![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Zvao me gin osobno. Dosli nalazi krvi i urina, urinokulturu cekamo.
Poviseni dosta leukociti i neutrofili u krvi, a urin je koma sve redom. Prepisao mi antibiotik da pokrijemo ako je urinoinfekcija dok cekamo urinokulturu da nije kakva bakterija.
Za crp sam zab pitat, vidjet cu nalaze na e-gradani ujutro.
Uglavnom, doslovno u dan mi se ponavljaju redom svi dogadaji isti, kao kod proslog pobacaja. Tako da su mi najcrnje misli trenutno u glavi.
Pokusaj razmisljati pozitivno.Vjerujem da nije lahko ali pokusaj…
Da li si ti prije provjeravala sve te nalaze s obzirom na prethodnu trudnocu kako se zavrsila
Pa pocetkom ove da li si ovo sve kontrolisala na pocetku?
Nadam se da ce ti doktor dati neko objasnjenje…zasto se to desava sve
Jesam. Iza pobacaja, svi nalazi su kontrolirani vise puta, sve u redu. Prije trudnoce zadnji, sve u redu. Zadnje sto mi je vadio je bilo u sadasnjoj trudnoci, 28.4., svi nalazi uredni, kks, urin, urinokultura, CB, Torch, nema sta nema. Sve negativno.
Sreca pa sam im na hitnoj rekla da napisu preporuku za kks i urin da se napravi jer on nije smatrao da treba jer smo kao vadili nedavno. Vec sam mislila ic privatno.
Ne znaju ni oni i nije im jasno. Obzirom da nikad niti jedna bakterija nije bila izolirala. Sad cemo vidjet ove zadnje CB i urinokulturu. Jel se u dva tjedna od zadnjih CB sto promijenilo.
A boze dragi bas je cudno...
I da se bas u slicnim tjednima sve vraca ti...nesto mora pokrenut sve to...
Poviseni dosta leukociti i neutrofili u krvi, a urin je koma sve redom. Prepisao mi antibiotik da pokrijemo ako je urinoinfekcija dok cekamo urinokulturu da nije kakva bakterija.
Uglavnom, doslovno u dan mi se ponavljaju redom svi dogadaji isti, kao kod proslog pobacaja. Tako da su mi najcrnje misli trenutno u glavi.
Da li si ti prije provjeravala sve te nalaze s obzirom na prethodnu trudnocu kako se zavrsila
Jesam. Iza pobacaja, svi nalazi su kontrolirani vise puta, sve u redu. Prije trudnoce zadnji, sve u redu. Zadnje sto mi je vadio je bilo u sadasnjoj trudnoci, 28.4., svi nalazi uredni, kks, urin, urinokultura, CB, Torch, nema sta nema. Sve negativno.
Sreca pa sam im na hitnoj rekla da napisu preporuku za kks i urin da se napravi jer on nije smatrao da treba jer smo kao vadili nedavno. Vec sam mislila ic privatno.
Ne znaju ni oni i nije im jasno. Obzirom da nikad niti jedna bakterija nije bila izolirala. Sad cemo vidjet ove zadnje CB i urinokulturu. Jel se u dva tjedna od zadnjih CB sto promijenilo.
A boze dragi bas je cudno…
I da se bas u slicnim tjednima sve vraca ti…nesto mora pokrenut sve to…
Sve jednako. U dan. Prosli pobacaj 14+4, dan prije takoder dobila antibiotik. Krvarila doslovne u iste dane kao i sada. Ne znam sta bih rekla eto.
Nesto da. A sto, to se ne zna, zasad.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sve jednako. U dan. Prosli pobacaj 14+4, dan prije takoder dobila antibiotik. Krvarila doslovne u iste dane kao i sada. Ne znam sta bih rekla eto.
A kakvo je stanje s krvarenjem?Da li se smirilo?
Curke,oprostite,mozak je kaša i ne želim vas uvrijediti ako stavim krivi nick pa ću rađe ovako napisati. Sve koje ste imale super preglede čestitam. Vidim međutim da ima i onih koji će strahovati preko vikenda i želim ti da negdje izvučeš snagu do toga dana i ako ispadne ispravna dijagnoza da nije nešto prestrašno. Što se tiče smeđarenja. Ne znam..moj doktor osobno vjeruje da nije zabrinjavajuće u jako ranoj trudnoći dok se sve mijenja i naglo širi,tijelo se preilagođava novoj ulozi,ali svejedno prepisuje utrogestan/duphastone. Jednostavno j takav da u trudnoći krv ne voli vidjeti nebitno koje je boje i jako je osjetljiv prema tome pa odmah daje terapiju da se pomogne tijelu jer je očito negdje nastao trenutni zastoj, ali opet. To je valjda samo moj doktor?
Nego imam pitanje ili dva..jel ima koja od vas da joj je u ovako ranoj fazi trudnoće (ja sam 9+1) mozak kao kaša? Ako odmah nešto ne obavite čega se sjetite ili ne kažete,jednostavno ispari. Drugo,danas sam valjda ubila oko na 4 sata. Jednostavno sam umorna,umorna i još malo umorna 🤷♀️ i ono zadnje i najslađe: primijetila sam da sam se malo “promijenila” naime,prije trudnoće sam bila osoba bez filtera, ali neke stvari koje su ovako grublje bi pokušala malo uljepšati ili naći neke druge riječi da baš ne uvrijedim i povrijedim tu osobu,ali sada. Ne osjećam ni trunku grižnje savjesti jer kažem što mislim i kako je bez traženja drugoh riječi i uopće pokušavanja da to ublažim. Ko da sam postala bezosjećajna prema drugima. Jel se koja do sada srela s tako nekom ekstremnijom promjenom u trudnoći? I to je baš izraženo zadnja 2-3 dana
Da krv svjeza nije dobra nikako iako evo prijateljice krvare par puta u trudnoci i sve super.
Dok vidis danas moja doktorica u Njemackoj rekla vi ste vec u 16 tt i smedarenje ne treba vas brinut.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
A kakvo je stanje s krvarenjem?Da li se smirilo?
Trenutno ne krvarim i nemam smedi iscjedak.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Curke,oprostite,mozak je kaša i ne želim vas uvrijediti ako stavim krivi nick pa ću rađe ovako napisati. Sve koje ste imale super preglede čestitam. Vidim međutim da ima i onih koji će strahovati preko vikenda i želim ti da negdje izvučeš snagu do toga dana i ako ispadne ispravna dijagnoza da nije nešto prestrašno. Što se tiče smeđarenja. Ne znam..moj doktor osobno vjeruje da nije zabrinjavajuće u jako ranoj trudnoći dok se sve mijenja i naglo širi,tijelo se preilagođava novoj ulozi,ali svejedno prepisuje utrogestan/duphastone. Jednostavno j takav da u trudnoći krv ne voli vidjeti nebitno koje je boje i jako je osjetljiv prema tome pa odmah daje terapiju da se pomogne tijelu jer je očito negdje nastao trenutni zastoj, ali opet. To je valjda samo moj doktor?
Nego imam pitanje ili dva..jel ima koja od vas da joj je u ovako ranoj fazi trudnoće (ja sam 9+1) mozak kao kaša? Ako odmah nešto ne obavite čega se sjetite ili ne kažete,jednostavno ispari. Drugo,danas sam valjda ubila oko na 4 sata. Jednostavno sam umorna,umorna i još malo umorna 🤷♀️ i ono zadnje i najslađe: primijetila sam da sam se malo “promijenila” naime,prije trudnoće sam bila osoba bez filtera, ali neke stvari koje su ovako grublje bi pokušala malo uljepšati ili naći neke druge riječi da baš ne uvrijedim i povrijedim tu osobu,ali sada. Ne osjećam ni trunku grižnje savjesti jer kažem što mislim i kako je bez traženja drugoh riječi i uopće pokušavanja da to ublažim. Ko da sam postala bezosjećajna prema drugima. Jel se koja do sada srela s tako nekom ekstremnijom promjenom u trudnoći? I to je baš izraženo zadnja 2-3 dana
Ta sam!
Umorna od spavanja... a nervoza boze oslobodi, a inace ni n od nervoze kod mene, samo pomalo. A sada, bez griznje savjesti svima odbrusim, i jos nadodam koju u potpunosti bezveze.
Utorak imam pregled, nadam se da ce bit ok sve😊
Da ne tražim sad sve nadimke, želim svima čestitati na dobrim pregledima..
..
Mom drži se, možda ipak sve na kraju bude druga priča od one koja se već desila. ❤️
..
Caliopi i ja. Znači mozak zabloka, fali mi riječ koju želim reći. Umor da ne pričam, upravo se probudila, umorna 🤣
Što se tiče tolerancije na gluposti, nema je, svima kažem što mislim, dobro i prije sam ja znala reći, ali sad uopće nemam filtera.
Ful česti se znam rasplakat, na neke “gluposti”.
Trenutno ne krvarim i nemam smedi iscjedak.
Neka tako i ostane 🙏🤞❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mom, koliko ti je povećano leukociti i neutrofili?
Jer je i meni al mi dr rekla da nema veze i da je to uredu..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Mom, koliko ti je povećano leukociti i neutrofili?
Jer je i meni al mi dr rekla da nema veze i da je to uredu..
Tocan broj ti ne znam, znat cu ujutro kad vidim nalaz. Za leukocite znam da mogu bit malo poviseni u trudnoci sami po sebi. Mozda ti nije jako visoko.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji