Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    16. Studeni 2022. 15:14

Lavendera

Evo da se javim kako je proslo. Sinoc malo prije 19h su mi se trudovi ustalili na 4 min i tako do 21:15 kad me muz utrpao u auto nakon tusa (opet). Odvezli stariju kod mojih i direkt gore u predradaonu, pregledala me dr, bila 4cm otvorena, trudovi na 3min i kaze jos je nalaz mali nek setam. Dobila dulcolax (nista to meni nije djelovalo niti me tjeralo na wc, klizma ti dusu ocisti a ne samo crijeva hahah).. Nakon toga setala, radila cucnjeve i pregledala me opet oko 23h dr i bila 4cm otvorena ali cerviks skroz nestao.
    Ako mogu setat nek setam, ako ne nek legnem. I setala ja tako do 2, osjetila pritisak na crijeva, zvala babicu, ona me na stol u radaonu, spojila na ctg i zvala doktoricu, ona pregledala opet, 6cm otvorena, prokinula vodenjak i bile u prostoriji pored citavo vrijeme ako ih zatrebam. Muz na kraju nije isao samnom u radaonu jer nismo znali koliko ce se to oduziti s obzirom da sam dosla s jakim trudovima a mali nalaz.. Dobila sam neku injekciju za brze otvaranje, vec su me trudovi dosta sibali ali uspijela sam prodisati svaki s tim da sam se trebala bas fokusirati na disanje a ne na bol.. Koliko sam mogla kunjala sam izmedu trudova dok me nije trgnio nagon za tiskanjem, zvala babicu i u 3-4 truda se rodila moja mrvica🥰 Nije mi radena epiziotomija, popucala sam nesto malo, pa imam samo 2 sava,za sad ih ne osjetim dok je to sve jos uvijek toplo. Cekam da se to ohladi pa da krene sou program😂
    Curku mi vec u pola 8 dovezle sestre u sobu, mazimo se i sikimo (preferira desnu dojku, lijeva joj bas nesto ne smeka hahaha).. pregledala ju pedijatrica i za sada je sve okej. Nadam se da nece dobiti zuticu tako da mozemo doma u subotu ujutro. Posjeta ima na pola sata u danu pa cekamo sada tatuu da dode za sat vremena.. Jedino mi je tesko sto ne moze povesti stariju jer ne dopustaju naravno djeci ulazak.. Ali zato se nadam da ce sve biti okej i da smo cim prije doma🥰♥️

Joj, pre emotivno mi je ovo sve postalo, placem kako koja rodi 😅! Naravno od srece i svih emocija, mozda se i meni blizi trenutak pa hormoni otisli skroz. Bas sam sretna da je sve bilo super, porod za pozelit! Cuvajte se i da ste doma cim prije 🥰🤱🏻💖💖!!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Martina2020
    16. Studeni 2022. 15:52

Lonmi super ideje, hvala ti ❤️ i moji stariji isto tak, oba dva ljetni, strampice imam tek od 68-74.
    Za desne si uzmi apiprodent sprej, vec sam pisala, ima trenutni ucinak, ne osjetiš bol.
    ribic budem i online onda H&M pogledala, ovaj nas tu nema. Hvala ti ❤️
    Lavendera super porod 😊

• inesss
    16. Studeni 2022. 16:06

Cestike na bebicama,na kraju sve jesenske bebice

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

lil_me
    16. Studeni 2022. 16:40

Lavandera, čestitke, lijepo iskustvo 🥰

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

BlairWaldorf
    16. Studeni 2022. 17:34

Baćo

buhtlica23

Cure koju su otvorile porodiljni,imam pitanje vezano uz isplatu jer meni su komplikacije bile do 28.10 i onda porodiljni i danas mi je sjalo nekih 230kn sa HZZo pretpostavljam da je to porodiljni? Cure koje su na komplikacijama jesu vama sjele ? Sve me strah da su nest zeznili jer nisam dobila nista o tom da je porodiljni otvoren a rekli su da cu dobiti riješenje. Cak sam 3 x slala mail i stalno odgovor da je u obradi.

Meni jos nisu sjele komplikacije .. mislim da ce sutra

Nisu ni meni. PBZ banka sam

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Baćo
    16. Studeni 2022. 17:50

BlairWaldorf

Baćo

buhtlica23

Cure koju su otvorile porodiljni,imam pitanje vezano uz isplatu jer meni su komplikacije bile do 28.10 i onda porodiljni i danas mi je sjalo nekih 230kn sa HZZo pretpostavljam da je to porodiljni? Cure koje su na komplikacijama jesu vama sjele ? Sve me strah da su nest zeznili jer nisam dobila nista o tom da je porodiljni otvoren a rekli su da cu dobiti riješenje. Cak sam 3 x slala mail i stalno odgovor da je u obradi.

Da i ja sam PBZ. Racunam prekosutra je praznik pa se nadam penziji sutra😅🙏🏽

24.12.2022. 💙

BlairWaldorf
    16. Studeni 2022. 18:25

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

buhtlica23

Bas to. Penzija 🤣🤷 pa i ja se nadam da će biti sutra, bas bezveze ako produze do ponedjeljka. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    16. Studeni 2022. 18:55

Avocado

Cure, jel se smijemo kupati u kadi? 🙈 Baš imam želju leći u kadu punu jakoooo tople/vruće vode 🙈
    Zaboravila sam danas pitati gin.

Ja pratim TV i citam, i vidim samo zadnju rečenicu i 🍸...
    I reko what

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

buhtlica23
    16. Studeni 2022. 19:00

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

buhtlica23

I ja sam PBZ, nadam se da da ce biti sutra. Iako sam razocarana sa tim porodiljnim.Jer mi je to manje nego moja placa kad preracunam ovaj iznos za 1 dan sto sam dobila x radni dani ono uzas. A znala sam da ce biti tako,jer meni skoro 2 tisuce bude stimulacija na placu. Ali opet sam se nadala malo vecem iznosu 😑 tako da i to ce bit penzija, malo veca od ove ali isto penzija 🤣😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    16. Studeni 2022. 19:20

buhtlica23

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

buhtlica23

I ja sam PBZ, nadam se da da ce biti sutra. Iako sam razocarana sa tim porodiljnim.Jer mi je to manje nego moja placa kad preracunam ovaj iznos za 1 dan sto sam dobila x radni dani ono uzas. A znala sam da ce biti tako,jer meni skoro 2 tisuce bude stimulacija na placu. Ali opet sam se nadala malo vecem iznosu 😑 tako da i to ce bit penzija, malo veca od ove ali isto penzija 🤣😅

Teska penzija 😅 meni je 1000kn u prijevozu, a to se ne racuna. Mojoj priji je poslodavac zadnje 3 place digao (cini mi se 3) pa je imala veci porodiljni. A tu razliku mu je vratila za te misece. To je super ako se mozes s poslodavcem dogovorit. AaAko sam ja nju s ovim svojim trudnickim 🧠 dobro razumila 😃

24.12.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.