Jel kojoj od vas gin na kombiniranom sa 12tj rekla spol i da se kasnije nije nista promijenilo? 🙈
Žene, vi ste spas i doslovno je google nula naspram ove grupe. Toliko korisnih informacija na jednom mjestu. Upijam kao spužva.
A gle, ako je vidjela pišu sa 12 tjedana to ti je to 🤣 ako nije sigurna i misli da bi mogla bit curka, još uvihek stigne bit dečko 🤣
Vidjela je pišu🙈 zato pitam 🙈🤣
Mi ćemo kolica uzeti cybex balios s lux 3u1 :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja isto imam sironu do 18 kg. Stime da ju je decko presisao sad sa 2 i pol godine pa na jesen kupujemo novu.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazu… Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijeniti… Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezz… Ali mozda neko to i zna….
I kao da prva tri mjeseca da se uvijek mora skrivati trudnoća kao da te neko moze ureknuti
A jel smije beba pred ogledalo? I bit vani dok je mrak? Pitam jer ovo su zimske bebe, rano pada mrak. Prvi put su me iz rodilista pustili poslje pola 5 pa ono…molim vas cure s babskim pricama 🤣🤣🤣 presmjesno je. Naravno da cete se pripremit ranije pogotovo kolica i auto sjedalica. Pa kak doc iz bolnice bez toga?! Poslat muza samog u shoping? Malo sutra 🤣
.
Autosjedalicenemojte kupovat od 0-36 kila. Da pise umetak za novorodence, pise moze od najraniji dana. Okrece se suprotno od voznje, ali nije sigurno dobra za leđa i položaj kao što je jaje. Istina, brzo se preraste, jebiga. Sigurnost je ipak najbitnija. U Zg je praksa(ispravite me ako grijesim) da tata dode po vas u bolnocu, u rodiliste s jajetkm u rukama. Sestra ga sveze i idete kuci. A kak ces s ovom velikom sjedalicom 😳
Imali smo jaje od kolica 3u1, veliku sirona S2 od cybexa kupili kad je bio cca 9-10 mjeseci. Sad ce 2 godine i jos se vozi u tome
Kazem naravno moras kupiti autosjedalicu i krevetić al neces kupiti hrpu stvari dok se ne uvjeris prvo dal je sve u redu kad rodis i kad vidis da je sve u redu lako je ostalo kupiti ja kazem kako stariji ljudi pricaju i u toj prici ima istine a to sve zavisi dal vjerujes ili ne slazem se da se neke stvari moraju kupiti neces valjda bebu drzat u krilo 🤣🤣🤣 ili je stavit na pod da spava 🤣🤣🤣
Ja sam planirala peg perego 3u1 kolica.
Peg perego se zaista svima koje poznajem pokazao kao odlican, lagan, ne zauzme puno mjesta, a najvaznije kvalitetan.
Ima li tko iskustva?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jel kojoj od vas gin na kombiniranom sa 12tj rekla spol i da se kasnije nije nista promijenilo? 🙈
Žene, vi ste spas i doslovno je google nula naspram ove grupe. Toliko korisnih informacija na jednom mjestu. Upijam kao spužva.
A gle, ako je vidjela pišu sa 12 tjedana to ti je to 🤣 ako nije sigurna i misli da bi mogla bit curka, još uvihek stigne bit dečko 🤣
Vidjela je pišu🙈 zato pitam 🙈🤣
Izgubila sam link za ljepljenje slike, al ako nađem zaljepit ću ti kako se moj ponosno pokazao. Nepogrešivo je. Doslovno od dolje vidis nogice, butine i tintilinića između 😳🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ens čestitaaam :)
…
Caliopi ja u plusu 2 kg u mj dana.. sve me strah koliko cu kila dobit 😅 meni kad je mucno pojedem nes i bude bolje. Sve smo drugacije.
…
Gabi Što se kupnje stvari tiče i bapskih prica. Meni je u cilju kupi svaki mjesec nesto, a ne da zadnji mjesec s trbuhom do grla trcim po trgovinama i to taman oko Bozics kad ce biti najvece guzve, a i lakse cu podnijeti financijski 😁
Curke bok. Ja nisam baš aktivna jer su mučnine krenule baš jako aktivno ali koliko se sjećam tema pokušat ću pokriti pa ako nešto preskočim javite,mozak mi je kaša već duže 😂 tema utrogestan: ukoliko se spontani pokrenuo nema tog Boga na ovom svijetu koji će zaustaviti to, pa tako ni utrogestan/duphaston pogotovo jer se prekasno reagira. To je progesteron kojemu treba malo vremena da se sintetizira i proširi u krvi da podrži plod. Zato ga doktori vole davati odma u startu čim je trudnoća potvrđena jer je progesteron taj koji hrani plod i pomaže u rastu i zato se zna dogoditi puno spontanih jer je manjak progesterona i jednostavno nema dovoljno hormonske podrške plodu da se razvija,a to je upravo uloga utrogestana i duphastona. Utrogestan je bolji jer se stavlja vaginalno i prije se razgrađuje za razliku od duphastona,ali se zato utrogestan daje u slučajevima gdje je bilo smeđarenja/blagog krvarenja jer onda tijelo brže bilda progesteron i veće su šanse da plod preživi dok posteljica ne preuzme ulogu za hranu. Ensčestitam na curki, službeno je 5:1 u korist curica,bit će zanimljivo dalje 🤭 joćolinaobzirom da im se genitalije razviju do 12TT ukoliko je jasno viđena piša a da nema sumnje da je pupčana onda ti je to 100% dečkić kolicaeh,tu je seka rekla da će mi dat svoja jer će obje nećakinje već debelo porasti pa ću ja samo zapravo morat kupiti autosjedalicu i više manje sam pokrivena s te strane. Ne znam jel bilo još nešto al se žurim bar nešto napisati jer sam sinoć imala djevojačku, danas krstitke i vjenčanje pa planiram odspavat sad barem sat dva jer mi je to neko vrijeme kad me krenulo hvatati al sam vas htjela pitati jel koja od vas bila u minusu s kilama na početku? Prije 3 tjedna na pregledu sam imala 3,5 kile više nego danas baš sam se vagnula prije sat vremena i pitam se jel to moguće? A još više jel zdravo? Pa ako ima koja da je u prosjeku tjedno gubila kilu da me malo utješi 🙈
Ako povracas moguce je da si izgubila…ali ne brini mislim da je sve to normalno 😊
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk 😊😊 i dolazi nam curica 🌸
Čestitam, divne vijesti! Curice su u vodstvu 🥰🥰
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Draga, vezano za kolica. Ja sam isto taman malo krenula gledati pa sam vam samo htjela reći da ako imate nekog u Njemačkoj pogledate tamo jer sam vidjela da su neki modeli i preko 200€ jeftiniji nego tu. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji