Ens, hvala. Nisam ja imala simptoma ni u prosloj trudnoci ali uvijek neka briga. A kad si bila na prvi pregled?
Ako ce te utjesiti, ja sam bila 5+6 kad se vidjelo i srceko i sve. Ako jos nemas termin pregleda, mozda da se narucis krajem sljedeceg tjedna. To bi trebalo biti ok. Ili odes privatno.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Drage moje, hvala Vam svima od ❤️
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
Soryy, ja sam isto ocito pomijesala… puno nas je pa ne mogu sva imena jos popamtiti 😀
Ma sve ok, tako mi je i samoj 😉
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?
Kazu da se uglavnom u drugoj trudnoci moze prije osjetit bebica🥰
De mi recite pijetel sta gazirano?
Meni toliko sve pada tesko na stomak haos
Samo kad popijem nesto gazirano lakse mi...a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Dobro je dok jedem kasnije haso
Elenica, meni je mama samnom imala mucnine, samo joj je kola pomagala. Pija ju je stalno i isto ju je mucilo dali ce mi naskoditi. Uglavnom nista mi ne fali, dapace.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Samo kad popijem nesto gazirano lakse mi…a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Mene ne traži uopće gazirano. Kolu sam prije trudnoće pila skoro svakodnevno a sad evo mjesec dana bez problema. Ja sam isto u nekoj fazi da mi se “gadi” sve osim voća i to ne bilo kojeg,banane i jabuke su okej,ostalo je fifty-fifty oće završit u wc školjci ili će ostat u želucu 😂 nekako volim to pripisivat ovim vrućinama i skužila sam da mi sve obavezno mora biti jako hladno da ne osjetim mučninu,osim recimo ručka,meso i krumpir ili riža,to mora biti toplo,ali sve ostalo…jednu bananu sam pojela koja prethodno nije bila u hladnjaku i naravno da je htjela van al sam smogla snage da ju zadržim. Seka koja je rodila dvije cure me pitala jel mi se pije cola,ja reko ne. Kaže ona evo ti još jedan dokaz osim prstena da je dečko,njoj je samo kola pasala u obje trudnoće i na tom je mogla doslovno živit 😂 mada ne vjerujem u to,ali zasad svi imaju taj osjećaj da je dečko,vidjet ćemo predikcije ostatka obitelji 😂 uglavnom, probaj hladno ako ti ovako ne paše. A ako si probala i tu foru onda stvarno ne znam,ali se nekako moraš prisiliti pojesti nešto
Ja sam isto neko ko je bas pio gazirano
Od pocetka trudnoce mucnine svakodnevne ali ne uvijek uz povracanje
Npr ujutro nikako frizider ne mogu otvorit bas mi dode onaj nagon za povracanje haos
Ali npr ja mogu jesto tipa i oke je dok jedem al nalon jela gotovo odmah muke i tezina na zelucu
Ono sto sam primjetila jeste da kad popijem fantu bude mi lakse nekako kao da mi zeludac malo proradi
A povracanja sam imala sve iza podne bukvalno kad nesto pojedem sto mi nikako ne legne sve ispovracam
Hvala Bogu pa da povracanja nisu tako stalna
Ali mislim da je gore kad ostane u zelucu a nikako doci sebi hah
Samo kad popijem nesto gazirano lakse mi…a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Ja sam prva tri mjeseca mineralnu na litre pila radi mucnica, pasala mi je bas, sad mi i dalje pase jako gazirano, ali sve mi je preslatko, jedino mi je muz nasao u Vrutku San pellegrino gaziranu limunadu, onako je kiselkasto i gazirano, s dosta led meni tooop!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ne znam jel mi se ucini ili su crijeva al svaki put kad mi se ucini bude na tom mjestu gdje je trbuh tvrđi 🥰 ne svaki dan i bas moram biti mirna i knda kao da me lupne 1,2 puta 🥹
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav svima da se javim i ja... Trudna 6tj+5dana...zimsko dijete, vodenjak na mamu!
Sortiraj odgovore
Najstariji