Moji simtomi su ono strašan umor, uvijek mi sve u kući mora biti čisto ko suza, cure moje meni se zadnjih par dana apsolutno ništa neda, samo bih ležala..totalno ne tipično za mene 🙈
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja ništa od mučnina al zato grudi ubijaju, i imam kao neko zatezanje grčevi dolje, ne trbuh već bas ispod…. Neznam opisat😂
Naravno da će bizi sličica samo da sve bude ok, i ako skontam kako se stavlja slika😂
E kako vama računaju trudnocu, meni moja ginićka ne računa od zadnje menge nego tjedan kasnije, npr meni moja aplikacija pokazuje 7/3 a ona mo računa 6/3…🤔
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Jana25 9 tjedana i 6 dana :) taman su mi počeli termine za preglede davati sve rijeđe i sad sam u isčekivanju svakih dva tjedna do sljedećeg :')
Tami0910 najnormalniji simptomi, ne trebaš se brinuti. prošla sam sve, od bolova u crijevim,a do zatvora i ogromne nadutosti, ali ako te tješi, nakon 8 tjedna mi je sve to prošlo! :D
Mala_mu ja idem kod dva ginekologa, privatnog i socijalnog. privatni mi računa 9 tj i 6 dana (tako mi i je ako brojimo od prvog dana zadnje mjesečnice), a socijalna gin. 8 tj i 1 dana, cak je poprilicno velika razlika
Ja sam baš umorna, grudi me bole, još nisu krenule mučnine (a nadam se i da neće).
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Pozdrav,
kako ste djevojke?
Ja sam tako nervozna sto se vise blizi pregled..
Obzirom na prethodni ishod, mislim da je to razumljivo, ali..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav!
Evo da se i ja javim. Sada sam 5 tj i 4 dana. Prvi pregled imam 12.4. pa ću onda biti pametnija za dalje!
Kod mene danas počeli menstrualni bolovi malo. Ne znam što da mislim uopće.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji