Mom, ma kakvi opterećivanje, ova grupa je da pišemo i da se držimo zajedno i pomaze, ne brini ništa ♥️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Večer cure,
Čestitam svim curkama s urednim pregledima 🥳🥳 Jana tebi je suđeno rađat velike momčine, što da ti kažem 😁😁 jel kuži K. da ti drob raste? Mene baš zanima kako će J reagirati 😄 sad kad ga pitam što mama ima u buši kaže majicu 😄
Simt ajme...jako mi je žao što sad prolaziš ovaj stres. Ja sam u prvoj trudnoći radila Nifty jer se vidjela omfalokela, ali taman se povukla s navršenih 12 tjedana dokad se tolerira. Meni je bilo najbitnije da nije vrsta omfalokele koja prati sindrome i zato sam radila Nifty i vidim da si i ti radila tako da što se tog dijela tiče možeš biti puuno mirnija jer je u tom slučaju, ako se i potvrdi, "samo" fizički problem koji će se sasvim sigurno uspješno riješiti operacijom 💪💪 ali svakako držim fige da se uopće ne radi o tome i da je lažna uzbuna!! I da, znam osobno dijete koje živi naajnormalniji život i sve se riješilo operacijom.
Mom2One čitam i divim se tvojoj hrabrosti i tako mi je žao zbog svega što si prošla. Od srca se nadam da će ti ova trudnoća već od sutra krenut u skroz drugom pravcu od prošle, šaljem puuno puno pozitivnih misli! 💛
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja imam prvi pregled sljedeći utorak 😬 privatno naravno, kod svoje tek za mjesec dana 😄
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara ma kuži vraga 🤣 kad mu kažem daj pusu braci poljubi me u trbuh, ali kad govorim da ne može ležat na meni jer to bracu boli, to ne kuži 🤣 nekad mu pustim video njega kad je bio ono, do mjesec dana kako place ili gleda neke igračke i ono, u čudu je. Niš mu nije jasno 🤣
Kažem mu tako će bit tvoj bravo kad stigne ovdje, ode, i govori ne ne ne 🤣🤣🤣
Mislim da neće na dobro 🤣
Trenutno mi je baš u nekoj čudnoj fazi, kupim ga iz vrtića pitam ga hoćemo ić u park, ne. Hoćemo se mazit, da. Uzela ga iz auta iz sjedalice vać se namontiro i naslonio glavu na rame 😳 nedaj bože da napustom prostoriju da mu se ne javim, ajme meni koji su to ispadi. Svako malo govorim "Karlo, mama ide piškit u wc, okej?" I tek kad dobijem odgovor da, onda odem 😫 gora sam nego on
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Danas sam dobila antibiotik. Roidakal protiv upala od pocetka trudnoce i d-manozu bas za te urino al vidis da ne pomaze. Puno tekucine. Caj od brusnice. I sve na preporuku ginekologa. Nista bez njega.
Ja se iskreno nadam da se neće ponoviti isti scenarij kao zadnji puta. Drži se,možete se izboriti zajedno ❤️
Hvala ti ❤️ i ja se nadam ali eto.
Necu Vas vise opterecivat sa tim, sad samo cekam od vas svih lijepe vijesti 😘
Nemam druge rijeci za tebe osim divljenja sa kojom snagom sve podnosis. Zelim ti jos tisucu puta vuse te snage i pozitivnih misli da sve bude u redu, cuvaj se ❤️
Sve drage ostale zene, cestitam na dobrim pregledima, cuvajte se samo i dalje i uzivajte u svojim picekima 🥰
Od mene jedna pozitivna vijest, secer mi je danas bio 4,6 tako da me zasad predtaju gnjaviti oko toga!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ana Maria bravo za do ar šećer 🥰🥳
Mom2One u mislima sam s tobom, javi se nakon pregleda ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mom2One nemoj nikad pomisliti da nas opterecujes. Ovo sve postoji da se skupa veselimo kad su vijesti dobre i da si pomazemo i podrzavamo kad nisu. Zato nam javljaj sve, a ja ti saljem hrpu pozitivne energije ❤️🌸 javi nam se nakon pregleda..
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Drage moje, hvala Vam svima od ❤️
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mom, mislim da sam negdje pročitala da 17
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Drage moje, hvala Vam svima od ❤️
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
Ja sam skuzila da ides ujutro u 8 u petrovu dezurnoj dr 🙈 ili je to SIMT 😳🙈
Ja sam se normalno ulogirala sad na e gradani
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji