Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    02. Srpanj 2023. 11:07

Ja sam prije trudnoće imala male grudi, sad su se samo nadopunile al nemam potrebe još kupiti grudnjak, sve čekam kad će narast 😂 al negdje u 20 tjednu bi i one trebale prestat boljet 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Elenicaa20
    02. Srpanj 2023. 11:11

Cure kako ste?
    Ja sam bila prosli ponedeljak kod privatmog gin.na pregledu sve je oke a ovdje drzavnom idem tek 14.7
    U utorak sam punih 15 sedmica.Znate da sam porucila onaj fetal doppler jos sa neki 11 sedmica medutim jos uvijek ja snnjim ne mogu probaci tacnk otkucaje
    Ja ne znam jel do tog dopplera il sta vec al platila sam ga 50 eura 
    Probadem ja na sekundu neku bude 164 pa onda 174 i samo padne na 80 i sve tako 
    Nikako tacno da pronadem ono bas da na jednom mjestu cujem par sekundi duze
    Sta mislite vi?S koliko sedmica ste pravo mogle cuti na to cudo?

ItsMarija
    02. Srpanj 2023. 11:20

Noir

ItsMarija

Noir

Jutro cure. Koliko su mene nocas sise boljele. Kad se okrenem s jedne strane na drugu, to je bila tolika težina, napetost i bol. A mislila sam da će to popustiti lagano. I bradavice sve veće i veće. Ne znam do kud će to rasti 🤦‍♀️

Ista stvar. Morala sam ici kupit grudnjake jedno dva broja vece.

Ja sam tamo nakon 12 tt kupila grudnjake za dojenje. Najbolja stvar ikad 😅 preporucam odmah njih uzeti

Trazila sam po cjelom gradu ja nigdje nisam mogla pronaci grudnjake za dojenje... Aaa cujem da je to predobra stvar 

ItsMarija
    02. Srpanj 2023. 11:23

Ens

Joj i mene sise bole, ali i vidim da su vece. Badić sam morala kupiti novi 😂
    A sto se tice pive, ja si znam priustiti jednu casu u 10 dana 🙄 racunam da ne moze stetit, a meni bas pase pogotovo kad je vruce.
    Sushi obozavam, ali ako cu ga jesti, onda nema sanse da sirovi jedem, samo ove neke sa paniranim kozicama unutra ili tako nesto

Ja sam pivo prije trudnoce pila, a msm da kad bi sad popila da bi se ispovracala 🙊

Miss88
    02. Srpanj 2023. 11:31

PiaBuu

Ja sam prije trudnoće imala male grudi, sad su se samo nadopunile al nemam potrebe još kupiti grudnjak, sve čekam kad će narast 😂 al negdje u 20 tjednu bi i one trebale prestat boljet

Ja inače nosim grudnjak 75B i inače sam uvijek imala malo lufta. Sad se skroz popunilo, počelo je kipiti haha kompto je netko rekao grudnjaci za dojenje. Skupila sam tri komada. I kontam uskoro preći na njih. 😬

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    02. Srpanj 2023. 11:33

ItsMarija

Noir

ItsMarija

Noir

Jutro cure. Koliko su mene nocas sise boljele. Kad se okrenem s jedne strane na drugu, to je bila tolika težina, napetost i bol. A mislila sam da će to popustiti lagano. I bradavice sve veće i veće. Ne znam do kud će to rasti 🤦‍♀️

Ista stvar. Morala sam ici kupit grudnjake jedno dva broja vece.

Ja sam tamo nakon 12 tt kupila grudnjake za dojenje. Najbolja stvar ikad 😅 preporucam odmah njih uzeti

Trazila sam po cjelom gradu ja nigdje nisam mogla pronaci grudnjake za dojenje… Aaa cujem da je to predobra stvar

Ja sam uzela u lidlu jedan sad kad je bilo. Jedan imam od prošle trudnoće a treći sam preko Alija naručila.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    02. Srpanj 2023. 11:38

Ja imam 2 iz lidla. Okej su mi za po doma jer se  bradavice znaju vidjet 🙈 i imam 2 i h&m-a i ti su mj za van. Vec oh nosim jer su mi cice orerasle stare grudnjke 🤣
    Kak sam se skinila iz starih tako su me prestale boljet

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tami0910
    02. Srpanj 2023. 11:39

Ja jedino sta jedem je prsut, sir i budola od suhomesnatog. Sunke ne mogu vidjeti jer i dalje imam odbojnost prema piletini i drugoj peradi🤮 uzasno mi je to vec postalo. Totalno ogranicena za jest.

Mm je na putu i sinoc sam spavals kod svojih. Probudim se usred noci i vidim da spavam na trbuhu😤😤 
    Muku mucim sa ledima i bokovima jer mi mm doma ne da spavat na trbuhu jer cu zdrobit bebu🤣🤣
    Dal se smije spavat na trbuhu? Kako da mu pokusam objasnit🙄🙄

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elenicaa20
    02. Srpanj 2023. 11:40

Caliopi ☘

Elenicaa20

Cure kako ste?
    Ja sam bila prosli ponedeljak kod privatmog gin.na pregledu sve je oke a ovdje drzavnom idem tek 14.7
    U utorak sam punih 15 sedmica.Znate da sam porucila onaj fetal doppler jos sa neki 11 sedmica medutim jos uvijek ja snnjim ne mogu probaci tacnk otkucaje
    Ja ne znam jel do tog dopplera il sta vec al platila sam ga 50 eura
    Probadem ja na sekundu neku bude 164 pa onda 174 i samo padne na 80 i sve tako
    Nikako tacno da pronadem ono bas da na jednom mjestu cujem par sekundi duze
    Sta mislite vi?S koliko sedmica ste pravo mogle cuti na to cudo?
    Hej ja sam 12TT i zadnjih par dana sam naišla na otkucaje. Jutros je to trajalo i par sekundi i baš su se čuli otkucaji. Beba ti je još jako malena i ima prostora za manevar da ti pobjegne, zato ne može to trajati dugo. Ali po tim ulovljenim otkucajima bi ja rekla da je to beba jer sam ja jutros naišla na otkucaje 174 i 203 i traje sekundu dvije pa onda prođem malo desno i lijevo i opet uhvatim. Sitni su još i dosta se kreću i ritaju pa ih ne možeš uloviti na duže vrijeme ☺️

Moguce sve
    Eto ja bukvalno sekund uhvatim izgubi se jednostavno al i ja kontam po tim koji su ono 160-173 i tako da uhvatim pa makar na milisekundu hah
    Koliko puta koristis fetal doppler?

ItsMarija
    02. Srpanj 2023. 11:47

Tami0910

Ja jedino sta jedem je prsut, sir i budola od suhomesnatog. Sunke ne mogu vidjeti jer i dalje imam odbojnost prema piletini i drugoj peradi🤮 uzasno mi je to vec postalo. Totalno ogranicena za jest.

Mm je na putu i sinoc sam spavals kod svojih. Probudim se usred noci i vidim da spavam na trbuhu😤😤
    Muku mucim sa ledima i bokovima jer mi mm doma ne da spavat na trbuhu jer cu zdrobit bebu🤣🤣
    Dal se smije spavat na trbuhu? Kako da mu pokusam objasnit🙄🙄

Ja sam cula da nije preporucljivo😏 al nez. Ja jedino mogu na lijevom boku (za to isto kazu da ne valja) a nez onda kak da spavamo haha. Pocela sam na ledjima al ne mogu dugo. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.