frizider pun pikica kad ono menga ne dolazi.😁😁 oboje smo zdravi ali eto nije htjelo nikako. Vec par testova pozitivno i sutra zovem doktoricu da vidim kaj dalje, ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicemu. Ne znam ni dali da idem kod soc ginekologice ili da zovem prvo sv. Duh s obzirom da sam kod njih bila na odjelu za IVF zadnjih mjeseci? Ako neko ima slicnih iskustava neka se javi, bila bih vam zahvalna. 😄
I da, u petom sam tjednu, i vec 15 dana me grudi uzasno boli, tj bradavice bas 😂😯😪
Pozdrav djevojke,Evo da se i ja javim. 😁ja i decko vec 3 godine pokusavamo i napokon se odlucili krenuti na ivf, evo frizider pun pikica kad ono menga ne dolazi.😁😁 oboje smo zdravi ali eto nije htjelo nikako. Vec par testova pozitivno i sutra zovem doktoricu da vidim kaj dalje, ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicemu. Ne znam ni dali da idem kod soc ginekologice ili da zovem prvo sv. Duh s obzirom da sam kod njih bila na odjelu za IVF zadnjih mjeseci? Ako neko ima slicnih iskustava neka se javi, bila bih vam zahvalna. 😄
I da, u petom sam tjednu, i vec 15 dana me grudi uzasno boli, tj bradavice bas 😂😯😪
Čestitke od srca i dobro nam došla!
I meni je prva trudnoća, ali snaći ćemo se sigurna sam, bitno da samo sve bude ok! 🙈🙈
Ja bih ti rekla da prvo nazoves soc ginekologicu, ali like I said, nemam iskustva pa neka iskusnije cure kazu 😁
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pozdrav djevojke,Evo da se i ja javim. 😁ja i decko vec 3 godine pokusavamo i napokon se odlucili krenuti na ivf, evo frizider pun pikica kad ono menga ne dolazi.😁😁 oboje smo zdravi ali eto nije htjelo nikako. Vec par testova pozitivno i sutra zovem doktoricu da vidim kaj dalje, ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o nicemu. Ne znam ni dali da idem kod soc ginekologice ili da zovem prvo sv. Duh s obzirom da sam kod njih bila na odjelu za IVF zadnjih mjeseci? Ako neko ima slicnih iskustava neka se javi, bila bih vam zahvalna. 😄
Čestitam! Nek bude školska i dosadna 🥰
Nemam islustva sa ivf, al svalako se javi ginekologu za kojeg bi htjela da ti vodi trudnocu 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
I da, u petom sam tjednu, i vec 15 dana me grudi uzasno boli, tj bradavice bas 😂😯😪Čestitam! Nek bude školska i dosadna 🥰
Nemam islustva sa ivf, al svalako se javi ginekologu za kojeg bi htjela da ti vodi trudnocu 😁
Hvala svima! 🥰
E sad, stvar je u tome da moja soc nezna bas sa ultrazvukom i ne vejrujem joj bas a sv duh mi je dosta daleko pa ako vi iskusnije imate neke preporuke bolnica ili doktora da podijelite s nama? Ili opcenito iskustva sa bolnicama 🙏
Hej pa Čestitam. ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Elia dobro nam došla! ☺ Meni je Sv.duh baš ostao u lijepom sjećanju s prvom trudnoćom, imam obiteljsku prijateljicu koja je bila gin. na porodu i baš mi je sve prošlo bez stresa. Tako da preporuka za tamo svakako, cijelo osoblje za pohvalu.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Padakisa 28.10.2023.
johel02 1.11.2023.
Lana99 3.11.2023.
BruNa 24.11.2023.
Mala_mu 24.11.2023.
Jana25 28.11.2023.
lana202021 29.11.2023.
KittyFane 1.12.2023.
tratincica12345 (ja) 2.12.2023.
Tami0910 4.12.2023.
Rina39 6.12.2023.
Miss88 11.12.2023.
Haru 14.12.2023.
Sunflowero
ivana505
Elia
——————–
Za cure koje nemaju datuma, dodat ću na sljedećoj listi kad ćete saznati. Ako je nešto pogrešno, javite da ispravim. Sretno!🤞🏻❤
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Tratincica ja nikako nemam lijepo iskustvo sa Sv. Duha 😑 ali vjerojatno cu opet tamo
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure da li se koja od vas u trudnoći borila sa gljivicama i kako ste to riješavale?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji