Cure evo mene s pregleda :)
Trudnoća je u maternici tako da je sve okej :)
Za sve ostalo je, naravno prerano ali barem sam sada mirnija ❤️Wooohooooo 🥳🥳🥳
Uzivaj sad do iduceg 😁
Gdje di bila na pregledu, si iz Zg?U Zagrebu, privatno mogu ti preporuciti Gemini Plus polikliniku, Špansko/Malešnica. Doktorica Zrinka je super!
Jel? U prvoj trudnoći sam bila u Medi fem kod doktora Miškovića...paaa nemam baš neke riječi hvale za njega. Radili smo anomaly scan. Ujedno je trebao bit poklon suprugu za rođendan da skupa vidimo bebu u ljudskom obliku. Nije ni upalio 4D. Isprepado me sa proširenim pijelonima, i napisao da se bebi ne prikazuje želudac 🙄 možete mislit mene paničara i još k tome prva trudnoća u doba korone. Divno 🤣
Moja socijalna mi je bila puno toplija i pristupačnija.
Ovako privatno sam išla na UZV dojke kod dr.Pintarić. Ok, niš posebno. On ke isto Malešnica/Špansko
.Budem googlala ove tvoje, hvala 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav curedal koju od Vas boli donji dio leda?🤷♀️Mene povremeno, ali to je normalno 🙂Hvala ti na brzom odgovoru😊Da li imate bolne grudi?
Kod mene bilo jako napete pa onda jedan dan manje, po noci kad ustajem na wc bolne dosta, pa preko dana srednje pa nista. Sve me to buni malo🙄 ima li tko iskustva?
Normalno, neboj se. Jedan dan ces imat 5 novih simptoma, iduca 3 dana apsolutno nista neces osjecat. I to je normalno.
I mene je u prvoj trudnoci jako plasilo kad bi onak cice bile ok, bez tog jakog osjecaja mislila sam da nesto ne valja.
Malo me dolje bole leđa, pa malo ne. Pa me isto tako probode i zategne lijevi jajnik pa onda opet ne. Evo jučer me baš probadalo dolje, malo malo zatezajuća bol, danas ništa!
Jutros dođe na pisao kolegica s bolovanja koje stvarno nije dugo bilo, malo jače me zaglila mislila sam da će mi cice eksplodirat, sad opet sve mirno 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav curedal koju od Vas boli donji dio leda?🤷♀️Mene povremeno, ali to je normalno 🙂Hvala ti na brzom odgovoru😊Da li imate bolne grudi?
Kod mene bilo jako napete pa onda jedan dan manje, po noci kad ustajem na wc bolne dosta, pa preko dana srednje pa nista. Sve me to buni malo🙄 ima li tko iskustva?Normalno, neboj se. Jedan dan ces imat 5 novih simptoma, iduca 3 dana apsolutno nista neces osjecat. I to je normalno.
I mene je u prvoj trudnoci jako plasilo kad bi onak cice bile ok, bez tog jakog osjecaja mislila sam da nesto ne valja.
Malo me dolje bole leđa, pa malo ne. Pa me isto tako probode i zategne lijevi jajnik pa onda opet ne. Evo jučer me baš probadalo dolje, malo malo zatezajuća bol, danas ništa!
Jutros dođe na pisao kolegica s bolovanja koje stvarno nije dugo bilo, malo jače me zaglila mislila sam da će mi cice eksplodirat, sad opet sve mirno 🤣
Hvala ti na odgovoruuuu.Punoo si me utjesilaa🥰🥰🥰😘
Negdje na googlu sam procitala da to moze bit los znak pa sam se odmah uspanicila.Progooglaj tu polikliniku stvarno su odlicno. Doktorica je jako susretljiva, dostupna u skoro svako doba, otvorena za pitanja, stvarno super!
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Kod mene bilo jako napete pa onda jedan dan manje, po noci kad ustajem na wc bolne dosta, pa preko dana srednje pa nista. Sve me to buni malo🙄 ima li tko iskustva?
I kod mene. Kako ti je i Jana25 rekla, normalno je. ☺
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
S kolko tjedana, tj dana planirate prvi pregled?
Lana,kad ides ponovno?
Jutro :)
Ja idem za dva tjedna, tada ce taman biti 7 tjedana.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tami0910 moj ti je savjet, ne googlaj ništa jer doktor google je najgora stvar koja postoji, slušaj samo svog dr.
Svaka trudnoća je različita jer smo mi žene različite, moja sestra npr. je imala bolne grudi i mučnice, dok moja vj.kuma nije znala do 8.tj.da je trudna, tako da je sve to individualno. Samo budi opuštena. mlada si i nemas razloga za brigu, koliko vidim po potpisu isla si vaditi betu koja se fino poduplala i to ti pokazuje da je sve okej 🙂
Bruna mene je moj dr naručio sada u utorak 4.4.tad ce taman biti 7 tjedana i trebalo bi se nešto vidjeti 🙏🏻 pregledi idu u dogovoru sa dr.kak on kaze tak idemo 😀
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hvala Vam djevojke na savjetima, stvarno ste me umirile🥰❤️Joj ja cekam svoj pregled, nikako docekat, a opet valjda nece biti prerano🤷♀️🤣
Drzim se onoga doktorica zna najbolje☺️🙏
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ma znam, nego ja cu ici na 6+4 pa se nadam da nece bit prerano. O tome razmisljam, a nestrpljiva sam i ne bi htjela jos cekat duze. I zbog posla i zbog svojih zivaca. Iako mi se u uspjesnoj trudnoci vidjelo sa 6+1 srcana akcija. A kod pobacaja nista ni sa 8 tjedana. Pa ni htjela zbog spontanog ic ranije
Sortiraj odgovore
Najstariji