Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    06. Srpanj 2023. 19:54

mateak44

PiaBuudobra mi je, popijem jednu pred kraj dorucka i jednu pred kraj rucka, onako dok sam vec sita hrane zbog toga sto u sebi ima omegeā€¦ par puta sam ju popila tek kad sam pocela jesti ili za veceru, uuuhh losa odluka je to bila jer sam onda imala zgaravicu pola noci šŸ˜†
    Elenicaa20 zbog rizicne trudnoce, odnosno jednojajcanih blizanaca i jer moze doci do prijevremenog prijeteceg pobacaja, a duphaston je cuvar trudnoce šŸ™„
    .
    Znaci curke koje su u tjednima kao i ja, jel i vi osjetite sve cesce i cesce micanje, skakljanje po trbuscicu? šŸ™ˆ

Kak ne. I to da vidiÅ” kako buba. Okej, moj je jučer izmjeren na 325g ali i druga trudnoća pa već razlikujem crijeva od pokreta.
    Danas je baÅ” miran. Mislim da osjeti moju nervozu, zabrinutost i moj nemir šŸ˜« moram se skulirat
    A možda i jer cijeli dan nisam stala. Jutros kontrola kod endokrinologa u vinogradskoj, pa na posao, pa odradi cijelu smjenu, a bez auta. Osuđena na gradski prijevoz. Stvarno sam cijeli dan u pokretu.
    Evo, taman dok sam u polu ležećem se javio i malo me umirio šŸ„° osjetim ga ispod pupka pa do ruba gaća.Ā 

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

ItsMarija
    06. Srpanj 2023. 20:04

https://ibb.co/6P1624T počinje se polako nadzirati šŸ¤—

Eva892
    06. Srpanj 2023. 20:14

PiaBuu

Elenica, ja pijem jer sam imala dva spontana i pai 4G/5G heterozigot samā€¦ nitko mi ne može reci kad ga treba pit, pa me zanimalo kako ga vi koristiteā€¦ zaÅ”to ga ti pijeÅ” ?
    Eva, meni su rekli heparin ako bude sljedeći spontani.. ne daju svako na 4g/4g heparin, kako koji doktor će dopustit toā€¦

Generalno ga ni nedaju na homozigote za PAI jer prema novim smjernicama to su blage mutacije, ali nasla sam dobrog hematologa koji nije htio ovu trudnocu prepustiti slucaju te sam na njegovu preporuku uspjela dobiti heparin preko bolnice, a u pocetku sam ga sama kupovala.

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

Selmaa34
    06. Srpanj 2023. 22:47

Jana, koliko cesto kontroliras hormone stitnjace? Rekla si da ti je zadnji put tsh bio prenizak, koliko je bio i na kojoj si terapiji bila prije trudnoce a koliko pijes sada?

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

PiaBuu
    06. Srpanj 2023. 22:48

Elenica, izvini na pitanju al jel se on vadi posebno ili ima neku skraćenicu pod pretragama krvi? U principu, ako ti treba bolje ga je koristiti, meni je rečeno da je bolje koristiti ga ako ima potrebe i da po novim istraživanjima se pokazalo dobro kod osobe sa spontanim..
    Marija, lijep ti je trbuŔčić :)Ā 
    Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Å”ta ga koristiÅ”. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?Ā 

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

Eva892
    07. Srpanj 2023. 06:50

PiaBuu

Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Ŕta ga koristiŔ. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?

Ma jesam da, ustajanje svako jutro u 6 i onda taman odspavam do 8 šŸ˜‚ jedino imam trbuh s modricama na jednoj strani, a druga bez pa izgleda smijesnošŸ˜„ za sada uspijevam jos u trbuh a kasnije cu vidjeti s doktorom dal mijenjam poziciju.

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

• Elenicaa20
    07. Srpanj 2023. 07:40

PiaBuu

Elenica, izvini na pitanju al jel se on vadi posebno ili ima neku skraćenicu pod pretragama krvi? U principu, ako ti treba bolje ga je koristiti, meni je rečeno da je bolje koristiti ga ako ima potrebe i da po novim istraživanjima se pokazalo dobro kod osobe sa spontanim..
    Marija, lijep ti je trbuŔčić :)
    Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Ŕta ga koristiŔ. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?

PiaBuu

Marija, lijep ti je trbuŔčić :)

Obicna krvna slika i pise ti trombociti
    To je kao zgrusavanje krvi tako je meni doktor objasnio
    U mene su bili poviseni
    Mislim da ne valja ni poviseni i previse maliĀ 
    Sad ih drzimo pod kontrolom.Vjerovatno ce mi slj kontrolu opet dati da ih vadim
    A za aspirin da li se on smije naglo prekinut kako li to ide hah

• ro2345
    07. Srpanj 2023. 08:14

Jutro curee, evo me u čekaoni, na iglama, javim seĀ 

Ens
    07. Srpanj 2023. 08:43

ro2345

Jutro curee, evo me u čekaoni, na iglama, javim se

Sretno Ro ā¤ļø

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• ro2345
    07. Srpanj 2023. 08:59

Evo me, sve u redu Bogu fala! Doktor sa svime zadovoljan, srce kuca 100 na satā¤ Uspili uvatiti Å”akice, noge, i naravno guza okrenuta pa nismo vidili Å”to je isprid šŸ˜… Bitno da je sve ok, za spol ćemo lako. IdućiĀ  veliki pregled 7.8šŸ™‚

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.