![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
PiaBuudobra mi je, popijem jednu pred kraj dorucka i jednu pred kraj rucka, onako dok sam vec sita hrane zbog toga sto u sebi ima omegeā¦ par puta sam ju popila tek kad sam pocela jesti ili za veceru, uuuhh losa odluka je to bila jer sam onda imala zgaravicu pola noci š
Elenicaa20 zbog rizicne trudnoce, odnosno jednojajcanih blizanaca i jer moze doci do prijevremenog prijeteceg pobacaja, a duphaston je cuvar trudnoce š
.
Znaci curke koje su u tjednima kao i ja, jel i vi osjetite sve cesce i cesce micanje, skakljanje po trbuscicu? š
Kak ne. I to da vidiÅ” kako buba. Okej, moj je juÄer izmjeren na 325g ali i druga trudnoÄa pa veÄ razlikujem crijeva od pokreta.
Danas je baÅ” miran. Mislim da osjeti moju nervozu, zabrinutost i moj nemir š« moram se skulirat
A možda i jer cijeli dan nisam stala. Jutros kontrola kod endokrinologa u vinogradskoj, pa na posao, pa odradi cijelu smjenu, a bez auta. OsuÄena na gradski prijevoz. Stvarno sam cijeli dan u pokretu.
Evo, taman dok sam u polu ležeÄem se javio i malo me umirio š„° osjetim ga ispod pupka pa do ruba gaÄa.Ā
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Elenica, ja pijem jer sam imala dva spontana i pai 4G/5G heterozigot samā¦ nitko mi ne može reci kad ga treba pit, pa me zanimalo kako ga vi koristiteā¦ zaÅ”to ga ti pijeÅ” ?
Eva, meni su rekli heparin ako bude sljedeÄi spontani.. ne daju svako na 4g/4g heparin, kako koji doktor Äe dopustit toā¦
Generalno ga ni nedaju na homozigote za PAI jer prema novim smjernicama to su blage mutacije, ali nasla sam dobrog hematologa koji nije htio ovu trudnocu prepustiti slucaju te sam na njegovu preporuku uspjela dobiti heparin preko bolnice, a u pocetku sam ga sama kupovala.
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Jana, koliko cesto kontroliras hormone stitnjace? Rekla si da ti je zadnji put tsh bio prenizak, koliko je bio i na kojoj si terapiji bila prije trudnoce a koliko pijes sada?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Elenica, izvini na pitanju al jel se on vadi posebno ili ima neku skraÄenicu pod pretragama krvi? U principu, ako ti treba bolje ga je koristiti, meni je reÄeno da je bolje koristiti ga ako ima potrebe i da po novim istraživanjima se pokazalo dobro kod osobe sa spontanim..
Marija, lijep ti je trbuÅ”ÄiÄ :)Ā
Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Å”ta ga koristiÅ”. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?Ā
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Ŕta ga koristiŔ. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?
Ma jesam da, ustajanje svako jutro u 6 i onda taman odspavam do 8 š jedino imam trbuh s modricama na jednoj strani, a druga bez pa izgleda smijesnoš za sada uspijevam jos u trbuh a kasnije cu vidjeti s doktorom dal mijenjam poziciju.
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Elenica, izvini na pitanju al jel se on vadi posebno ili ima neku skraÄenicu pod pretragama krvi? U principu, ako ti treba bolje ga je koristiti, meni je reÄeno da je bolje koristiti ga ako ima potrebe i da po novim istraživanjima se pokazalo dobro kod osobe sa spontanim..
Marija, lijep ti je trbuÅ”ÄiÄ :)
Eva, Vidim da si imala biokemijsku i dva misseda? I meni su rekli ako se ponovi, da mi prepisuju heparin, vjerujem da ti daje dozu sigurnost Ŕta ga koristiŔ. Jesi se navikla na pikanje svakodnevno?
Marija, lijep ti je trbuÅ”ÄiÄ :)
Obicna krvna slika i pise ti trombociti
To je kao zgrusavanje krvi tako je meni doktor objasnio
U mene su bili poviseni
Mislim da ne valja ni poviseni i previse maliĀ
Sad ih drzimo pod kontrolom.Vjerovatno ce mi slj kontrolu opet dati da ih vadim
A za aspirin da li se on smije naglo prekinut kako li to ide hah
Jutro curee, evo me u Äekaoni, na iglama, javim se
Sretno Ro ā¤ļø
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Evo me, sve u redu Bogu fala! Doktor sa svime zadovoljan, srce kuca 100 na satā¤ Uspili uvatiti Å”akice, noge, i naravno guza okrenuta pa nismo vidili Å”to je isprid š Bitno da je sve ok, za spol Äemo lako. IduÄiĀ veliki pregled 7.8š
Sortiraj odgovore
Najstariji