Dobro jutro cure evo i mene kod vas☺️
Kod mene je malo drugačija priča… nakon 7 godina (skoro) braka i 5 spontanih pobačaja imamo opet plus, ovaj put sreca u nesreći da je moj ginekolog otišao i zapala me predivna ginekologica iz bolnice koja mi je rekla poslije toliko spontanih cim ugledam plus da joj se javim da krenemo sa heparinom… E tako da se već bockam 10 dana i za sada je sve ok… sljedeću srijedu idem na kontrolu trebalo bi srce početi kucati…
Puno sam se dvoumila dal se uopće javljati ovdje jer svaki put nije završilo slavno ali nisam mogla odoljeti☺️
Želim vam sreću svima🍀
Zadnja menga 17.02. , aplikacija kaže predviđen termin za porod je 24.11.2023. Pa ćemo viditi… nadam se da ćemo se sto duže obdje družiti 😘
Ovaj put ce biti sve kako treba. Samo hrabro i strpljivo! Inamo isti dan termin! A sto se tice javljanja, i ja sam se dvoumila isto, ker kad sam se javila nije dobro zavrsilo, al to su bapske price!
Dobrodosla!;)
Pozdrav cure…
Ja bi se prikljucila,ako me primate
Trenutni status: druga trudnoca 9+6, za sad sve tocno kako treba i sve ok,malac ce nauniti 4 godine u travnju…
Dobrodosla!;) ti si vec u lijepim tjednima😃
Hvala cure svima! Nadam se da idemo sve do kraja ovaj put!
Oho BruNa isti dan termin? Onda se pratimo☺️
Vidim spominjale ste simptome… ja ništa osim bolnih grudi, koje svaki 10 min pipam😂 kao budala i tu i tamo neki kao grčevi i pritisak… al nadam se da je to sve normalno🫣
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Mala_mu dobrodošla i sretno za ovaj put! ❤ 🤞🏻🤞🏻
Padakisa naravno da primamo, dobro nam došla, baš lijepo da nas ima i s drugom trudnoćom, sve najbolje! ☺
Cure vidim da nas se skuplja pa ako ste za, mogu ja npr. za tjedan-tjedan i pol dok neke od nas odu na preglede napraviti našu listu s imenima i datumima, još malo treba pričekati da nas se skupi, evo jedan prijedlog, ako prihvaćate, ja se angažiram! 😉
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Da,lijepi su tjedni vec samo sam ja ovaj put jos uvijek preoprezna(za razliku od prve trudnoce kad sam popisani plus svima javila)
Jos uvijek nismo nikome rekli,cekamo rezultate niftija kojeg radim na 12+2 pa cemo onda obznanit!
Razlog-u pocetku se beta nije pravilno duplala pa je bilo upitno sto je i gdje je trudnoca uopce,tako da sam vec odradila tri UZV-a i jos cu jedan do tog velikog 12.tjedna.
Pa eto cure,ako koja bude imala slicnu situaciju da znate da ni nepravilno duplanje bete ne treba znacit nista...
Da,lijepi su tjedni vec samo sam ja ovaj put jos uvijek preoprezna(za razliku od prve trudnoce kad sam popisani plus svima javila)
Jos uvijek nismo nikome rekli,cekamo rezultate niftija kojeg radim na 12+2 pa cemo onda obznanit!
Razlog-u pocetku se beta nije pravilno duplala pa je bilo upitno sto je i gdje je trudnoca uopce,tako da sam vec odradila tri UZV-a i jos cu jedan do tog velikog 12.tjedna.
Pa eto cure,ako koja bude imala slicnu situaciju da znate da ni nepravilno duplanje bete ne treba znacit nista…
Da tako cu i ja s 12+0 kad nifty obavimo objavit trudnocu ,zasad zna samo frendica i muz!
Dobrodosle nove cure!!
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Mala_mu i Padakisa dobro došle!!!! Želim vam svu sreću, školske trudnoćei druženje do kraja ❤️ 🥰
Baš liJepo da nam se grupica povecava.
Bilo bi zgodnije pratit kad biste sve stavile ovo odbrojavanje i malo opisa, godine….sto se vec sve stavlja dolje 😁 (ako želite naravno)
Lista? NARAVNO!!!! 😁😁😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hvala cure svima! Nadam se da idemo sve do kraja ovaj put!
Oho BruNa isti dan termin? Onda se pratimo☺️
Vidim spominjale ste simptome… ja ništa osim bolnih grudi, koje svaki 10 min pipam😂 kao budala i tu i tamo neki kao grčevi i pritisak… al nadam se da je to sve normalno🫣
Ovo pipkanje cica mi je jos ostalo od prosle trudnoce. Tak i ja svako malo pipam. Imam povremene bolove u trbuhu,i od jucer blagu mucninu. A pojela bi sve zivo slatko😂
Mala Mu u kojem si tjednu? Mozes u potpisu napisati sve sto mislis da je bitno da znamo o tebi da se mozemo pratiti. Sto se simptoma tiče, eh to je bas individualno, neke znaju bit trudne 3 mj i tek tada dodu neki simptomi a neke oko 6-7 tjedna.
Padakisa drago mi je da je sve okej s bebom iako se beta nije pravilno duplala 💗
A sto se tice liste, naravno ja sam za!! 🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji