Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ens
    24. Lipanj 2023. 12:01

Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk šŸ˜ŠšŸ˜Š i dolazi nam curica šŸŒø

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Gabi1304
    24. Lipanj 2023. 12:12

Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazu... Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijeniti... Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezz... Ali mozda neko to i zna....Ā 
    I kao da prva tri mjeseca da se uvijek mora skrivati trudnoća kao da te neko moze ureknuti

MMMartinaaa
    24. Lipanj 2023. 12:20

Gabi1304

Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazuā€¦ Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijenitiā€¦ Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezzā€¦ Ali mozda neko to i znaā€¦.
    I kao da prva tri mjeseca da se uvijek mora skrivati trudnoća kao da te neko moze ureknuti

Hahahah, joj, ne znam, meni su to sve babske priče. Ja sam kupovala po malo za prvu trudnoću, tako mi je bilo lakÅ”e financijski a i da sve bude spremno za vrijeme. Neke stvari se moraju kupiti prije bebe - autosjedalica, kolica, krevetic, robica, spremiti stvari za u rodiliÅ”te
    Ā Ja bi poludila da sam rodila a da mi niÅ”ta nije bilo spremno...slazem se da se ne treba zatrpavat, uvijek se moze dokupiti, ali moze se desiti i prijevremeni porod i slično. A ne žive svi u većim gradovima da im je sve nadohvat ruke.Ā 
    Ako će neÅ”to poći po zlu, nažalost to ne ovisi da li smo kupili robicu za bebu ili ne, već o 100 drugih faktora. Biti na oprezu je pametno, ali živjeti cijelu trudnoću u strahu je nepotrebno i Å”tetno i za mamu i bebu.Ā 

MMMartinaaa
    24. Lipanj 2023. 12:20

Ens

Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk šŸ˜ŠšŸ˜Š i dolazi nam curica šŸŒø

Čestitke! šŸ’•

Selmaa34
    24. Lipanj 2023. 12:25

Ens

Čestitam, neznam dali su pisala. Koliko si bila kad si radila panoramu?

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Jana25
    24. Lipanj 2023. 12:40

Gabi1304

Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazuā€¦ Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijenitiā€¦ Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezzā€¦ Ali mozda neko to i znaā€¦.

A jel smije beba pred ogledalo? I bit vani dok je mrak? Pitam jer ovo su zimske bebe, rano pada mrak. Prvi put su me iz rodilista pustili poslje pola 5 pa ono...molim vas cure s babskim pricama šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£ presmjesno je. Naravno da cete se pripremit ranije pogotovo kolica i auto sjedalica. Pa kak doc iz bolnice bez toga?! Poslat muza samog u shoping? Malo sutra šŸ¤£
    .
    AutosjedaliceĀ nemojte kupovat od 0-36 kila. Da pise umetak za novorodence, pise moze od najraniji dana. Okrece se suprotno od voznje, ali nije sigurno dobra za leđa i položaj kao Å”to je jaje. Istina, brzo se preraste, jebiga. Sigurnost je ipak najbitnija. U Zg je praksa(ispravite me ako grijesim) da tata dode po vas u bolnocu, u rodiliste s jajetkm u rukama. Sestra ga sveze i idete kuci. A kak ces s ovom velikom sjedalicom šŸ˜³
    Imali smo jaje od kolica 3u1, veliku sirona S2 od cybexa kupili kad je bio cca 9-10 mjeseci. Sad ce 2 godine i jos se vozi u tome

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Ens
    24. Lipanj 2023. 12:45

Selmaa34

Ens

Čestitam, neznam dali su pisala. Koliko si bila kad si radila panoramu?

9+4 šŸ˜ƒ rezultati dosli za 8 dana

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

MMMartinaaa
    24. Lipanj 2023. 12:55

Jana25

A jel smije beba pred ogledalo? I bit vani dok je mrak? Pitam jer ovo su zimske bebe, rano pada mrak. Prvi put su me iz rodilista pustili poslje pola 5 pa onoā€¦molim vas cure s babskim pricama šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£ presmjesno je. Naravno da cete se pripremit ranije pogotovo kolica i auto sjedalica. Pa kak doc iz bolnice bez toga?! Poslat muza samog u shoping? Malo sutra šŸ¤£
    .
    Autosjedalicenemojte kupovat od 0-36 kila. Da pise umetak za novorodence, pise moze od najraniji dana. Okrece se suprotno od voznje, ali nije sigurno dobra za leđa i položaj kao Å”to je jaje. Istina, brzo se preraste, jebiga. Sigurnost je ipak najbitnija. U Zg je praksa(ispravite me ako grijesim) da tata dode po vas u bolnocu, u rodiliste s jajetkm u rukama. Sestra ga sveze i idete kuci. A kak ces s ovom velikom sjedalicom šŸ˜³
    Imali smo jaje od kolica 3u1, veliku sirona S2 od cybexa kupili kad je bio cca 9-10 mjeseci. Sad ce 2 godine i jos se vozi u tome

Slazem se s ovim za autosjedalice, svakako prvo jaje uzeti.Ā 
    I mi imamo sironu od cybexa, super je! šŸ‘šŸ˜Š

PiaBuu
    24. Lipanj 2023. 12:57

Pisale ste za simptome, ne mora značiti ako nemate koji simptom da je to neÅ”to loÅ”e.. meni je od pred neki dan proÅ”ao sve i jedan simptom tj točnije samo su ostale bolne bradavice al sve ostalo je u normalu i opet je sve uredu sa trudnoćom.. imam dosta kolegica koje nije imala niti jedan simptom, tako daā€¦ i mene je to na početku brinulo al ako može bez simptoma, zaÅ”to ne :DĀ 
    Nećakinja mi ima cybex kolica i odlična su, em se lako sklope em su ugodna za vožnju :)Ā 
    Ens, čestitam :) vidim da smo ti i ja dan razlike :DĀ 

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

PiaBuu
    24. Lipanj 2023. 12:59

https://bebo.club/trudnoca-po-nedeljama#Ā 
    Zanimljivo, pa pogledajte :)Ā 

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.