Hvala vam ❤❤❤
Otvorena sam 1 prst od proslog tjedna i dalje se ne otvaram i uredan ctg.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav cure
Ponajprije NanaJ cestitke od srca ponosnim roditeljima, neka sve bude dobro s vas dvoje i da ste uskoro doma na mazenju🥰❤️
Mene su jucer toliko navecer kontrakcije sibale, svakih par minuta ali trajale manje od minute do minut i samo trbuh steze i steze, nije prestajalo dok sam ni setala, ni vode pila, nego tek tek kad sam legla na spavanje.. Muz se vec pomirio da ce me sinoc vozit u radaonu😂 A tijekom noci mozda 1-2 bile. Malu to nista nije sprjecilo da odrzi svoje nocne akrobacije koje ima i inace😂Nisam nista od kucanskih poslova radila, polagano kroz dan. Jutros sam bas primjetila da mi je trbuh jos nize sad nego jucer tj inace sto je bio😳
Lonmi javi kako ti je prosao pregled danas! 18h nije tako daleko vise😉❤️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure meni je beba imam osjećaj da se spušta jer me peče u vagini ne znam kako da opišem taj osjećaj ali onako pecka pa zaboli čudno jako ali ona se vrti jako i pritišće valjda s glavicom dal ima netko sličan osjećaj sutra ulazim u 38 tjedan, krenula kuhati i koliko me probada nisam mogla nastaviti ugasila i ležim sada 🙈
Lavendera javim svakako, drzi fige 😊❤️, cak nisam previse pod stresom, cudno 😂 ali crijeva rade 😂. Valjda nece vise trebati mirovati ili nesto, pa sutra punih 36 tt.
Takve ti i mene sibaju, svaki dan me primi panika 😂
ti krenu onako kao bol u preponi? Ja uopce ne smijem stajati, prvo pocne prepona, onda leđa i u trbuh. Vrtim se ko kit po noci, muza budim s tim akrobacijama. Probala sam sve moguce i poze i svasta dok krenu sibati i nist ne pomaze, jednostavno se moraju smiriti same.
Pitam se pitam kako cu podnijeti one prave kad krenu, to ce biti cijeli sou 😂
Cure hvala na komplimentima 😄 nanaj čestitke 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ne razumijem evo, kako cu ja porod izdrzati ak ovo ne mogu 😭
Ma kad ne znam ljepse reci, sere. Ja sam identican komentar dobila od doktorice koja mi je bila na zamjeni u 35t, poslije su me pregledavali u TA pa me nije boljelo. Na jedno uho udje, na drugo izidje, nemoj se sekirati. Roditi moras kako god, tako da ces izdrzati porod, bez brige 😊 A ovdje doktor ima izbora biti seronja ili ne, pa je odabrao biti seronja. Cak i ako te boli, on moze misliti sto hoce, al ne smije davati takve komentare. Primjeren odgovor na tvoju reakciju da te boli je reci da nece dugo trajati ili tako nesto. Sorry ako sam sad razduzila, al takvo ponasanje me bas zivcira.
Ja sutra isto punih 40t, i na pregled, mali za sad ne mrda 😊
30g, OTP 10.11.
NanaJ čestitam ti na sinu ❤️❤️❤️
Lonmi s toliko kg mi je mlađi rođen u terminu 😅 ako sad doguramo do termina koliki bude 😅 sretno tebi danas na pregledu 🍀🍀🍀🍀
razigrana sretno i strpljivo 😊 ja sam prvog prenijela tjedan dana tak da znam i kak je to iscekivati dok termin prođe, ali tu nema pomoći nego dan po dan ❤️
Ne razumijem evo, kako cu ja porod izdrzati ak ovo ne mogu 😭
Ma kad ne znam ljepse reci, sere. Ja sam identican komentar dobila od doktorice koja mi je bila na zamjeni u 35t, poslije su me pregledavali u TA pa me nije boljelo. Na jedno uho udje, na drugo izidje, nemoj se sekirati. Roditi moras kako god, tako da ces izdrzati porod, bez brige 😊 A ovdje doktor ima izbora biti seronja ili ne, pa je odabrao biti seronja. Cak i ako te boli, on moze misliti sto hoce, al ne smije davati takve komentare. Primjeren odgovor na tvoju reakciju da te boli je reci da nece dugo trajati ili tako nesto. Sorry ako sam sad razduzila, al takvo ponasanje me bas zivcira.
Ja sutra isto punih 40t, i na pregled, mali za sad ne mrda 😊
Hahah, bas si carica!
Al potpisujem svaku rijec. Lako je pricati kada se ne radi o njima.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Sinoc u 21:55 na svijet je dodo mali Andrej ❤️ trudovi su krenuli u 4 ujutro i nisu ih mogli zaustavit, premjesteni na sv duh. Mali proplakao sam tezak 2000 g. Za pocetak prvo topli krevetic.
Cestitam❤️ bit ce sve super, brzo ce on napredovati🤗
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Hvala vam ❤❤❤
Otvorena sam 1 prst od proslog tjedna i dalje se ne otvaram i uredan ctg.
E tak isto i meni od tad od kad otvorena me bolilo. A prije tog ne (a ista doktorica).
Ja danas pregled imala i dog hospitalizaciju u pon (to normalno ranije za blizice).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji