![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk šš i dolazi nam curica šø
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazu... Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijeniti... Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezz... Ali mozda neko to i zna....Ā
I kao da prva tri mjeseca da se uvijek mora skrivati trudnoÄa kao da te neko moze ureknuti
Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazuā¦ Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijenitiā¦ Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezzā¦ Ali mozda neko to i znaā¦.
I kao da prva tri mjeseca da se uvijek mora skrivati trudnoÄa kao da te neko moze ureknuti
Hahahah, joj, ne znam, meni su to sve babske priÄe. Ja sam kupovala po malo za prvu trudnoÄu, tako mi je bilo lakÅ”e financijski a i da sve bude spremno za vrijeme. Neke stvari se moraju kupiti prije bebe - autosjedalica, kolica, krevetic, robica, spremiti stvari za u rodiliÅ”te
Ā Ja bi poludila da sam rodila a da mi niÅ”ta nije bilo spremno...slazem se da se ne treba zatrpavat, uvijek se moze dokupiti, ali moze se desiti i prijevremeni porod i sliÄno. A ne žive svi u veÄim gradovima da im je sve nadohvat ruke.Ā
Ako Äe neÅ”to poÄi po zlu, nažalost to ne ovisi da li smo kupili robicu za bebu ili ne, veÄ o 100 drugih faktora. Biti na oprezu je pametno, ali živjeti cijelu trudnoÄu u strahu je nepotrebno i Å”tetno i za mamu i bebu.Ā
Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk šš i dolazi nam curica šø
Äestitke! š
Äestitam, neznam dali su pisala. Koliko si bila kad si radila panoramu?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja sam cula da se ne valja kupovati nista prije negoli rodi te jer kao moze se nesto desiti svi stariji tako kazuā¦ Kao da je najbolje prije poroda kupiti nesto malo da imate za prvu ruku a kad dode beba e tek onda kao jer neda ti boze uvijek se moze nesto promijenitiā¦ Nemoj te me krivo shvatiti ja znam da svi bi vec trcali i sve kupiti al eto tako oni kazu al dal je to istina ili nije nezzā¦ Ali mozda neko to i znaā¦.
A jel smije beba pred ogledalo? I bit vani dok je mrak? Pitam jer ovo su zimske bebe, rano pada mrak. Prvi put su me iz rodilista pustili poslje pola 5 pa ono...molim vas cure s babskim pricama š¤£š¤£š¤£ presmjesno je. Naravno da cete se pripremit ranije pogotovo kolica i auto sjedalica. Pa kak doc iz bolnice bez toga?! Poslat muza samog u shoping? Malo sutra š¤£
.
AutosjedaliceĀ nemojte kupovat od 0-36 kila. Da pise umetak za novorodence, pise moze od najraniji dana. Okrece se suprotno od voznje, ali nije sigurno dobra za leÄa i položaj kao Å”to je jaje. Istina, brzo se preraste, jebiga. Sigurnost je ipak najbitnija. U Zg je praksa(ispravite me ako grijesim) da tata dode po vas u bolnocu, u rodiliste s jajetkm u rukama. Sestra ga sveze i idete kuci. A kak ces s ovom velikom sjedalicom š³
Imali smo jaje od kolica 3u1, veliku sirona S2 od cybexa kupili kad je bio cca 9-10 mjeseci. Sad ce 2 godine i jos se vozi u tome
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Äestitam, neznam dali su pisala. Koliko si bila kad si radila panoramu?
9+4 š rezultati dosli za 8 dana
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
A jel smije beba pred ogledalo? I bit vani dok je mrak? Pitam jer ovo su zimske bebe, rano pada mrak. Prvi put su me iz rodilista pustili poslje pola 5 pa onoā¦molim vas cure s babskim pricama š¤£š¤£š¤£ presmjesno je. Naravno da cete se pripremit ranije pogotovo kolica i auto sjedalica. Pa kak doc iz bolnice bez toga?! Poslat muza samog u shoping? Malo sutra š¤£
.
Autosjedalicenemojte kupovat od 0-36 kila. Da pise umetak za novorodence, pise moze od najraniji dana. Okrece se suprotno od voznje, ali nije sigurno dobra za leÄa i položaj kao Å”to je jaje. Istina, brzo se preraste, jebiga. Sigurnost je ipak najbitnija. U Zg je praksa(ispravite me ako grijesim) da tata dode po vas u bolnocu, u rodiliste s jajetkm u rukama. Sestra ga sveze i idete kuci. A kak ces s ovom velikom sjedalicom š³
Imali smo jaje od kolica 3u1, veliku sirona S2 od cybexa kupili kad je bio cca 9-10 mjeseci. Sad ce 2 godine i jos se vozi u tome
Slazem se s ovim za autosjedalice, svakako prvo jaje uzeti.Ā
I mi imamo sironu od cybexa, super je! šš
Pisale ste za simptome, ne mora znaÄiti ako nemate koji simptom da je to neÅ”to loÅ”e.. meni je od pred neki dan proÅ”ao sve i jedan simptom tj toÄnije samo su ostale bolne bradavice al sve ostalo je u normalu i opet je sve uredu sa trudnoÄom.. imam dosta kolegica koje nije imala niti jedan simptom, tako daā¦ i mene je to na poÄetku brinulo al ako može bez simptoma, zaÅ”to ne :DĀ
NeÄakinja mi ima cybex kolica i odliÄna su, em se lako sklope em su ugodna za vožnju :)Ā
Ens, Äestitam :) vidim da smo ti i ja dan razlike :DĀ
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š