Ja sam svojim najblizima rekla vec sada, a ostalima cu nakon pregleda. Ja sam shvatila nakon spontanog da nemam sta skrivat,ionako se nakraju sve sazna,prije il kasnije. Ps.ja imam curicu od 2 godine😃
Aa znači ima nas već s dječicom. ☺😚 Ja sam svojoj i muževoj najužoj obiteli rekla, a za nešto više ćemo pričekati do pregleda.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Aa znači ima nas već s dječicom. ☺😚 Ja sam svojoj i muževoj najužoj obiteli rekla, a za nešto više ćemo pričekati do pregleda.
Ima ima. Bit će nam veselo s malcima i trbusima 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kad planirate reći ostalima za trudnoću?
Hej, želim vam svima dobro jutro 🙂
Meni je ovo prva trudnoća i nakon 3 godine čekanja i pokušavanja najrađe bi svima odmah rekla ali suzdržavam se. Rekla sam roditeljima, sestri i najboljim prijateljicama te šogorici koji su od početka znali da smo išli na mpo, a na poslu ću reći tek nakon prvog pregleda jer me nece više biti, a stvarno se nadam da ce na pregledu sve biti ok i da će se nešto vidjeti 🙏🏻🤞
Jer već sada mi je žao sto toliko ljudi zna jer me svaki dan netko pita kako sam 🤦🏻♀️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Kad planirate reći ostalima za trudnoću?Hej, želim vam svima dobro jutro 🙂
Meni je ovo prva trudnoća i nakon 3 godine čekanja i pokušavanja najrađe bi svima odmah rekla ali suzdržavam se. Rekla sam roditeljima, sestri i najboljim prijateljicama te šogorici koji su od početka znali da smo išli na mpo, a na poslu ću reći tek nakon prvog pregleda jer me nece više biti, a stvarno se nadam da ce na pregledu sve biti ok i da će se nešto vidjeti 🙏🏻🤞
Jer već sada mi je žao sto toliko ljudi zna jer me svaki dan netko pita kako sam 🤦🏻♀️
E tocno to. Svaki dan me netko pita kako sam, zasti vise ne pusim i tako. Imam osjecaj da im svima lazem u facu. Iako je to nase pravo da privatno zadrzimo za sebe😃
Ja zapalim dvije dnevno Iqous cigare ,a uvijek nosim cigare i stavim na stol tako da nitko nemoze skuzit!!
Tako sam i u prvoj trudnoci😂😂😂
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Dobro jutro cure evo i mene kod vas☺️
Kod mene je malo drugačija priča… nakon 7 godina (skoro) braka i 5 spontanih pobačaja imamo opet plus, ovaj put sreca u nesreći da je moj ginekolog otišao i zapala me predivna ginekologica iz bolnice koja mi je rekla poslije toliko spontanih cim ugledam plus da joj se javim da krenemo sa heparinom… E tako da se već bockam 10 dana i za sada je sve ok… sljedeću srijedu idem na kontrolu trebalo bi srce početi kucati…
Puno sam se dvoumila dal se uopće javljati ovdje jer svaki put nije završilo slavno ali nisam mogla odoljeti☺️
Želim vam sreću svima🍀
Zadnja menga 17.02. , aplikacija kaže predviđen termin za porod je 24.11.2023. Pa ćemo viditi… nadam se da ćemo se sto duže obdje družiti 😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Kod mene je malo drugačija priča… nakon 7 godina (skoro) braka i 5 spontanih pobačaja imamo opet plus, ovaj put sreca u nesreći da je moj ginekolog otišao i zapala me predivna ginekologica iz bolnice koja mi je rekla poslije toliko spontanih cim ugledam plus da joj se javim da krenemo sa heparinom… E tako da se već bockam 10 dana i za sada je sve ok… sljedeću srijedu idem na kontrolu trebalo bi srce početi kucati…
Puno sam se dvoumila dal se uopće javljati ovdje jer svaki put nije završilo slavno ali nisam mogla odoljeti☺️
Želim vam sreću svima🍀
Zadnja menga 17.02. , aplikacija kaže predviđen termin za porod je 24.11.2023. Pa ćemo viditi… nadam se da ćemo se sto duže obdje družiti 😘
Draga, želim ti svu sreću ovog svijeta da na pregledu čujes srce kako kuca 🙏🏻💗 i bit ce sve okej, i ja se nadam da cemo se sto duže ovdje druziti 😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Želim vam sreću svima🍀
Dobro nam došla. Sve će biti dobro, vjerujem 🥰❤️
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Pozdrav cure...
Ja bi se prikljucila,ako me primate
Trenutni status: druga trudnoca 9+6, za sad sve tocno kako treba i sve ok,malac ce nauniti 4 godine u travnju...
Sortiraj odgovore
Najstariji