Ma znam, nego ja cu ici na 6+4 pa se nadam da nece bit prerano. O tome razmisljam, a nestrpljiva sam i ne bi htjela jos cekat duze. I zbog posla i zbog svojih zivaca. Iako mi se u uspjesnoj trudnoci vidjelo sa 6+1 srcana akcija. A kod pobacaja nista ni sa 8 tjedana. Pa ni htjela zbog spontanog ic ranijeMislim da nece biti prerano, ako ne srce vidjet ce se da je trudnoca u maternici i da je sve ok.
I ja sam nestrpljiva i isla bi odmah sutra ali prezivjet cu do utorka nekako 🙈
Pise ži da mi je beta 0,200 a sta to znaci dali itko zna
Ma znam, nego ja cu ici na 6+4 pa se nadam da nece bit prerano. O tome razmisljam, a nestrpljiva sam i ne bi htjela jos cekat duze. I zbog posla i zbog svojih zivaca. Iako mi se u uspjesnoj trudnoci vidjelo sa 6+1 srcana akcija. A kod pobacaja nista ni sa 8 tjedana. Pa ni htjela zbog spontanog ic ranijeMislim da nece biti prerano, ako ne srce vidjet ce se da je trudnoca u maternici i da je sve ok.
I ja sam nestrpljiva i isla bi odmah sutra ali prezivjet cu do utorka nekako 🙈Pise ži da mi je beta 0,200 a sta to znaci dali itko zna
To znaci da nisi trudna. Ali svakako se javi svom ginekologu da ti pojasni nalaz.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Nisam uspjela popratiti, ima li nas ovdje koje imamo već dijete možda? ☺ Što mislite kako ćete se snaći, imate li više strahova u ovoj trudnoći? Ja moram priznati da sam sad puno nestrpljvija nego prvi put...🙊
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Nisam uspjela popratiti, ima li nas ovdje koje imamo već dijete možda? ☺ Što mislite kako ćete se snaći, imate li više strahova u ovoj trudnoći? Ja moram priznati da sam sad puno nestrpljvija nego prvi put…🙊
Ja imam malu 21 mjesec ima.
Najradje bi da sutra rodim da vidim kako cu se snac😂
U 11mj mi termin znaci tad ce ona imat vec 2ipo godine i mislim da je to ok razlika vec.
Ona vec sad jako samostalna,prica sve,itd
Da ce bit tesko oce sigurno dok ovo drugo dijete ne napuni barem godinu🫣
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Rina39 moja je napunila dvije godine, da to je ok razlika kao što kažeš. Znam slučajeva gdje su mi prijateljice rekle da je lakše s dvoje/troje nego s jednim, ja im nikad nisam vjerovala🤭
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Nisam uspjela popratiti, ima li nas ovdje koje imamo već dijete možda? ☺ Što mislite kako ćete se snaći, imate li više strahova u ovoj trudnoći? Ja moram priznati da sam sad puno nestrpljvija nego prvi put…🙊
Imam vragolana koji ce u 9 mj napuniti 2 godine, a termin je krajem 11.
Ne znam kako cu se snaci, vjerujem dobro.
Kako je on sad veci mislim da mi puno vise vremena i energije oduzima nego kad je bio mala beba. Te tobogan, sutanje lopte, ljuljanje, vijanje...
Jako voli djecu i ljude (za sad) talo da se nadam da ce sve proci okej s njegove strane 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kad planirate reći ostalima za trudnoću?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Rina39 moja je napunila dvije godine, da to je ok razlika kao što kažeš. Znam slučajeva gdje su mi prijateljice rekle da je lakše s dvoje/troje nego s jednim, ja im nikad nisam vjerovala🤭
Ja kad sam prvi put zatrudnila brinula se kako cu radit s malom bebom(radim frizure po kućama) i pocela radit kad je mala imala 2 mjeseca .
Sad me opet strah kako cu a kaze menu muz ;sposobna si nebrinem za tebe!!😂
I stvarno ooet mislim da i s dvoje bude ok,ako spavaju preko dana u isti vrijeme itd
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
Tek s 12 tjedana trudnoce,tako sam i prije 2 godine
Svi tako kazu pa cu i ja tada s razlogom ipak!!
Nedaj boze neceg necu da me propituju svi..
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
Kako kome. Svojim roditeljima sam rekla nakon prvog pregleda kod dr. To je bio 8tt
Ostalima između 10 i 12tt
Prva 3 mjeseca definitivno jesu najrizičnija, ali kad pogledate malo opise crua ovdje na forumu, npr ma ih koje su gubile trudnoću i u 16, 18tjednu pa i u 20. Tako da cijelo to razdoblje je rizicno i nepredvidivo. Ipak se zove drugo stanje 😁
Mislim da je to individualno, kako se osjecate tako napravite. Bitno da s ničije strane nema osuda.
.
Konkretno mislim da ću za ovu trudnoću svima lagat. Slagat ću i termin poroda za cca mjesec dana.
Ubijala su me pitanja pred kraj jesam li u komadu i svako malo zvoni telefon. Tako da mislkm da sto manje ljudi zna bit cu sretnija 🤣
A jesam ga natipkala
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji