![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Evo mene, sat vremena nakon kak sam napisala da cemo valjda biti u komadu... u radaoni. 36tt, otisla plodna voda.
Drzite mi fige 🙈
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Evo mene, sat vremena nakon kak sam napisala da cemo valjda biti u komadu… u radaoni. 36tt, otisla plodna voda.
Drzite mi fige 🙈
Drzim velike fige ❤️
Imas isti nalaz kao i ja, nadam se da nije pregled uzrokovao pucanje vodenjaka, zna se desiti, ali ne brini tj su super 😊
Neka bude brzo i super 😘
Evo mene, sat vremena nakon kak sam napisala da cemo valjda biti u komadu… u radaoni. 36tt, otisla plodna voda.
Drzite mi fige 🙈
Sretnooo 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Drzite mi fige 🙈
Držim fige 🤞❤️❤️💖💖
Drzite mi fige 🙈
🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️🙏
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Drzite mi fige 🙈
Sretno 🍀🍀🍀🍀
Ana i jel bilo bolje bez antibiotika?
Mene boli celjust, to meso oko njega, uho i grlo sad 😭
Ja koristim ovo 3,4 dana i evo danas mi je bolje. Jučer me ubijalo.. Mene je isto bolila čeljust i meso.. krvarenje desni mi se isto dosta smanjilo jučer i jutros
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Drzite mi fige 🙈
Drzim fige da sve bude ok ❤️❤️❤️❤️
Svaki dan jedna bebica dodje 🥰
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Drzite mi fige 🙈
Sretno 🙏🏽😊😊😊💓
24.12.2022. 💙
Drzite mi fige 🙈
😳, To su primjetili na redovnoj kontroli ili?
Sretno ti, puno snage i sreće♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji