![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
I ja jos uvijek borbe vodim s mucninama i prehranom opcenito. Meso i dalje ne mogu ni pomirisati, topla hrana nema sanse. Recimo, skuham varivo od kelja, cekam da se ohladi i onda jedem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ naravno da nije fino kao toplo ali ako pojeden toplo, mogu zaboravit da cu ista vise pojest taj dan od mucnine. Povratim jaaaaako rijetko jer ne zelim izazivat hranom/mirisima za koje vec znam da mi smetaju. Osim kad me nesto novo iznenadi😂😂😂
Odbrojavam do dana kad ce proci. 😅🥲
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Dosli su mi nalazi ponovnog vađenja krvi jer jos uvijek imam problema sa svrbezom dlanova, tabana i opcenito svrbeza po koži.
Jetrene probe su užas...
ALT (granica 36) je 99
AST (granica 30) je 66
Gama (granica 35) je 73
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Javila sam se gin, naravno, koji me odmah salje na hitnu s ovim nalazima i svrbezom.
😔😔😔
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Evo jedno drugo pitanje da li planirate godisnje odmore na ljeto?More,putovanja?
Mi smo planirali djecaka odvest bar 4-5 dana na more
Svakako posavjetovat se s ginekologom i ako on odobri na sto najvise trrba obratit paznje?
Marija dobrodošla! Jesi bila već na prvom pregledu?
Tinchystvarno su jako povišeni enzimi i najbolje je da odeš, jetra je zeznuta stvar u trudnoći. Samo otiđi što prije pa neka to oni tamo riješe. Možda budeš na promatranju pa pripremi odmah torbu sa stvarima,koju knjigu za čitanje ako imaš čisto da si spremna, a ako su zatrpani poslat će te doma pa te zapravo to može nekako i spasiti
Jesaam, jesam. Sa 6tj,dana, 2dana, vel: 3,28mm. Kaže da je sve u redu. Jedino šecer, normalno je 5.1,ja imam 5.4... Kaze da to nije strasno ali trebam pripaziti...
Evo uspjela sam uci. Saljem vam nalaz, i sad sam skuzila da mi nije stavio kompletnu KS nego diferencijalnu 🧐
https://ibb.co/hR9RyMY
Po ovome su bubrezi? Prvi put cujem za fosfatne cilindre.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Tinchystvarno su jako povišeni enzimi i najbolje je da odeš, jetra je zeznuta stvar u trudnoći. Samo otiđi što prije pa neka to oni tamo riješe. Možda budeš na promatranju pa pripremi odmah torbu sa stvarima,koju knjigu za čitanje ako imaš čisto da si spremna, a ako su zatrpani poslat će te doma pa te zapravo to može nekako i spasiti
Jesaam, jesam. Sa 6tj,dana, 2dana, vel: 3,28mm. Kaže da je sve u redu. Jedino šecer, normalno je 5.1,ja imam 5.4… Kaze da to nije strasno ali trebam pripaziti…
Ma da s tim sam i ja imala problem i odmah sam radila OGTT da se vidi sa nije nešto opasno za bebu,ali je okej za sada. Samo nastoj jest više povrća i voća sa manjim glikemijskim indeksom. Uvedi integralnu tjesteninu ako baš moraš jesti,a krumpira jako jako malo bez kruha u obroku. I vjerojatno ti je napomenula da moraš jesti barem 5,6 puta dnevno da ga držiš pod kontrolom i da ne skače toliko? 🙈
Dao mi je plan prehrane, da.. Ma bit će to sve u redu :) hvala puno na odgovoru i savjetima
Evo uspjela sam uci. Saljem vam nalaz, i sad sam skuzila da mi nije stavio kompletnu KS nego diferencijalnu 🧐
https://ibb.co/hR9RyMY
Po ovome su bubrezi? Prvi put cujem za fosfatne cilindre.
Draga jel ikako možeš isprintati taj nalaz i otići na hitnu? Ne sviđaju mi se nikako ovi proteini i fosfati. Moguće je da si navukla upalu bubrega ili nedaj Bože nešto još gore za tebe i bebu. Ne želim te plašiti ali proteini nikako nisu poželjni i oni su jako opasni u trudnoći. Ja bi na tvom mjestu isprintala nalaz i odmah na hitnu na očitavanje i neka vide što se događa. A odmah će ti napraviti i urinokulturu tamo i sve u kompletu.
Proteini su mi negativni. Jesi mislila mozda na nesto drugo?
A dobila sam odmah antibiotik, urinokultura bi mi mogla do pon biti gotova.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Jesaam, jesam. Sa 6tj,dana, 2dana, vel: 3,28mm. Kaže da je sve u redu. Jedino šecer, normalno je 5.1,ja imam 5.4… Kaze da to nije strasno ali trebam pripaziti…
Ma da s tim sam i ja imala problem i odmah sam radila OGTT da se vidi sa nije nešto opasno za bebu,ali je okej za sada. Samo nastoj jest više povrća i voća sa manjim glikemijskim indeksom. Uvedi integralnu tjesteninu ako baš moraš jesti,a krumpira jako jako malo bez kruha u obroku. I vjerojatno ti je napomenula da moraš jesti barem 5,6 puta dnevno da ga držiš pod kontrolom i da ne skače toliko? 🙈
Dao mi je plan prehrane, da.. Ma bit će to sve u redu :) hvala puno na odgovoru i savjetima
Sretno i da ne budeš imala problema kao ja? 😂😂😂🙈
Ma daj, kakvih imas? Koliko si ti trudna? Ili si rodila.... Nista ne be znam😅😂🤔🙂🙃
Drage cure, pridruzuje vam se jedna nova trudnica🥰 tek smo saznali tako da je jaako frisko- taman 4tt.
Istovremeno presretna i preuplasena, obzirom na proslo iskustvo.. ali nastojim misliti pozitivno🙏❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, pridruzuje vam se jedna nova trudnica🥰 tek smo saznali tako da je jaako frisko- taman 4tt.
Istovremeno presretna i preuplasena, obzirom na proslo iskustvo.. ali nastojim misliti pozitivno🙏❤️
Dobrodosla, cestitam i sretno
🤗 Bit će to sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji