![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Cure jeste li vi histeriÄne?Ja imam osjecaj da samo vriÅ”tim i galamim i ne znam kako to da kontroliÅ”em.Imam djeÄaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisemā¦Imatel vi takve ispade?
Da da, tocno tako. Maleni ima 2 g 8 mjeseci i ful je aktivan, a ja ko krepana lutka, em umor, em muka. I odma mi zivci puknu! Nemam strpljenja.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Curke, jel vi jos sve radite ili ste vec na komplikacijama?
Komplikacije od pocetka š mene je moja ginekologica samo pitala na prvom pregledu jel zelim i ja sam rekla da zelim š
A sta ste rekli na poslu ? Jeste uopce objasnjavali ili ste samo rekli morate na komplikacije?
Kako su ove vrucine, meni sve tezee i teze š
Iskreno, nisam bas nista puno objasnjavala. Inace mi je sefica jako dobra pa nije puno ni ispitivalaā¦.
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Cure jeste li vi histeriÄne?Ja imam osjecaj da samo vriÅ”tim i galamim i ne znam kako to da kontroliÅ”em.Imam djeÄaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisemā¦Imatel vi takve ispade?
Da da, tocno tako. Maleni ima 2 g 8 mjeseci i ful je aktivan, a ja ko krepana lutka, em umor, em muka. I odma mi zivci puknu! Nemam strpljenja.
SuosjeÄam ja imam dvojicu 2 i pol godine i 4 i pol. Samo se derem na njih, ali u moju obranu i oni su živahni dvojac. Nadam se da Äe bar jedna curica biti ili se idem objesiti na banderu
Ā .
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnemš¤¦āāļøTo isto pitanje ja veÄ imam dugo. Bebi paÅ”e nezdravo, a sve zdravo osim lubenice i bijelog grožÄa za sada baca van i odbija. Sad koliko mi je pametno živit samo na tome, ne znam ššš
Samo jedan savjet grožÄa jedi u minimalnim koliÄinama, tako sam ja živjela na grožÄu jedan mjesec pa vaga pokaza +4 kg odmah mi je sestra rekla izbjegavaj grožÄe jer je ono puno Å”eÄera, i nije ti ni dobro za ogtt.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Da da, tocno tako. Maleni ima 2 g 8 mjeseci i ful je aktivan, a ja ko krepana lutka, em umor, em muka. I odma mi zivci puknu! Nemam strpljenja.
SuosjeÄam ja imam dvojicu 2 i pol godine i 4 i pol. Samo se derem na njih, ali u moju obranu i oni su živahni dvojac. Nadam se da Äe bar jedna curica biti ili se idem objesiti na banderu
.
Jao i ja samo se derem nekad se zabrinem bgm
Ali bas imam strah on bas gleda samo gdje ce otici da spadne s neceg ili se povrijedi gore bi mi to bilo iskreno
Ovako me narod gleda kao ludaÄu nekuš¤£
Imamo kakve preglede ovih dana?
Vidjela sam da veÄ ima i tema za proljetne bebe, pa cure koje ste nam doÅ”le a veÄ ste pred kraj veljaÄe možda vam je tamo zgodnije š naravno, nikog ne tjeram iz ove teme šš
12/2023 djeÄak š
Meni je pregled u srijedu i odbrojavam veÄ danima. Uvijek je stres pred svaki pregled, ali se trudim pozitivno razmiÅ”ljati šš
24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Meni je pregled u srijedu i odbrojavam veÄ danima. Uvijek je stres pred svaki pregled, ali se trudim pozitivno razmiÅ”ljati šš
I ja imam u srijedu ujutro anomaly scan. Isto nervoza na najjaÄe š¤¦āāļø
12/2023 djeÄak š
Ja imam dana u pola 5. Ne mogu doÄekati.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
I moj preglef je u srijedu u 13hā¦. š¤Æš¤Æš¤Æ
.
Tko nije mozda vidio, a hoce pocet kupovati, na svijetu beba popusti 15% i 10% jos danas š¤
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Sortiraj odgovore
Najstariji