Dobar dan drage cure , evo se i ja pridružujem , već sam bila u zimskim bebama 21/22 , u siječnju 2022 rodila se moja malena cura a sada smo ponovno trudni . Tek 5+4 , 03.05 pregled kod doktora . Da li imate bijelkasti iscjedak ? Vodenasti? Ja uvijek ali evo zadnja 2,3 dana ništa pa me odmah strah uhvati . Od simptoma samo mučnine jutarnje a ponekad i navečer . Jednom sam samo povraćala i to nakon gustog soka 😁 Svima želim sve najbolje i da nam sve bebice stignu u zdravlju .
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Cure da li se koja od vas u trudnoći borila sa gljivicama i kako ste to riješavale?
Na pocetku u prvoj trudnoci. Gin dala vaginalete 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?
Dobar dan drage cure , evo se i ja pridružujem , već sam bila u zimskim bebama 21/22 , u siječnju 2022 rodila se moja malena cura a sada smo ponovno trudni . Tek 5+4 , 03.05 pregled kod doktora . Da li imate bijelkasti iscjedak ? Vodenasti? Ja uvijek ali evo zadnja 2,3 dana ništa pa me odmah strah uhvati . Od simptoma samo mučnine jutarnje a ponekad i navečer . Jednom sam samo povraćala i to nakon gustog soka 😁 Svima želim sve najbolje i da nam sve bebice stignu u zdravlju .
Dobrodošla, Čestitam. Vidim isti smo dani trudnoće.
Imam da iscjedak. Normalno je to. Mjenjam uloške stalno. Koristim dnevne pa je lakše.
Tratinčica mislim da mi je 9.12. ali nema veze javim ti čim obavimo pregled šta kažu ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Miss88 može, javi, oprosti ako je pogreška.
Ri čestitam ☺
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Miss88može, javi, oprosti ako je pogreška.
Ričestitam ☺
Ma nema veze. Ako bude kao i u prvoj trudnoći rodit će se ranije. Rodila sam u 37tjednu. 🙃 Tako da datum nije bitan
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pridružujem se i ja, danas pozitivan test i 4+6 po aplikaciji. Stvarno sam očekivala M, i proslu noc imala lagano krvarenje kad sam isla na wc. Mislila sam da dolazi. Može li se tako rano uopće nešto vidjeti i ima li smisla ići prije 6 tt na pregled?
12/2023 dječak 💙
Noir ja sam išla sa 4+6 i jedino sto je doktor vidio da je trudnoća u maternici, to ti je dosta rano...
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noir dobro došla. Najbolje na pregled poslije 6 tt, jedino ako je nešto rizično ili u prošloj trudnoći bilo nekih problema. Najbolje se javit gin. Sretna i uredna trudnoća! :)
Cure, samo bi htjela naglasiti ako se slažete da poslije pregleda javite termin da mogu upisati na listu, jer mogu krivo izračunati. Hvala na razumijevanju. ❤ Imam osjećaj da će nam biti jako lijepo na ovoj temi izgurati do kraja naših trudnoća, svaki dan otvorim forum i baš je ugodno ovdje dijeliti iskustva i tipkati se, ove ili sljedeće godine i s bebicama u naručju.☺🤗 Jesam se raspisala haha
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Sortiraj odgovore
Najstariji