Drage moje, hvala Vam svima od ā¤ļø
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
Soryy, ja sam isto ocito pomijesala⦠puno nas je pa ne mogu sva imena jos popamtiti š
Ma sve ok, tako mi je i samoj š
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?Ā
āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?
Kazu da se uglavnom u drugoj trudnoci moze prije osjetit bebicaš„°
De mi recite pijetel sta gazirano?
Meni toliko sve pada tesko na stomak haos
Samo kad popijem nesto gazirano lakse mi...a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Dobro je dok jedem kasnije haso
Elenica, meni je mama samnom imala mucnine, samo joj je kola pomagala. Pija ju je stalno i isto ju je mucilo dali ce mi naskoditi. Uglavnom nista mi ne fali, dapace.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Samo kad popijem nesto gazirano lakse miā¦a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Mene ne traži uopÄe gazirano. Kolu sam prije trudnoÄe pila skoro svakodnevno a sad evo mjesec dana bez problema. Ja sam isto u nekoj fazi da mi se āgadiā sve osim voÄa i to ne bilo kojeg,banane i jabuke su okej,ostalo je fifty-fifty oÄe zavrÅ”it u wc Å”koljci ili Äe ostat u želucu š nekako volim to pripisivat ovim vruÄinama i skužila sam da mi sve obavezno mora biti jako hladno da ne osjetim muÄninu,osim recimo ruÄka,meso i krumpir ili riža,to mora biti toplo,ali sve ostaloā¦jednu bananu sam pojela koja prethodno nije bila u hladnjaku i naravno da je htjela van al sam smogla snage da ju zadržim. Seka koja je rodila dvije cure me pitala jel mi se pije cola,ja reko ne. Kaže ona evo ti joÅ” jedan dokaz osim prstena da je deÄko,njoj je samo kola pasala u obje trudnoÄe i na tom je mogla doslovno živit š mada ne vjerujem u to,ali zasad svi imaju taj osjeÄaj da je deÄko,vidjet Äemo predikcije ostatka obitelji š uglavnom, probaj hladno ako ti ovako ne paÅ”e. A ako si probala i tu foru onda stvarno ne znam,ali se nekako moraÅ” prisiliti pojesti neÅ”to
Ja sam isto neko ko je bas pio gazirano
Od pocetka trudnoce mucnine svakodnevne ali ne uvijek uz povracanje
Npr ujutro nikako frizider ne mogu otvorit bas mi dode onaj nagon za povracanje haos
Ali npr ja mogu jesto tipa i oke je dok jedem al nalon jela gotovo odmah muke i tezina na zelucu
Ono sto sam primjetila jeste da kad popijem fantu bude mi lakse nekako kao da mi zeludac malo proradiĀ
A povracanja sam imala sve iza podne bukvalno kad nesto pojedem sto mi nikako ne legne sve ispovracam
Hvala Bogu pa da povracanja nisu tako stalnaĀ
Ali mislim da je gore kad ostane u zelucu a nikako doci sebi hah
Samo kad popijem nesto gazirano lakse miā¦a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Ja sam prva tri mjeseca mineralnu na litre pila radi mucnica, pasala mi je bas, sad mi i dalje pase jako gazirano, ali sve mi je preslatko, jedino mi je muz nasao u Vrutku San pellegrino gaziranu limunadu, onako je kiselkasto i gazirano, s dosta led meni tooop!Ā
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?
Ne znam jel mi se ucini ili su crijevaĀ al svaki put kad mi se ucini bude na tom mjestu gdje je trbuh tvrÄi š„° ne svaki dan iĀ bas moram biti mirna i knda kao da me lupne 1,2 puta š„¹
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Pozdrav svimaĀ da se javim i ja... Trudna 6tj+5dana...zimsko dijete, vodenjak na mamu!Ā
I ja jos uvijek borbe vodim s mucninama i prehranom opcenito. Meso i dalje ne mogu ni pomirisati, topla hrana nema sanse. Recimo, skuham varivo od kelja, cekam da se ohladi i onda jedem š¤¦š»āāļøš¤¦š»āāļø naravno da nije fino kao toplo ali ako pojeden toplo, mogu zaboravit da cu ista vise pojest taj dan od mucnine. Povratim jaaaaako rijetko jer ne zelim izazivat hranom/mirisima za koje vec znam da mi smetaju. Osim kad me nesto novo iznenadiššš
Odbrojavam do dana kad ce proci. š
š„²
šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Sortiraj odgovore
Najstariji