Tratincica12345 kada ti ides na prvi pregled?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Cure,
ovaj nadolazeci tjedan tko ima preglede🤞🙏❤️
Nadam se da cemo imat sretne i lijepe vijesti.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
lana202021 idem 14.travnja u petak, sa 6 tjedana i 6 dana
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Hej drage moje, kako ste mi danas? Kako provodite nedjelju? 🙂
Želim samo reći da se odjavljujem s ove teme jer smatram da sam prerano ušla u bilo kakvu komunikaciju vezano za trudnoću, možda ću biti spremna na to tek kad prođe prvo tromjesečje ako trudnoće uopće ima.
Želim svakoj od vas uredne i školske trudnoće i da se družite do samog kraja 💗🥰😘
——-
Što se liste tiče, ne znam tko je sastavio, slobodno me maknite 🙂
Jel mozes objasnit ovo ,,ako trudnoce uopce ima,,..
Sretno 🥰
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Imam pitanje bila sam na pregled i pise mi u nalazu uterus RVFu nepravilan, s izrazenim sekrecijskim edometrijem 13mm sta to znaci
Jutro cure, ja u srijedu idem na pregled, gin mi je rekla da bi tad se trebalo srce čuti tako daaaa… nadamo se, bockam se svaki dan, utrogestani 3*1 pa kako bude evo.
Cure kome ste vi rekle? Ja zasada mojim sestrama, kumi i prijatelji zajednički su nam skuzili 😂
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Pozdrav curke! Čestitam svima na divnim vijestima! :) Priključujem se i ja, termin je 1.11., ali mislim da sam nekako bliže vama nego jesenskim bebama! :D
Zanima me razmišljate li već sada o prenatalnom testu i ako da za koji ste se odlučile?
johel02 dobro došla kod nas! Radila sam Nifty u prvoj trudnoći i pokazao mi se dobrim.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Pozdrav cure, kako ste? Moram se požalit na svoje tegobe pa me zanima da li ih i neka od Vas proživljama.
Sinoć sam se probudila sa bolovima u trbuhu, ne grčevi nego težina u crijevima (kao kad Vam teško padne kad se najedete/prejedete), jedva sam išla na wc i onda me prošlo i zaspala. Nadam se da sam jedna od onih koju će zatvor zaobići u trudnoći. Jutros podizanje želudca, nagon na povraćanje, ali bez povraćanja zasada..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jutro 🥰
Johelo02 dobrodošla 🥳 koji si tjedan? Predpostavljam da si vec pbavila svoj pregled 😄
Radila sam u prvoj trudnoći Veritas, budem i sad 🤷♀️
Mala_mu javi se s pregleda s dobrim vijestima i slikicom 😄
Tami0910 za proslu trudnocu se ne sjecam al evo sad kako je otkucalo 5+0 krenule su te mučnine s nagonom na povrcanje bez povracanja. Tako da te po tom pitanju razumijem.
Sto se tice crijeva nemam jos bolove ali se sjecam u prosloj t da tjedan dana nisam uopce imala osjecaj, potrebu za velikom nuzdom. 🙄 trenutno ju nemam tek 2 dana 🤣
Pomozi si s donat mg vodom 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji