Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    07. Srpanj 2023. 09:01

Selmaa34

Jana, koliko cesto kontroliras hormone stitnjace? Rekla si da ti je zadnji put tsh bio prenizak, koliko je bio i na kojoj si terapiji bila prije trudnoce a koliko pijes sada?

Na pocetku trudnice jako nizak 0,00500 tako nešto.
    Pila sam 5 dana euthyrox 50mg a 2 dana 37,5mg.
    Sad pijem svaki dan 25mg i sad mi je tsh 0,600cca
    Išla sam na pregled i vađenje krvi svaka 4 tjedna a sad idem svakih 6 tjedana jel je sve uredu.
    Inače nije uobičajno da TSH padne, odnosno da je terapija jaka. Nego se inače ženama povečava doza, al eto, meni se smanjuje

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    07. Srpanj 2023. 09:05

Eva, bitno da dođemo do svog cilja ☺️
    Elenica, može al dr će te pratit i rec ti kad bude vrijeme sa skidanja s aspirina, ali ako ti pomaze i drži pod kontrolom, dobro je koristit ga :) 
    Ro, odlično na super pregled! 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Neyy
    07. Srpanj 2023. 09:08

Jutro cure, nadam se dobro osjećate 😊
    Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije ništa strašno, podnošljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviše smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl. 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Jana25
    07. Srpanj 2023. 09:10

Neyy

Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije ništa strašno, podnošljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviše smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.

Joj kad je se sjetim iz prve trudnoće 😒🙄 baš neka glupa tupa bol koja ne boli nego smeta i živcira 🙄
    Počela mi je oko 30+ tjedna i jedan dan bolje, drugi gore i tak se nastavilo. 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Neyy
    07. Srpanj 2023. 09:11

Pola mi je prve rečenice ostalo u glavi a nisam otkucala, sli shvatit ćete 😂😂

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Neyy
    07. Srpanj 2023. 09:17

Jana25

Neyy

Joj kad je se sjetim iz prve trudnoće 😒🙄 baš neka glupa tupa bol koja ne boli nego smeta i živcira 🙄

Vjeruj mi da se samo nadam da ovo neće potrajati, da će se barem malo smiriti tamo do pretkraj, jer je već za izluditi 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Noir
    07. Srpanj 2023. 09:25

Cure, u čemu ćete imati odjeću za bebe? Kakav komad namještaja da uzmem za nju? U našim ormarima nema mjesta, a bit će prvo s nama u sobi, kasnije ćemo srediti dječju sobu. Ne znam je lu komoda dovoljno velika ili trebam ormar 🤦😅

12/2023 dječak 💙

Ens
    07. Srpanj 2023. 09:31

mateak44

PiaBuudobra mi je, popijem jednu pred kraj dorucka i jednu pred kraj rucka, onako dok sam vec sita hrane zbog toga sto u sebi ima omege… par puta sam ju popila tek kad sam pocela jesti ili za veceru, uuuhh losa odluka je to bila jer sam onda imala zgaravicu pola noci 😆
    Elenicaa20 zbog rizicne trudnoce, odnosno jednojajcanih blizanaca i jer moze doci do prijevremenog prijeteceg pobacaja, a duphaston je cuvar trudnoce 🙄
    .
    Znaci curke koje su u tjednima kao i ja, jel i vi osjetite sve cesce i cesce micanje, skakljanje po trbuscicu? 🙈

Matea joj ja isto pijem tu almageu (2 kapsule na dan) i odvratno mi je jer mi se od nje stalno dize zeludac i podriguje na riblje ulje zbog te omege i muka mi je od toga 😂😂
    Ro drago mi je da je dobro prošao pregled 🥰

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

slavonka92
    07. Srpanj 2023. 09:32

Neyy

Jana25

Neyy

Vjeruj mi da se samo nadam da ovo neće potrajati, da će se barem malo smiriti tamo do pretkraj, jer je već za izluditi

Nažalost pred sam kraj je još gore, boli i mene posebno kad sjedim pa se dignem, mene još i guzna kost rastura. Malo je ranije sad počela nego u prve dvije.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

slavonka92
    07. Srpanj 2023. 09:33

Noir

Cure, u čemu ćete imati odjeću za bebe? Kakav komad namještaja da uzmem za nju? U našim ormarima nema mjesta, a bit će prvo s nama u sobi, kasnije ćemo srediti dječju sobu. Ne znam je lu komoda dovoljno velika ili trebam ormar 🤦😅

Po mom iskustvu dovoljna ti je komoda. Moja je imala 4 ladice i sve je stalo unutra. Mala je to robica.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.