Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    17. Studeni 2022. 08:16

Jutro cure! 
    Lonmi, moze gengigel, ali po meni je on blag, pa ne znam hoce li biti dovoljno efikasan. Nadam se da ide na bolje svakako. 
    Avocado, kupanje u kadi- ja izbjegavam otkad sam saznala za trudnocu, iako obozavam. Moze se, ali ne sjediti sat vremena, nego kratko, i u vodi ne vrucoj, nego 37°C. Ako je vruca/vrela voda, ugrozava dijete, zato se ni ne preporuca u jacuzzije i saune. 
    Mi smo obavili pregled, bebac je 3kg 🙈 36tt. Cerviks smeksan, uloziv, skracen. Doktor je prilikom vaginalnog pregleda rekao kako je glava nisko, i kasnije mi pokazao na uzv. Narucio me za 2tt na ctg, valjda cemo izdrzati u komadu do tada. Pitao je dal imam neki pritisak ili trudove, ali koliko ja znam-nemam, barem nisam prepoznala. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    17. Studeni 2022. 08:18

Jutro cure 🤗 nisam se jučer stigla javiti ☺️ jučer prvi put na ctg sve ok 😊 i beba je super 🥰 velika je došla procjena je 3400 gr 🙈velika je narasla bio je neki jako dobar doktor mlad specjalizant on meni kaže ako ti ja budem na porodu pobrinuti ću se da dobiješ epiduralnu 😁ja se nadam da će biti 😊 uglavnom opet za tjedan dana u bolnicu na pregled 😅 eto čekamo da se pokrene 🙈ja jučer nisam mogla izdržati kupili smo bor 🥰🥰🥰u Lesnini predivan izgleda ko pravi ko zna kako će mi biti pa da se pripremimo ❤️mislili smo živi a ovaj će nam trajati sigurno 5 godina pa smo odlučili na umjetni 

Lonmi
    17. Studeni 2022. 08:25

Salvatore nije bolje, gore je nego jucer 😭😭😭
    Nezz jel normalno da je sad tako bolno zbog ispiranja tog dzepa. Boli me i obraz, zubi na zagriz. 
    Morati cu zvati ponovno popodne, izgleda da mi ne gine neki antibiotik. 

lil_me
    17. Studeni 2022. 08:32

snowwhite1410

Jutro cure 🤗 nisam se jučer stigla javiti ☺️ jučer prvi put na ctg sve ok 😊 i beba je super 🥰 velika je došla procjena je 3400 gr 🙈velika je narasla bio je neki jako dobar doktor mlad specjalizant on meni kaže ako ti ja budem na porodu pobrinuti ću se da dobiješ epiduralnu 😁ja se nadam da će biti 😊 uglavnom opet za tjedan dana u bolnicu na pregled 😅 eto čekamo da se pokrene 🙈ja jučer nisam mogla izdržati kupili smo bor 🥰🥰🥰u Lesnini predivan izgleda ko pravi ko zna kako će mi biti pa da se pripremimo ❤️mislili smo živi a ovaj će nam trajati sigurno 5 godina pa smo odlučili na umjetni

Ja sam jučer pregledala šta imam od ukrasa, razvrstala, još desetak dana i okitit ću 🥰🥰
    A čim okitim, krećem na pripremu božićnih keksića, koje ćemo jest odmah 🤣😋

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Ana2104
    17. Studeni 2022. 08:40

Lonmi

Salvatore nije bolje, gore je nego jucer 😭😭😭
    Nezz jel normalno da je sad tako bolno zbog ispiranja tog dzepa. Boli me i obraz, zubi na zagriz.
    Morati cu zvati ponovno popodne, izgleda da mi ne gine neki antibiotik.

Meni je zubarica rekla da će mi prvo biti gore prije nego bude bolje

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

razigrana
    17. Studeni 2022. 08:56

Evo, cure, iz prve ruke 🥰. Ja sam vec na drugom paketu mrezastih gaca i top su! Kad mijenjate ulozak, odmah njih bacite skupa s uloskom. Ponijela sam si i Chicco cijeli paket i 2 paketa Vira, ali koristim iskljucivo Chicco zasad i super funkcionira. Ponesite si casu da imate ak budete pile tabletu dan poslije i Donat Mg za prvu stolicu da ne morate uzeti cepic ili nesto drugo sto vam pomaze za stolicu. 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    17. Studeni 2022. 09:16

lil_me

snowwhite1410

Ja sam jučer pregledala šta imam od ukrasa, razvrstala, još desetak dana i okitit ću 🥰🥰

🥰🥰🥰Joj keksići božićni ja isto još jučer planiram šta ću ali ne znam koliko ću stići uglavnom ja volim one raspuknutice, šape s orasima,kokos kiflice 🙈😅rum kuglice 🙈 uglavnom ako uspijem šta 😅 pitanje kako ću biti poslje poroda nadam se dobro pa da ću moći bar 3 vrste 😄

buhtlica23
    17. Studeni 2022. 09:31

snowwhite1410

lil_me

snowwhite1410

🥰🥰🥰Joj keksići božićni ja isto još jučer planiram šta ću ali ne znam koliko ću stići uglavnom ja volim one raspuknutice, šape s orasima,kokos kiflice 🙈😅rum kuglice 🙈 uglavnom ako uspijem šta 😅 pitanje kako ću biti poslje poroda nadam se dobro pa da ću moći bar 3 vrste 😄

Ja sam odlucila pravit samo paprenjake i kupit 2 kg kolaca u Mlinaru i dobro. Necu se ove godine opterecivati kolacima. Imat cu slatke brige oko bebuške 😁. Ne vjerujem da cu imat neke goste bar ih ne zelim dok ona bude tako mala. Osim ono uze obitelji. Tako da opusteno. Jedino cekam okititi kucu 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    17. Studeni 2022. 09:35

Avocado

Cure, ima li koja od vas nisku posteljicu?

Imam ja. 31tj je bila 1,5cm od u.u. Danas imam pregled pa cemo vidit sta kaze 🙏🏽 Danas sam 34+5
    Nista konkretno nije rekla do sad jel za carski isljucivo ili ne

24.12.2022. 💙

Lonmi
    17. Studeni 2022. 09:40

Ana i jel bilo bolje bez antibiotika?
    Mene boli celjust, to meso oko njega, uho i grlo sad 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.