Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2One
    16. Lipanj 2023. 20:54

Danas sam dobila antibiotik. Roidakal protiv upala od pocetka trudnoce i d-manozu bas za te urino al vidis da ne pomaze. Puno tekucine. Caj od brusnice. I sve na preporuku ginekologa. Nista bez njega. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    16. Lipanj 2023. 21:35

Caliopi ☘

Mom2One

Danas sam dobila antibiotik. Roidakal protiv upala od pocetka trudnoce i d-manozu bas za te urino al vidis da ne pomaze. Puno tekucine. Caj od brusnice. I sve na preporuku ginekologa. Nista bez njega.

Ja se iskreno nadam da se neće ponoviti isti scenarij kao zadnji puta. Drži se,možete se izboriti zajedno ❤️

Hvala ti ❤️ i ja se nadam ali eto. 
    Necu Vas vise opterecivat sa tim, sad samo cekam od vas svih lijepe vijesti 😘

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Jana25
    16. Lipanj 2023. 21:39

Mom2One

Caliopi ☘

Mom2One

Ja se iskreno nadam da se neće ponoviti isti scenarij kao zadnji puta. Drži se,možete se izboriti zajedno ❤️

Nikog ne opterecujes, daj molim te. Samo pisi, govori kako se osjecas. Tu smo i slusamo te  ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    16. Lipanj 2023. 21:40

Mom, nadam se da će sve biti u najboljem redu, navijam za sutra ! :)
    Caliopi, nisam imala kutijicu uz sebe al sam joj samo rekla da je od yasenke.. po pitanju tih stvari šta trebam koristiti joj ne vjerujem. Npr, kad sam saznala za trudnocu privatni dr mi je rekao da odmah krenem koristiti utrogestan u aspirin dok mi je ona rekla da ne moram ništa.. i onda na koju inicijativu je rekla da mogu koristiti.. zato pitam

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

PiaBuu
    16. Lipanj 2023. 21:46

Mom, ma kakvi opterećivanje, ova grupa je da pišemo i da se držimo zajedno i pomaze, ne brini ništa ♥️

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Zara7
    16. Lipanj 2023. 22:18

Večer cure, 
    Čestitam svim curkama s urednim pregledima 🥳🥳 Jana tebi je suđeno rađat velike momčine, što da ti kažem 😁😁 jel kuži K. da ti drob raste?  Mene baš zanima kako će J reagirati 😄 sad kad ga pitam što mama ima u buši kaže majicu 😄  
    Simt ajme...jako mi je žao što sad prolaziš ovaj stres. Ja sam u prvoj trudnoći radila Nifty jer se vidjela omfalokela, ali taman se povukla s navršenih 12 tjedana dokad se tolerira. Meni je bilo najbitnije da nije vrsta omfalokele koja prati sindrome i zato sam radila Nifty i vidim da si i ti radila tako da što se tog dijela tiče možeš biti puuno mirnija jer je u tom slučaju, ako se i potvrdi, "samo" fizički problem koji će se sasvim sigurno uspješno riješiti operacijom 💪💪 ali svakako držim fige da se uopće ne radi o tome i da je lažna uzbuna!! I da, znam osobno dijete koje živi naajnormalniji život i sve se riješilo operacijom. 
    Mom2One čitam i divim se tvojoj hrabrosti i tako mi je žao zbog svega što si prošla. Od srca se nadam da će ti ova trudnoća već od sutra krenut u skroz drugom pravcu od prošle, šaljem puuno puno pozitivnih misli! 💛

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    16. Lipanj 2023. 22:19

Ja imam prvi pregled sljedeći utorak 😬 privatno naravno, kod svoje tek za mjesec dana 😄

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Jana25
    16. Lipanj 2023. 22:30

Zara ma kuži vraga 🤣 kad mu kažem daj pusu braci poljubi me u trbuh, ali kad govorim da ne može ležat na meni jer to bracu boli, to ne kuži 🤣 nekad mu pustim video njega kad je bio ono, do mjesec dana kako place ili gleda neke igračke i ono, u čudu je. Niš mu nije jasno 🤣
    Kažem mu tako će bit tvoj bravo kad stigne ovdje, ode, i govori ne ne ne 🤣🤣🤣
    Mislim da neće na dobro 🤣
    Trenutno mi je baš u nekoj čudnoj fazi, kupim ga iz vrtića pitam ga hoćemo ić u park, ne. Hoćemo se mazit, da. Uzela ga iz auta iz sjedalice vać se namontiro i naslonio glavu na rame 😳 nedaj bože da napustom prostoriju da mu se ne javim, ajme meni koji su to ispadi. Svako malo govorim "Karlo, mama ide piškit u wc, okej?" I tek kad dobijem odgovor da, onda odem 😫 gora sam nego on

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ana_Maria
    16. Lipanj 2023. 22:43

Mom2One

Caliopi ☘

Mom2One

Nemam druge rijeci za tebe osim divljenja sa kojom snagom sve podnosis. Zelim ti jos tisucu puta vuse te snage i pozitivnih misli da sve bude u redu, cuvaj se ❤️
    Sve drage ostale zene, cestitam na dobrim pregledima, cuvajte se samo i dalje i uzivajte u svojim picekima 🥰
    Od mene jedna pozitivna vijest, secer mi je danas bio 4,6 tako da me zasad predtaju gnjaviti oko toga!

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Jana25
    17. Lipanj 2023. 07:00

Ana Maria  bravo za do ar šećer 🥰🥳
    Mom2One u mislima sam s tobom, javi se nakon pregleda ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI