Zara, ti si 8 tjedana. Nisi jos bila na pregled? Kakva si sa simptomima i to. Ajme ja neznam kako cu docekati te tjedne za pregled. Nekad se uopce ne osjecam trudno.
Probaj se ne brinuti oko simptoma, ja sam evo skoro punih 10 tjedana i nemam nijedan simptom 😂 da ne odem na ultrazvuk i ne vidim bebu ne bi vjerovala…ja sam se isto brinula na pocetku, ali sada sam zahvalna sto je to tako i sto mogu uzivati i svakom danu

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ens, hvala. Nisam ja imala simptoma ni u prosloj trudnoci ali uvijek neka briga. A kad si bila na prvi pregled?

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Drage moje, hvala Vam svima od ❤️
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
Soryy, ja sam isto ocito pomijesala… puno nas je pa ne mogu sva imena jos popamtiti 😀

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ens, hvala. Nisam ja imala simptoma ni u prosloj trudnoci ali uvijek neka briga. A kad si bila na prvi pregled?
Prvi pregled sam imala sa 6 tjedana, tad se lijepo vec culo srce i sve je bilo ok, onda sam iduci imala sa 8 tjedana. Sad cekam 5.7.to ce mi bit tocno tri mjeseca i nakon toga planiram svima objaviti trudnocu, za sada smo samo rekli starcima…

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ako ce te utjesiti, ja sam bila 5+6 kad se vidjelo i srceko i sve. Ako jos nemas termin pregleda, mozda da se narucis krajem sljedeceg tjedna. To bi trebalo biti ok. Ili odes privatno.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Drage moje, hvala Vam svima od ❤️
Jana25 i Ens mislim da ste me krivo razumijele. Nemam ja danas pregled, termin mi ostaje 27.6.
Nego sam danas trebala dignuti nalaze sa e-gradani, medutim iz nekog razloga mi se ne zeli ulogirati. Nece ni suprugu. Imate vi problema s tim ako se prijavljujete preko erste?
Soryy, ja sam isto ocito pomijesala… puno nas je pa ne mogu sva imena jos popamtiti 😀
Ma sve ok, tako mi je i samoj 😉

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ima netko da je osjetio bebicu a da je u slicnim tjednima kao ja? Ili sam pocela umisljat?
Kazu da se uglavnom u drugoj trudnoci moze prije osjetit bebica🥰
De mi recite pijetel sta gazirano?
Meni toliko sve pada tesko na stomak haos
Samo kad popijem nesto gazirano lakse mi...a hrana mi bas tesko pada sva bukvalno
Dobro je dok jedem kasnije haso
Elenica, meni je mama samnom imala mucnine, samo joj je kola pomagala. Pija ju je stalno i isto ju je mucilo dali ce mi naskoditi. Uglavnom nista mi ne fali, dapace.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji